Red Bull X-Alps adventure race, var det noget?

Red Bull X-Alps. Det er ret vildt.

Red Bull X-Alps adventure sport. Det er ekstrem sport med en kombination af overmenneskelig fysik og stærke mentale evner og en virkelig solid erfaring i hang gliding.

Se også fra løbets bedste udsigtspnukt og rejsemål: Zugspitz. Men løbet 2017 startede 2. juli i Salzburg. Løbet går fra Salzburg til Monaco -over Alperne, i luften, i en lille skærm. God tur.

Se videoen herunder, men mindre kan gøre det i virkeligheden for at få et kick. Livet skal jo ikke sættes på spil for en fed ferie og indfrielsen af store drømme og ambitioner, men adventure er for mange den kontrast til hverdagen, der løfter  “ferie” til et nyt niveau. Så er Red Bull X Games noget , man kan besøge og måske også prøve hang gliding af?  Det er livsbekræftende at se hvad vi som mennesker kan opnå, og Traveltalk vil bringe mange flere historier, film og foto inspiration til din næste adventure/ ferie. Kunne jo være på Sydpolen næste gang eller i Guatemala´s jungle eller Danmarks ældste adventure løb i Thy´s bjerge ?

Lidt fakta om 2017 udgaven af Red Bull X-Alps adventure race:

2017 blev den længste og hårdeste udgave i løbets 14 årige histoire. Kun 32 topatleter fra 21 lande kunne deltage i 2017 og alt sker kun til fods eller paragliding. I alt tilbagelægges 1.138 km fra Salzburg til Monaco og der er 7 vendeposter, der skal nås i 7 forskellige lande!  Ruten fører gennen Østrig, Tyskland, Italien, Schweiz, Frankrig og Monaco, og for første gang Slovenien.

Du kan se alt om 2019 udgaven af  Red Bull X-Alps løbet. I oktober 2018 blev deltagerne for 2019 løbet afgjort. Du kan også finde datoer for afvikling, måske koordinere din sommer med at overvære en etape ?

Hang in there!

 

Ferierejser i Østrig

Se her En dag som Tarzan i trækronerne i Wildschönau

Mere extremsport og paragliding her

Paragliding i Nepal

Paragliding i ultrahøje Nepal

Nyeste Rejseartikler