Kan du rejse til Caribien?

Kan du rejse til Caribien i disse sen Corona tider?

Kan du rejse til Caribien her foråret 21? Det kan du faktisk godt og til flere øer, men det er ret forskelligt, hvad der kræves, ikke mindst af tests og”Coronapas” lignende papirer. Dette overblik tager ikke højde for, hvordan du kommer afsted og tilbage i Danmark igen. Og informationerne kan ændre sig fra dag til dag.
Det er også kun et udvalg af øer.
Men du får en ide, om hvad det kræver, og vi vil linke til relevante rejsebureauer snart. Du finder også herunder flere links til turistmyndighederne på de enkelte øer for nyeste information.

Læs mere om Caribien her med links til alle væsentlige øer:

Antigua-og Barbuda-lord-howe-øerne, Caribien

Antigua-og Barbuda-lord-howe-øerne, Caribien

Antigua og Barbuda: Åben for amerikanske rejsende. Amerikanske rejsende skal indsende bevis for en negativ PCR-test, der er taget syv dage før ombordstigning, og udfylde rejsearrangementet ved ankomsten til Antigua. Besøgende, der gennemfører en vellykket screening (temperaturkontrol) af sundhedsembedsmænd, er ikke forpligtet til karantæne, når de først er reserveret på en certificeret indkvartering (mindst 160 hoteller og villaejendomme er certificeret) og kan deltage i certificerede ture / aktiviteter, herunder rejsebryllupper, spise ude og visse aktiviteter på land og til søs. Flere oplysninger: www.visitantiguabarbuda.com. Opdateret 5. marts.

Ankomst til Aruba, Caribien

Ankomst til Aruba, Caribien

Aruba: Alle rejsende skal udfylde et ombord- / afskibningskort mellem 72 og fire timer inden rejsen. Amerikanske besøgende har mulighed for at tage PCR-testen for deres egen regning ved ankomsten til lufthavnen i Aruba ($ 75) eller kan uploade et negativt testresultat fra en test taget inden for 72 timer mindst 12 timer før afgang. Hvis de vælger en test ved ankomsten, skal de karantæne på deres hotel, indtil testresultaterne er modtaget. Alle besøgende skal købe og betale for Aruba rejseforsikring inden for 72 timer før afrejse; de kan bruge deres eksisterende medicinske forsikring til at supplere Aruba-politikken, men den kan ikke erstatte Aruba Rejseforsikring, som er $ 30 pr. person for de 15 og ældre, og $ 10 for dem under 15. Flere oplysninger: visitaruba.com. Opdateret: 22. februar.

ELBOW CAY, BAHAMAS - Yachts i smuk havn i Bahamas bay, North America

ELBOW CAY, BAHAMAS – Yachts i smuk havn i Bahamas bay, North America

Bahamas: Alle rejsende skal indsende en negativ PCR-test taget fem dage før ankomst, indsende et Bahamas Health Travel Visa og tage en Covid-19 hurtig antigen test på dag fem af deres besøg. Besøgende skal også udfylde et dagligt sundhedsspørgeskema under deres ophold. Fra 14. november skal rejsende tilmelde sig den obligatoriske sygeforsikringsplan, når de ansøger om sundhedsvisum på travel.gov.bs. Når Covid-testen taget på dag 5 er returneret med et negativt resultat, kan besøgende bevæge sig ud over deres opholdsrum. Besøgende, der rejser til en af ​​de 16 øer, der er tilgængelige for besøgende, skal kontrollere status for øen, de ønsker at besøge, da forhold og tilfælde af Covid kan variere. Flere oplysninger: www.bahamas.com/travelupdates.

Barbados: Alle indkommende rejsende over 5 år skal udfylde online-immigrations- og toldformularen 24 timer før ankomst til Barbados på rejseform.gov.bb og indsende bevis for en negativ PCR-test, der er taget inden for 72 timer efter ankomst. Amerikanske rejsende har også mulighed for Covid-test i hjemmet gennem Stage Zero Life Sciences; virksomheden vil sende en sundhedspersonale til at tegne næsepinde, sende prøverne til et laboratorium og levere resultater inden for 48 timer for $ 265 pr. person eller $ 166 pr. person for en familie på fire. Besøgende vil være forpligtet til at tage en hurtig antigentest ved ankomsten, karantæne i fem nætter på et godkendt hotel, villa eller gæstehus og tage en anden PCR-test i løbet af denne periode. Hvis testresultatet er negativt, kan de rejsende bevæge sig rundt, men en nedlukningsperiode, der er gældende indtil den 17. februar, inkluderer strammere udgangsforbud og lukning af visse butikker, barer og restauranter. Flere oplysninger: www.visitbarbados.org. Opdateret 2. februar.

Kan du rejse til Caribien? Bermuda øerne, Caribien

Kan du rejse til Caribien? Bermuda øerne, Caribien

Bermuda: Rejsende er forpligtet til at gennemføre Bermuda-rejsetilladelsesprocessen online inden for 48 timer efter afgang. Gebyret er $ 75, hvilket inkluderer omkostningerne ved al Covid-test i Bermuda. Børn på 9 år og derunder behøver ikke at blive testet på noget tidspunkt, og deres rejsegodkendelsesgebyr er $ 30. Besøgende i alderen 10 år og derover skal indsende bevis for en negativ Covid-test, der er taget højst fem dage før afgang. Besøgende skal tage en Covid-test ved ankomsten og sætte karantæne på hotelværelset, indtil resultaterne er opnået (normalt seks til otte timer). Besøgende skal bære et rejsende armbånd de første 14 dage af deres ophold; armbåndene distribueres under test ved ankomst. Hurtige tests er også påkrævet på dag 4, på dag 8 og på dag 14 i deres rejse til pop-up testcentre med øjeblikkelige resultater. Flere oplysninger: www.gotobermuda.com.

Kan du rejse til Caribien, fx Bonaire med alle de flamingoer?

Kan du rejse til Caribien, fx Bonaire med alle de flamingoer?

Bonaire: Åben for amerikanske besøgende. Da der ikke er nogen direkte flyvninger indtil februar, skal amerikanske rejsende afslutte på Curacao og følge Curacaos indgangsprotokoller, før de opretter forbindelse til Bonaire. Derudover skal rejsende på Bonaire udfylde en online sundhedserklæringsformular tidligst 72 timer eller senere end 48 timer før afgang og vise bevis for en PCR-test, der er taget inden for 72 timer efter afgang. Alle rejsende skal have en sundhedsforsikring, der dækker udgifterne til lægebehandling, mens de er på Bonaire, inklusive pleje relateret til Covid-19. Flere oplysninger: tourismbonaire.com. Opdateret 26. januar.

Er du til havfruer og jomfruer ? Dykkerferie i British Virgin Islands

Er du til havfruer og jomfruer ? Dykkerferie i British Virgin Islands. Caribien

 

Nyeste Rejseartikler