Patmos, græske øer

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Patmos, når man passer ekstra godt på Grækenland

Patmos er en smuk og enkel oplevelse med en rig kristen tradition og historie.

Ifølge traditionen blev Sankt Johannes den Guddommelige inspireret til at skrive Apokalypsens Bog inde i en hule i Patmos,Grækenland. I dag er den såkaldte “Apokalypsehule” en af ​​øens hovedattraktioner. Der er også et stort kloster dedikeret til disciplen Johannes i Chora, øens hovedstad. Tusindvis af pilgrimme kommer til Patmos ø hvert år for at besøge disse to religiøse monumenter.

På grund af sin åndelige karakter er øen vært for mange religiøse festivaler og fester, som er en perfekt mulighed for rejsende til at introducere sig selv til Patmos tradition og historie.

Patmos ø med fin landsbykirke

Patmos ø, med fin landsbykirke

Chora, hovedstaden i Patmos

Chora, hovedstaden i Patmos, er ikke kun øens centrum for aktiviteter, men også en meget charmerende landsby. Dens smalle gyder og den fantastiske udsigt over Det Ægæiske Hav gør det til et perfekt sted at vandre. Hvad mere er, i Chora finder du mange Patmos hoteller, studiolejligheder og lejligheder.

Patos, Grækenland

Patos, Grækenland

Lad os udforske den mystiske ø Patmos!

Det historiske centrum (Chorá) med teologen Saint-Johannes kloster, ja ham frq biblen,  og Apokalyps hulen på øen Pátmos.
Den lille ø Pátmos i Dodekaneserne er kendt for at være det sted, hvor teologen og disciplen af Jesus Johannes skrev både sit evangelium og apokalypsem en særlig form for kristen og jødisk, religiøs litteratur, åbenbaringer og symboler er bærende i høj grad knyttet til den tidligere græske såkaldt ortodokse kristendom. Et kloster dedikeret til Johannes, ‘den elskede discipel’ blev grundlagt der i slutningen af ​​det 10. århundrede, og det har været et sted for pilgrimsrejser og græsk-ortodoks læring lige siden. Det fine klosterkompleks dominerer øen. Den gamle bebyggelse Chorá, der er forbundet med den, indeholder mange religiøse og sekulære/verdslige bygninger.

Danske rejsebureauer til Patmos

Tui

Apollo

DTF

 

Kort og godt om Patmos

Patmos er den nordligste ø i den græske øgruppe Dodekaneserne beliggende tæt ved Tyrkiets vestkyst. Patmos er 34 km² stor og har ca. 2.500 indbyggere. Øen har ingen lufthavn, så man må sejle til og fra øen via Samos, Leros, Kos, Rhodos eller Piræus

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Rejser til Grækenland

Book din rejse, rejsebureau, fly, hotel

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler