SkiSchoolOnline i Frankrig, Østrig og Italien

Med SkiSchoolOnline får du dansk skiundervisning på højt niveau

Få undervisning af danske SkiSchoolOnline, der  leverer undervisning med dansktalende højtuddannede skiinstruktører i Frankrig, Italien og Østrig. Skiskolen  sikrer ganske enkelt, at du kan få kvalificeret undervisning af danske skiinstruktører på en bred vifte af destinationer. SkiSchoolOnline´s  skiinstruktører er ansat i de lokale skiskoler – i Frankrig under Ecole de ski Francais (ESF).

Det vigtigste for SkiSchoolOnlines instruktører er at inspirere dig til at blive bedre på ski – uanset dit niveau, fortæller Skischoolonline.com – Læring skal være sjov. Derfor er målet at udvikle dig gennem velovervejede øvelser og udfordrende leg. Alt sammen med det formål at give fantastiske oplevelser i den hvide verden.

Lidt historie om skiundervisning af danskere

Op gennem 90’erne kunne man hvert år i de danske medier læse om nye arrestationer af danske skiinstruktører, nye retssager og nye konfrontationer mellem rejsebureauer og de franske myndigheder. Chikane og svære arbejdsvilkår var tilbagevendende begivenheder for de danske skiinstruktører i Frankrig. Men forud for vinteren 2001-2002 fik galskaben en ende. Ikke flere snebolde i hovedet til instruktøren, ikke flere arrestationer og ikke flere bekymringer for, om det mon var i dag, at undervisningen skulle blive forstyrret af samtaler med politi og franske skilærere Fra december 2001 blev instruktørerne ansat i de lokale franske skiskoler. Udviklingen var starten på en ny æra og afslutningen på en anden. Tidligere var instruktørerne ansat af et rejsebureau til at undervise rejsebureauets gæster. Ansættelsen af i de lokale skiskoler betød, at dansk skiskole, som vi kender den, blev åben for alle danske gæster, hvor alle danske skiinstruktører, der har opnået det højeste uddannelsesniveau i den danske skiinstruktøruddannelse, kan blive ansat i de franske skiskoler.

Om instruktørerne i SkiSchoolOnline

SkiSchoolOnline har tilbudt undervisning med danske instruktører i Alperne siden 2001. Instruktørerne i Frankrig har alle taget skiinstruktøreksamen (PSI) og har stor undervisningserfaring.
En stor del af  skiinstruktørerne har desuden taget den højeste europæiske eksamen ‘EuroSkiPro’, som giver dem samme status som de højest uddannede instruktører i Alperne og ret til også at undervise i off – pisten.

De danske skiinstruktører er lønnet af de lokale skiskoler, betaler skat i udlandet og er i det hele taget ansat på lige vilkår med de lokale instruktører. De kører i den lokale uniform, de benytter skiskoleindgangen og alle andre faciliteter, der tidligere var forbeholdt de lokale skilærere. Der arbejdes hårdt på at få de samme vilkår i Østrig og Italien, som dem SkiSchoolOnline har i Frankrig.

Bestil dine skilektioner hjemmefra på skischoolonline.com

Book dine ski lektioner online her

Se vore over 50 skirejseartikler med gode rejsetips i Alperne og ude i den store skiverden

Læs mere om skirejser på www.traveltalk.dk

Du kunne evt. begynde med Val Thorens i Frankrig.

Val Thorens

Nyeste Rejseartikler