Muslinger, krabber og rensdyr menu til søs på M/S Lofoten langs Norges kyst

M/S Lofoten leverer på alle sanser

Med M/S Lofoten og Hurtigruten og det gode skib M/S Lofoten  kan du opleve den norske kystlinie og bukke under for dine indre kulinariske cravings på een gang. Skibet er et af Hurtigrutens ældste og mest bekvemme med fantastisk panoramadæk og lige så enestående restaurant. Ganske enestående  måde at rejse på.

MS Lofoten, Hurtigruten, chef at work

MS Lofoten, Hurtigruten, chef kok går igang

Hvad med en menu af de friskeste lokale råvarer som:
Kammuslinger med blomkål, fløde og krydrede pølser. Muslingerne er håndplukket af dykkere ud for Helgeland og leveret til skibet, mens de er i live. Eller måske har du lyst til krabber, ekstra mørt højreb af rensdyr, vild norsk laks, oksekød eller jomfruhummer?

MS Lofoten, Hurtigruten, final result, bon appetite!

MS Lofoten, Hurtigruten, final result, bon appetite!

Lokale mad leverandører leverer en fest ved bordet på M/S Lofoten

Hvis du hver dag vil have mulighed for at vælge blandt de absolut bedste råvarer fra de lokale leverandører, kan du opgradere til à la carte. Efter en lang dag med at samle minder for livet kan man glæde sig til at tage plads i de mere private områder af restauranten. Vælg mellem 2-, 3-, 4- og 5-retters middage, hvor du kan vælge mellem fire forretter, fem hovedretter, fire desserter og den berømte ostetallerken. De er alle lavet af lækre, friske råvarer, der er blevet leveret langs ruten. På en kystrejse er mange af ingredienserne fra havet, men der er også råvarer inde fra land. Bla. rensdyrkød, ekstra mørt oksehøjreb, ost, mejeriprodukter, grøntsager, frugter og bær. Desuden kan der købes vin- og drinkspakker. De, der er på en klassisk rejse, har helpension inkluderet i prisen og kan mod en lille ekstrabetaling opgradere til à la carte. Hvis man ikke har helpension, kan man også bestille à la carte-menu. À la carte-menu kan bestilles direkte om bord. M/S Lofoten har sit eget aftensmad koncept med en menu fra 1960’erne, mens m/s Vesterålen ikke tilbyder à la carte-menu. Menuen skifter med sæsonen. Det gør måltiderne til en fest med de bedste ingredienser fra naturen.

Intro til rejser i Norge

Læs mere om rejser i Atlanter havet udfor Nord Norge her

Læs mere om M/S Lofoten og  Hurtigruten

https://www.traveltalk.dk/atlanterhavets-sopapegoje-2/

Læs mere om Norge

Se her Bryggen i Bergen og de middelalderlige træhuse

Bryggen i Bergen og de middelalderlige træhuse

Nyeste Rejseartikler