Nye hoteltrends i USA. Udskift dit hotelophold med overnatning i en lade?

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Nye hoteltrends i USA, fx. find en lade at sove i!

Nye hoteltrends i USA rammer helt rent ind: Back to nature er mantra. USA er med på denne ret ny måde at holde ferie på: Drop hotellet, find en lade at sove i, men ikke hvilken som helst! Det er faktisk blandt de mest populære steder at holde ferie i USA ifølge HomeAway. Steder som Broken Bow Lake i Oklahoma, Spirit Lake i Iowa, and Hill Country i Texas er blandt de hurtigst voksende i antal overnatninger inden for denne kategori af den ny hoteltrend i USA.
Den ny hoteltrend  i USA fortæller også,  at folk vil gerne tilbage til naturen og et ukompliceret liv, selvom det kun er for nogle dage. Steder tæt på national parker og smuk natur generelt hitter.

Det kan både være hele landsteder, du lejer af ejerne, eller en lade eller faktisk også huse oppe i et flot stort gammelt træ (godt råd, gå ikke i søvne) eller husbåde.

Barns instead of Hotels Nye hoteltrends i USA

Barns instead of Hotels, Nye hoteltrends i USA

Woodstock, Vermont med plads til 8 personer

Der er ikke kun i de tre nævnte stater, at de nye hoteltrends i USA ses. Det er f.eks. også i Woodstock i Vermont (nordøslige USA) der ligger lige ud til en chamerende lille å/flod og nemt rummer 6-8 personer. Eller en lade på en vingård i Sonoma i Californien ? Perfekt ikke at skulle bevæge sig ret langt for de obligatoriske vinsmagninger.

Mere om eventyr?

Se her Transsylvanien – tør du ?

En anden helt anderledes måde at overnatte på er ishoteller

Ishoteller? Sparker du dynen af om natten, så er her løsningen

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler