TravelTalk - White GlobeRejse inspiration

Caribiens mange øer gør det svært vælge

Scroll

Caribien er 100´vis af øer med perfekt klima

Caribiens mange øer, eller de vestindiske øer er et ørige så langt, som man næsten kan komme i det vestlige Atlanterhav mellem Nord og Sydamerika. Et ørige er også kaldet et archipelago i dette tilfælde bestående af Cuba, Dominikanske Republik, Haiti, Jamaica, Puerto Rico og  Cayman Islands, Ofte kaldet  Greater Antilles. Desuden finder vi mod nord Lucayan Archipelago, der rummer  Bahamas og  Turks og Caicos øerne.

Mød øst finder vi de små Antiller, som bla. består af en gruppe meget  mindre og relativt ukendte øer, som tilhører central- og sydamerikanske lande.

Trinidad & Tobago, to dejlige rejsemål i Caribien

Trinidad & Tobago, to dejlige rejsemål i Caribien

Lidt historie om Caribien

De caribiske øer var først indianernes i tusindvis af år, lige som USA. To stammer kæmpede bravt om retten til øerne. Arawak indianerne kom først og holdt fortet i ca. 2.000 år og mistede så grebet til Carib indianerne. Vi som danskere er i et fint eller tvivlsomt selskab afhængigt af øjnene, der ser på besiddelser i Caribien. Vi havde de vestindiske øer som bekendt i flere hundrede år, men også spanierne først, så portugiserne, hollænderne, franskmændene og englænderne satte sejl for at få deres del af de skønne øer i Caribien og deres produktion naturlige ressourcer og alt for billige arbejdskraft.

nassau beach bahamas

Læs mere om de enkelte lande i Caribien

Anguilla
Antigua og Barbuda

Aruba
Bahamas
Cayman Islands
Curacao
Dominikanske Republik
Guadaloupe

Haiti
Jamaica
Puerto Rico
Trinidad og Tobago
Turks
Virgin Islands/De vestindiske Øer

Rejs til Caribien

Kort oversigt

Book din rejse her

Austria
Luxor
Vindrose Rejser
Sharm el Sheikh
Singapore Airlines
Adventure Tours UK
Hurghada

NEWS TRAVELTALK

Populære rejsemål