Valley Collection Higueron

Er du klar til det solrige liv i Spanien?

Hvad enten du søger en feriebolig, en investering i fast ejendom, herunder udlejning,  eller simpelthen ønsker at bo i et varmt klima på fuld tid, så er Spanien svær at slå.

Og i superligaen er Costa del Sol stadig nr. 1. Det er her, du har  over 20 grader og sol det meste af året, måske regner det 2 dage i November, men det vil du se som kærkomment. Kan du finde noget lige ud til vandet? Ja det kan du godt, men priserne er derefter. Rykker du lidt op i baglandet, så får du meget mere for pengene, og der er stadig kun 5-10 minutter i bil til vandet. Er der så golfbaner vil nogle spørge? Ja der er vel 20 inden for få kilometer. Læs også længere nede hvor lidt tid der tager at komme til Lufthavnen i Malaga.

Higueron Valley Terrasse

Higueron Valley Terrasse

Higueron er det nye lækre sted på Sydkysten

Ja naturligvis, der er i et ret begrænset område i Costa del Golf over 150 baner, og der bygges stadig, også i Higueron, som du måske ikke kender, men det kommer du til, for her lige bag Fuengirola, bygges noget af det lækreste i ferieboliger, der er set længe, og det er tilmed til menneskepriser. Området er roligt og sikkert, men du har få minutter til golfbanerne og til cafe og restaurant. Du har også kort transport til og fra Lufthavnen. What is not to like.
Her tilbyder Lomborg Vally Collection Higueron, som perfekt definerer, hvad spansk real estate kan og er i dag. Kvalitet, fuktionalitet og æstetik på højt niveau.

Valley Collection Higueron

Higueron er liggende øverst i en grøn og frodig dal der giver uhindret udsigt til Middelhavet og kystlinjen nedenfor. Byggeriet bliver opført i et moderne design med åben planløsning og bæredygtige materialer til bedre indeklima samt lavt energiforbrug. Bebyggelsen er kun i fire etager og den sydvestvendte beliggenhed sikre at de fleste lejligheder får havudsigt og optimal orientering mod solen og havet. I Valley Collection bliver du et med naturen.

Higueron Resort ligger mellem Fuengirola og Malaga, 10 minutter til lufthavn

Som en del af det eftertragtede Higueron Resort der byder på grønne og rekreative områder nær strand og strandpromenaden med sine mange restauranter og strandbare. Bebyggelsen ligger nær Hilton der byder på flere restauranter, spa, fitnesscenter, paddeltennis, tennis og beachvolley foruden en beach-club. Higueron ligger på banestrækningen der forbinder Fuengirola via lufthavnen med det historiske center i Malaga, hvilket gør det let at komme til og fra samt forbinder området med det øvrige af kysten.

Higueron Valley seaview

Higueron Valley seaview

Alt det får du med en Valley Collection Higueron

Moderne design & planløsning
Nær strand & strandpromenade
Nær spa, fitness og sportsfaciliteter
Grønne og rekreative områder
Nær indkøb og restauranter
Godt udlejnings potentiale
Gode transportmuligheder
Havudsigt og udsigt over grønne områder

Afstand: 10 min til Lufthavn – 15 min til Malaga – 25 min til Marbella

Priser fra 435.000 Euro

Gå til Lomborg  for mere viden, en fremvisning eller andre muligheder i Sydspanien.

Læs mere om Sydspanien

Er Marbella det lækreste sted på Costa del Sol?

Fuengirola i Sydspanien med tæerne i sand og vand

Malaga, velkommen til Costa del Sol (og Golf)

Granada, Sydspaniens kulturelle perle med dybt maurisk aftryk

Nyeste Rejseartikler