National Golf Club i Belek

National Golf Club i Belek, Tyrkiet

En klassisk golfbane, man skal nødvendigvis spille på den tyrkiske golfkyst er mesterskabsbanen National Golf Club. Selvom det var Belek-områdets første golfbane, var det et hit lige fra åbningen i 1994, også internationalt. Dette skyldtes sandsynligvis behovet for golfbaner i Tyrkiet generelt, men også fordi det blev designet af en Ryder Cup-spiller, iren David Feherty, der i sit layout brugte de bedste ideer fra de bedste baner, han selv havde spillet professionel turneringsgolf på i mange år. https://youtu.be/n0OHWATiesg Dette betød, at ingen 2 huller kom til at ligne hinanden. Bogstaveligt talt er National udskåret i en tæt skov af eukalyptus og fyrretræer ved foden af ​​de høje snedækkede Taurus-bjerge og danner en utrolig smuk kulisse inde i landet. Nogle fairways føles som smalle stier, mens andre “kun” har træer på den ene side, men til gengæld vand på den anden. Nogle sammenligner National med hensyn til layout med Valderrama i Spanien på grund af variationen fra hul til hul, der betyder, at alt jern og køller i ryggen kommer i brug under runden.En 9-hullers bane, Executive Course, med par 29 er den perfekte opvarmning til en runde på National. Besøg webstedet for National Golf Club i Belek.

Golf ferier i Tyrkiet

En stor fordel ved at spille golf er, at du kan spille flere forskellige baner på din golfferie i Tyrkiet uden at skulle flytte et par kilometer eller meter fra bane til bane eller fra hotel til bane. Bliv bare i nærheden af ​​Belek, så får du en af ​​de mest effektive og fine golfrejser i verden. A nine-hole course, Executive Course, with par 29 is the perfect warm-up for a round at National.

Tyrkiet er sammenlignet med de fleste andre golfnationer relativ ny på banen. Det tyrkiske golf forbund som et eksempel er fra 1996. Og de første baner ikke meget ældre. Der var store planer før finansboblen  i 2007 om at bygge 100 baner på kort tid, men det er indtil dato blevet til noget mindre. Til gengæld er oplevelsen i top. Her er en af de bedste golfbaner i Tyrkiet.

Indledning til golfrejser i hele verden Se også kortet ovenfor.

Indledning til rejser i Tyrkiet

Golfferie i Tyrkiet ved Middelhavet

Belek

Golf i Thailand: Vil du se de bedste golfbaner i Thailand

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler