En dag som Tarzan i trækronerne i Wildschönau

Er du et klatremenneske? Wildschönau, Østrigs højeste klatrepark venter

I naturskønne Wildschönau finder man Natur-Hochseilgarten Zauberwinkl, der ikke blot er Østrigs eneste naturklatrepark, men også landets højest beliggende. “Ikke en eneste gren blev savet af, og ikke et eneste træ blev fældet, da vi anlagde parken,” fortæller Markus Pineider, der står bag den unikke klatreparks design. “Vi har konstrueret parkens 31 forskellige stationer, hvor det faldt naturligt, og fra træernes toppe kan man blandt andet nyde synet af Inn-dalen samt det flotte bjergmassiv Wilder Kaiser.

Natur-Hochseilgarten Zauberwinkli Wildschönau er en af Europas mest spektakulære klatremuligheder,” fastslår han. Der venter klatreparkens gæster masser af oplevelser og udfordringer på de tre niveaudelte baner. Den lette og den mellemsvære bane henvender sig især til børn og begyndere, for her kan man både klatre, springe, balancere, køre på rebbane og lege Tarzan for en dag. Og møder man op som ekspert, kan modet og teknikken testes på de svære stationer i over 20 meters højde. En guidet tur inklusiv lån af sikkerhedsudstyr koster 40 euro for voksne og 35 for børn under 14 år.

Læs mere på www.wildschoenau.com og www.hochseilgarten-wildschoenau.at

Er du lidt en adventure type. Bare rolig det er vi også, men se så lige mountainbiking i Østrig her. Helt nye muligheder og ruter i Kitzbühler Alpen. mountainbiking i Østrig

Mere om Wildschönau? Wildschönau?

Nyeste Rejseartikler