Tag på Skibootcamp i Østrig

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Udlev din indre skibums i en hel uge med Danski og top skiinstruktører

Danski.dk leverede os denne intro til meget bedre skiløb:

“Er du nået et punkt på pisten hvor du, teknisk, ikke rykker dig længere? Har du måske nogle dårlige vaner, der hindrer din udvikling? Vil du gerne lære at håndtere dit skiløb i sjapsne, opkørt sne eller måske på pukkelpisten – og sætter du pris på god afterski og socialt samvær? Så læs videre!

SkiBootCamp afholdes hvert år i Alperne og er for skientusiaster der, i fællesskab med andre, ønsker at tage deres skiløb ”to the next level”. Måske skal du afsted med vennerne, og vil gerne sikre dig, at du er fit for fight, inden du når dertil – så du har lidt at blære dig med på pisten. Det kan også være du søger ”rejsen”, der isoleret set skal være årets skiferie. Campen egner sig heldigvis til begge muligheder – og meget mere!

Arrangementet, der arrangeres af Danski, vil i 2019 finde sted i Alpendorf i Østrig. Som en del af Salzburger Sportwelt regionen, byder området på 350 kilometer piste – så du kommer helt sikkert ikke til at kede dig, uanset dine ambitioner og dit niveau. Du behøver dermed ikke være en ekspert for at deltage, men det anbefales at du er typen for hvem skiløb ikke er en helt fremmed planet. Frygt ej, hvis du ikke lige helt føler for den sorte løjpe endnu. Der vil blive sørget for, at du kommer til at køre med folk i nogenlunde samme niveau, som dig, så du ikke bliver hægtet af. Og du kommer til at lære fra de bedste!

danski-ski-bootcamp

Danski-ski-bootcamp i Østrig

Mød nogle af Danmarks bedste skiinstruktører

Nogle af Danmarks bedste instruktører vil skabe rammerne for, at du kan udfolde dine evner inden for den noble disciplin, som skiløbet nu engang er. Instruktørerne er håndplukket fra det danske skiakademi SkiLab, der blandt andet står for at ruste Den Danske Skiskoles kursister til at kunne bestå deres instruktørkursus. Det er med andre ord nogle gutter, der virkelig kan deres kram. Så en ting er sikkert: Du en bedre skiløber, når du tager hjem, end da du kom.

danski-ski-bootcamp-2

Masser af skiundervisning på Skibootcamp

Der vil være 3 timers undervisning om dagen, hvorefter du er fri til at udforske terrænet på egen hånd, lige indtil lifterne lukker. Efter din allerførste, måske lettere nervepirrende, tur ned ad pisten, vil du blive vurderet af en instruktør og inddelt i hold efter niveau. Så husk på, at hvis du rejser med en ven eller veninde, er det ikke sikkert I havner på samme hold. Til gengæld vil du med garanti komme til at lære en masse nye mennesker at kende.

En af dagene vil der være 2 timers særlig video-undervisning på pisterne, hvor dit skiløb vil blive filmet. Idéen er så, at du sammen med en instruktør, efterfølgende vil kunne analysere dit skiløb og dermed spotte både dine stærke og svage sider. Det kan være der skal arbejdes lidt på stavtagene – eller måske er din grundposition lidt ude af kurs. Hvad end du har arbejde med, er videomodulet en oplagt mulighed for virkelig at få finpudset din teknik. Det er bare noget af det, du får, hvis du tager med på SkiBootCamp.

danski-ski-bootcamp-3

AFTERSKI & HYGGE på Skibootcamp

Når dagen omme, og det er tid til at klikke brædderne af, vil der være fælles aktiviteter for alle. Udover at der naturligvis vil være afterski, på ægte østrigsk manér, med Schlagermusik og dans på bordene, vil der også være aftener med quiz, foredrag og brætspil. Campen er dermed ikke blot en ”træningslejr”. Den er også for dig, der gerne vil tage del i et socialt fællesskab og måske tilmed finde nogle nye skibuddies, til din næste skiferie. Så vær ikke bange for at rejse alene! Husk på, at du har det til fælles med alle andre, at du elsker skiløbet. Så allerede der, har du et godt udgangspunkt for at danne nye bekendtskaber med folk og derved udvide dit netværk.

Skibootcamp 2019

Du vil i år kunne vælge imellem et 4-dags eller 6-dagskursus hos det jyske skirejsebureau Danski, der kommer til at ligge henholdsvis den 16 til 20. marts og den 16 til 23. marts. Sammen med dine medkursister, vil du bo på Danski Klubhotel Rothirsch, der udover indkvartering, også vil fungere som selve campens base, hvor foredrag, workshops og meget mere kommer til at foregå. Nysgerrig? Så se hele ugeprogrammet her.”

Du kan læse mere om SkiBootCamp her.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler