Last minute, afbudsrejser, billige skirejser

Last minute ferie-rejser giver luft i rejsebudgettet til både sol og sne

Last minute ferie, også kaldet afbudsrejser har altid stor interesse. På traveltalk er det derfor med glæde vi introducerer en interessant rejsenyhed, nemlig at du kan søge og booke en lang række afbudsrejser og tilbudsrejser direkte fra vor site via anerkendte rejseudbydere. Den 10. december  2019 som eksempel kunne du komme til Hurgahda for kun kr 1199 kr/8 dage  per person med hotel  eller til Livigno på ski en uge for 2045 kr. Gå ind her for at få en timeopdateret oversigt over de aktuelle last minute ferie tilbud lige her og nu.

Luksushotel i Sharm el Sheikh til få penge, Egypten

Luksushotel i Sharm el Sheikh til få penge, Egypten

Last minute ferie med sol!

Her er nogle af de mange sol rejsemål, der typisk har last minute rejser: Hurghada, Luxor og Sharm el Sheik. Last minute rejser til sol og strand.

 

Afbudsrejser til ferie med ski og sne

Skiferie  som “Sidste øjebliks skiferie” til alle de bedste rejsemål i Alperne: Livigno, Canazei, Cervinia, Sestriere, Sauze d’Oulze, Bad Gastein, Ischgl og mange andre. Husk nye priser og muligheder fra dag til dag. Det er klogt at være lidt hurtig  🙂

Se alle de aktuelle priser på skiferie her fra Danski, Nortlander og Slopetrotter! 

Flere rejsenyheder hele rejseverdenen fra Traveltalk her.

Last minute rejser. Hurghada resort, Ægypten

Last minute ferie. Hurghada resort, Ægypten

Se altid de aktuelle priser her på virkelig billige rejser på traveltalk’s smarte Book din rejse/Last minute side, de kan skifte flere gange i døgnet og nye priser og rejser kommer hele tiden til. Du sætter bare kryds i (x) Last minute og får hele udbuddet.

 

Ski resort Livigno

Ski rejsemålet Livigno nyder stor populært hos danskerne. Klik og se en last minute ferie  pris

Vinter 2019/20: Køb din skiferie direkte her.

Rejsenyt: Traveltalk præsenterer et samarbejde med 5 af Danmarks  største skirejse bureauer, så du kan købe alle deres skirejser direkte på www.traveltalk.dk. Det handler om Nortlander, Danski og Slopetrotters. Du finder også afbudsrejser. Så nu har du  virkelig mange Last minute feriemuligheder på www.traveltalk.dk.

Se også vor engelske rejseportal

Nyeste Rejseartikler