Traveltalk News

Velkommen til Traveltalk News med rejsenyheder og rejsetilbud

Tilmeld dig gratis vort helt uforpligtende nyhedsmail Traveltalk News herunder. Kommer efter faktisk behov, dvs når der er reelt nyt, men ikke mere end ca. 1 gang/md. Frameld med et klik.
[mc4wp_form id=”162″]

Traveltalk News tager pulsen på nyheder på rejsemarkedet som nye rejsemål og vor oplevelse af spændende rejseoplevelser i hele verden og sender dig vore mest læste nyheder i et nyhedsbrev ca. engang om md.  Vi kan ikke udelukke der også er et par rejsetilbud og rejsepræmier fra solbriller til ophold og billetter, du kan vinde. Det er nemlig en del af Traveltalk News´s koncept. Det skal være sjovt og skal kunne betale sig. Kravet for at deltage i lodtrækningerne er blot du er tilmeldt vort nyhedsbrev.

Indmeldelsespræmien, du kan vinde, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet Traveltalk News er bla. flotte solbriller, som udover at være lavet af et genialt materiale, der tåler vrid og bøjning, har UV filter og et skarpt design. Vinderen får direkte besked.

Der er nye lodtrækninger ofte , præmierne varierer.

Hvordan tilmelder du dig nyhedsbrev?

Du har ingen forpligtelser. Du kan signe op blot med navn + mailadresse.  Det er gratis. Du modtager vor nyhedsmail med tips, tilbud og kan deltage i lodtrækninger ca. 12 gange om året. Du kan altid melde dig ud direkte i nyhedsmailen. Vi opbevarer dit navn og mailadresse forsvarligt. Læs her.
Traveltalk.dk deler ikke dine personlige oplysninger med trediepart og opbevarer dem forsvarligt efter gældende lovgivning. Vi beder kun om navn og mailadresse i øvrigt. Melder du dig ud, så sletter vi straks alle data. Dine fordele stopper også umiddelbart ved udmeldelse. Du kan altid melde dig ind igen. Evt ændringer i vilkår meddeles både i nyhedsbrevet og på denne side.

Rejsenyt her på traveltalk

Du kan også gå til vor  Rejsenyt side, som bringer rejsenyheder som nye flyruter, nye rejsemål osv.

Du kan kontakte os på info@traveltalk.dk

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »