Rejseeventyr til Jamaica, meget mere end hvide strande

Rejseeventyr til Jamaica. Det begynder her.

Rejseeventyr til Jamaica er ikke begrænset til smukke strande. Jamaica har mere at byde på end de hvide strande. Der er Kingston, home of regga, symboliseret ved Bob Marley, og så er der Ocho Rios, og så er der faktisk også Negril. Vi begynder med at lære Ocho Rios, de 8 floder lidt at kende. Kommer du fra havsiden, måske med et krydstogt, så er der kun 5 minutter i bil til de 8 berømte vandfald fra Ocho Rios.

Sunset with beach chairs on a tropical beach in Jamaica.

Solnedgang med strandstole på en tropisk strand i Jamaica kan du altid nå.

Ocho Rios er Jamaicas største anløbshavn for krydstogtskibe, mens Negril er berømt for sin lange og dovne strand med klukkende klart vand og kokospalmer. Økoturister elsker fredelige Port Antonio takket være dens nærhed til de spektakulære Blue Mountains. I Kingston, Jamaicas hovedstad, kan besøgende besøge reggae-legenden Bob Marleys tidligere hjem og udforske byens museer og historiske steder. Her er pakket med forskellige attraktioner. ikke underligt Jamaica har et ry som et caribisk hotspot.

Krydstogt til Jamaica

Du kan godt ankomme ad søvejen til Jamaica.
Ocho Rios har en stor krydstogtshavn, og inden for 5 minutter kan du starte dine Jamaica-eventyr som måske allerede begyndte hjemmefra da du så Cocktail med Tom Cruise eller en af flere James Bond film? ellers tag dem med til flyveturen 🙂

James Bond og TomCruise Fame på Jamaica

Det var på denne ø i Caribien i 1962, at den første film, i en af ​​de længst løbende filmfranchise nogensinde, begyndte med Sean Connery som den uber cool hemmelige agent i Dr. No. Filmens succes blev forstærket, da Honey Ryder, portrætteret af Ursula Andress, rejste sig fra bølgerne på den fiktive ø Crab Key som en nyfødt Venus fra havet. Jamaica sætter i al sin tropiske herlighed en smuk scene for en fascinerende historie. Hver gang.
Ian Flemming elskede øen, og hans hjem GoldenEye er nu et ombygget luksushotel. De lånte navnet.

Med debut af Roger Moore som den nye James Bond i “Live and Let Die”, danser Roger Moore snarrådigt over en række krokodiller og redder sin kæreste, Solitaire, fra den onde Dr. Kanangas kløer. Optaget på Jamaica. Live and Let Die markerede Roger Moores Bond-debut og man bragte optagelserne til øen, hvor det hele startede. En slags fuld hyldest til “James Bond”. En af de mest mindeværdige scener indebærer, at Bond springer over de krokodiller nær laboratoriet i en krokodillefarm i Louisiana. Scenen blev faktisk skudt i Jamaica på Swamp Safari Village. De hilser, og siger du er velkommen til at gentage Roger Moore tricket.

Hvad skal man lave i Ocho Rios på rejseeventyr til Jamaica

Ocho Rios er hjemsted for nogle af Jamaicas vigtigste ting at gøre og attraktioner at se – på land, i vand og i luften.

Hvis du kommer ind fra den vestlige motorvej, bliver du  mødt af nogle af de største attraktioner i Ocho Rios. Først skal se de populære Dunn’s River Falls og derefter Mystic Mountain Rainforest og i luften for at svæve over byen med zipline. Til sidst kaal du spise, drikke og hygge ved stranden eller poolen ved Margaritaville for en perfekt afslutning på en eventyrlig dag.

Lige øst for Ocho Rios kan du se attraktioner som Rio Nuevo, Golden Eye- en ejendom med James Bond-berømmelse og stoppe ved den spanske bosættelse Port Maria for at besøge nationale kulturarvsteder som Port Maria Courthouse og Fort Haldane fra 1759.

Stush in the Bush Jamaica

Stush in the Bush Jamaica

Restauranter i Ocho Rios

De Ocho Rios restauranter, du i sidste ende vælger at spise på, kommer virkelig ned til, hvilket køkken du har lyst til. Hvis din bucket liste inkluderer at forkæle dig med vores Såkaldte Regga inspirerede Jerk retter, er nogle af de bedste lokale steder at smage på det autentiske måltid rustikke chic Scotchies Jerk Center og Lyming at Walkerswood  lige før den “milelange” grønne baldakin Fern Gully.

Usain Bolt food, no wonder he got so fast

Usain Bolt food, no wonder he got so fast 🙂

Forkæl dine smagsløg yderligere med internationalt indrettede kulinariske valg. Forkæl din gane ved Stush in the Bush‘s økologiske jord-til-bord-oplevelse i bjergene; prøve en smag af Frankrig på L’Escargot eller tur Italien i Evita; og prøv fusionskøkken på Usain Bolts Tracks and Records.

Overnatning i Ocho Rios

Der er et stort antal steder at bo i Ocho Rios, der passer til din stil og dit budget i form af villaer, pensionater, lejligheder eller hoteller. Bo luksuriøst på et tidløst boutique-feriested, nyd en bekymringsfri familieferie med alt inklusive på sandet, eller tag det med ro i en lejlighedslejlighed med safirhavet. Uanset om du sidder på en højderyg, midt i travlheden eller bliver kærtegnet af solskin på et Ocho Rios strandresort, er du ikke langt fra din næste udflugt.

Hvad man skal vide om Ocho Rios, Jamaica

Hvad du har brug for at vide om Ocho Rios er, at dens nord-centrale placering er forbundet med motorveje, der gør turen dertil yderst nem, uanset om du er landet i Kingston eller Montego Bay. Hvis du kun har et par timer til overs efter ankomsten til Ocho Rios krydstogtshavn, er der ikke noget problem. Mange attraktioner inden for rækkevidde gør en sjov dag let at komme forbi.

Hvem arrangerer rejseeventyr til Jamaica, og andre relevante links

Introduktion til Jamaica

Sejlerferie i Caribien

Sejlerferie i Caribien. Det utrolige ørige set fra havet

Krydstogter i Caribien? Det moderne krydstogt er fuld af aktiviteter

Krydstogt

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler