Rejser til Livigno om sommeren

Rejser til Livigno om sommeren handler om aktiv ferie.

Rejser til Livigno om sommeren? Ja naturligvis med masser af aktiviter. Livigno er verdens næst-højest beliggende bjergplateau. Det højeste er i Mexico. Et plateau er et vist større sammenhængende areal, ikke “bare” en bjergspids, men et område, der er relativt flad og meget højt beliggende.
Det giver Livigno nogle unikke muligheder for at tilbyde professionelle atleter højdetræning,  og alle os andre de bedste betingelser for at lave noget sport som løb, cykling, bjergvandring og svømning i den store professionelt, dimensionerede svømmehal med tilhørende wellness afdeling.
Og så er Livigno om sommeren et helt andet syn med alpeblomster, grønne bakker, heste og køer, der græsser. Maks hyggeligt.

 

Livigno heigh training

Vidste du, at topatleter fra hele verden træner i Livigno?

Masser af topatleter fra svømmere til cykelryttere, både landevejs cykelrytter og mountain bikers, kommer til Livigno for at højdetræne året rundt. Kun Mexico ligger som sagt højere som bjerg plateau, altså et sted hvor du har mulighed for at ikke bare bestige et bjerg, men hele området ligger i dette tilfælde over 1800 meter. Har du et fitbit ur eller bare mulighed for at tage din puls og/eller blodtryk vil du opdage, at tallene sikkert ligger lidt højere end hjemme i Danmark. Hjertet skal slå lidt hurtigere for at kunne levere den samme mængde ilt til blodet.  Allerede på vej hjem falder pulsen igen. Og du kommer hjem i lidt bedre form 🙂

I årevis har topryttere fra Giro d’Italia og Tour de France trænet i Livigno. Du finder også verdens-kendte triatleter og marthon løbere. Med andre ord et inspirerende selskab for en aktiv ferie med hele familien eller vennerne fra cykelklubben? Rejser til Livigno har fået en ny dimension.

Aquagrande i Livigno er et af Europas største træningscentre og kan nemt integreres i din aktive sommerferie i Livigno.

Læs mere om Livigno og skiferie

Skiferie i Livigno, Italiens mest charmerende skiområde?

Læs mere om Livigno om sommeren

Book din skiferie her Vor store rejse booking portal

Hanggliding og paragliding i Livigno

Hanggliding eller paragliding?

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler