Makedonien er en af de sidste uopdagede rejselande

Rejsen til det ukendte Makedonien begynder her

Makedonien er et land på Balkan uden adgang til åbent hav. (landlocked) Det grænser op til Serbien og Kosovo mod nord, Albanien mod vest, Bulgarien mod øst og Grækenland mod syd.

Macedonian's capital city Skopje. Old stone bridge

Macedonian’s capital city Skopje. Old stone bridge

Hvorfor rejse til Makedonien?

Selvom det er let tilgængeligt fra alle steder i udlandet og kan prale af alle den vestlige verdens bekvemmeligheder, er Makedonien stadig et af Europas sidste uopdagede lande: et naturligt paradis af bjerge, søer og floder, hvor livet bevæger sig til en anden rytme, midt i den vidtstrakte storhed af rige historiske ruiner og idylliske landsbyer, der har været praktisk talt uændrede i århundreder. Majoritetsbefolkningen er etnisk makedonsk og ortodokse, men der er også en betydelig albansk muslimsk minoritet. Derfor kan man forvente en skøn blanding af arkitektonisk og etnisk arv. Landet repræsenterer Balkan i egentlig forstand, bestående af en fascinerende blanding af græsk, albansk, tyrkisk og middelhavspåvirkning.

Jovan Kaneo church in Ohrid, Macedonia

Jovan Kaneo church in Ohrid, Macedonia

Rejs med

Vitus

Escapeaway

Viktors farmor

Albatros

Kort om Makedonien

Nordmakedonien, som landet faktisk hedder, er et land i den sydøstlige del af Europa på Balkan-halvøen og grænser op til Grækenland mod syd, Albanien mod vest, Bulgarien mod øst og Kosovo og Serbien mod nord. Landet var tidligere en delrepublik i Jugoslavien.
Hovedstad: Skopje.

Valuta: Makedonsk denar
Præsident: Stevo Pendarovski
Befolkningstal: 2,083 millioner (2020)
http://Kort over Makedonien

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Rejsen til Kosovo

Rejsen til Kosovo

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler