National Singapore Gallery

National Singapore Gallery, et betydeligt kunstmuseum i Singapore

The Singapore National Gallery åbnede i 2015 fra dag 1 som et moderne, vedkommende og betydeligt museum, der såvel dækker sydøstasiatisk kunst, som tager imod gæsteudstillinger som i november 2017 og ca. 1/2 år frem med bla. et udsøgt udvalg af de bedste impressionisters arbejde som Claude Monet  (1840 -1926) og deres efterfølgere.

Singapore National Gallery

Primært har museet den største samling af samtidskunst fra Singapore og  Sydøstasien. Singapore National Gallery ligger i hjertet af Civic District i to ikoniske bygninger City Hall (Det gamle rådhus) and former Supreme Court (Højesteret), der er perfekt restaurerede til formålet. Se også videoen herover, der giver et godt indtryk af bygningerne.

Singapore National Gallery reflekterer ikke mindst Singapore’s unikke historie og herkomst og geografiske centrale placering med såvel permanente udstillinger som special udstillinger  og i 2017 også en udstilling af børns kunst. Det hele sker i tæt samarbejde med nogle af verdens mest kendte museeer.

Singapore National Gallery

Singapore National Gallery

Som udtryk for hvilken position Singapore National Gallery har opnået på 2 år kan nævnes, at man i 2016 vandt awards for “Best Attraction Experience”, “Breakthrough Contribution to Tourism” og “Best Customer Service (Attractions)” ved det prestigefyldte  arrangement Singapore Tourism Awards, så det er hermed videregivet som absolut seværdigt på en tur til Singapore.

Gå til Museets hjemmeside

Meget mere om pulserende Singapore

Singapore er en by i stadig bevægelse og udvikling. Vi følger denne, en af vore yndlings storbyer tæt, og rapporterer ofte herfra. Så se afsnittet “Singapore” for opdateret nyt. Her er et par gode links.

Læs mere om Singapore her

Læs mere om Singapore som verdens grønneste by

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler