Præsidentpalæet Istana bør besøges

Besøg præsidentpalæet Istana i Singapore

Præsidentpalæet Istana i Singapore også kaldet Singapore´s Whitehouse kan faktisk godt besøges! Du skal bare time det lidt eller være heldig.
Har du besøgt Singapore, har du sikkert prøvet at gå forbi præsidentpaladset Istana med de opmærksomme vagter, som patruljerer indgangen, mens de indgyder stor respekt. Det står næsten malet i deres ansigter, at man under ingen omstændigheder må betræde områderne bag dem.

Men du kan faktisk godt få lov til komme ind i Præsidentpalæet Istana. Paladset, hvor landets præsident bor, åbner sig nemlig for offentligheden fem gange om året. Med sine enestående haver og smukke arkitektur er Singapores helt eget White House bestemt et sted, der bør besøges!

Gratis at besøge Præsidentpalæet Istana

Det er ganske gratis at komme ind på området for  Præsidentpalæet Istana, og de 2 dollars det koster at komme ind i hovedbygningen er godt givet ud. Inde på området kan du få en guidet tur rundt i haverne og bygningen, og hvis du foretrækker at tage turen alene, er det også en mulighed. Download Istana Garden Walk appen på din telefon så du kan scanne QR koderne, som er placeret rundt omkring på Istana, for at få din egen guidede tur på denne spændende destination.

Har du ikke mulighed for at komme ind på Præsidentpalæet Istanas område, er der andre måder at nyde paladset på. Den første søndag i hver måned opføres den populære vagtskifteparade ved Præsidentpalæet Istana. Den starter i byen, hvorfra de nye vagter bliver eskorteret til Istanas hovedindgang. Her foregår selve ceremonien, der er ganske imponerende og populær for besøgende. Med både tilhørende musik og præcise øvelser med geværet er det en flot ceremoni at overvære.

Rejs til Singapore med verdens bedste luftfartsselskab

Singapore Airlines

Læs mere om Singapore som rejsemål

Rejseforsikring? Så er det Europæiske, køb her

Singapore, verdens grønneste by

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler