Trinidad & Tobago, to dejlige rejsemål i Caribien

Trinidad & Tobago

Trinidad & Tobago ligger centralt placeret i Caribien med perfekt klima og strande så langt øjet rækker. Og så tilmed med en fantastisk skøn natur i baglandet med uspoleret regnskov og et rigt dyreliv. Men det er  drømmestrandene og det 25-30 grader varmt badevand,  også under vor lange vintertid, der trækker turisterne til – fra nær og fjern.

Sydamerikas 3. rigeste land kun 11 km fra Venezuela

Her har vi et mere og mere populært rejsemål, også på en rejse, der inkluderer andre af Sydamerikas lande. Landet med de to øer ligger ved det nordlige hjørne af Sydamerika, kun 11 km fra Venezuela og 130 km fra Grenada. Trinidad og Tobago er tilmed det 3. rigeste land i Sydamerika.


Den ægte uspolerede natur på Trinidad & Tobago

Der lokkes med: Oplev nogle af de rimeligvis mest uspolerede øer i hele verden, og bliv betaget af den enestående natur, kultur og historie, men der er også handling bag ordene i form af en betydelig indsats for at passe på naturen i bred forstand.

Trinidad & Tobago er også et af de allersidste steder i verden, hvor man endnu kan opleve ægte caribisk levevis. Se videoen ovenfor, som promoverer øerne big time indrømmet, men som også har nogle overbevisende visuelle pointer og forklarer, hvordan man idag passer på øerne med økologisk forståelse og indsats.

Man går nemlig reelt  højt op i at levere det rene badevand og en økologisk forsvarlig turisme. Man har den største beskyttede regnskov i de vestlige lande, rent badevand og arbejder seriøst på at bevare koralrev og naturen i øvrigt. “Natur” idag er en vigtig kapital, og der forstår flere og flere lande, som lever næsten 100 procent af vore besøg. En win-win sitation?

Rejs til  Trinidad & Tobago med danske rejsearrangører

Flere danske arrangører tilbyder rejser til  Trinidad & Tobago. 

Viktors farmor

Jysk Rejsebureau

Se mere fra  den officielle hjemmeside for Trinidad & Tobago

traveltalk.dk bringer historier og rejseinspiration fra  hele Caribien. Vi dækker allerede over 15 lande i området, herunder Trinidad & Tobago. Du kan også besøge den farverige hjemmeside for deres turistkontor:  https://gotrinidadandtobago.com

Læs mere om hele Caribien her på www.traveltalk.dk.

Find rejsepriser til Trinidad og Tobago

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler