Moorea, Fransk Polynesien

Moorea, Fransk Polynesien, den ukendte perle

Moorea, Fransk Polynesien er drømmen om vulkanske bjerge, sandstrande med fine, hvide pulver korn og lyse turkisblå vand. Moorea er en romantisk fjerntliggende ø i det sydlige Stillehav og en af ​​de mindre kendte feriesteder i Fransk Polynesien. Blot tredive minutter fra Tahiti med højhastigheds katamaran er Moorea også lidt lettere at nå end sin berømte bror, Bora Bora.

Moorea Polynesien

Moorea Polynesien

Oplev autentisk tahitisk kultur, svøm med lokale revhajer og Sting Rays (mantaer) i klart lagunevand, gå på hvalsafari og vandre tropiske regnskove til fods. Du kan også leje en åben bil eller en cykel og cirkulere Mooreas 60 kilometer kystlinje, hvor du kommer forbi hvide kirker og søvnige fiskerlandsbyer – måske stop undervejs for at købe tropisk frugt, friskfanget tun eller en håndplukket kokosnød.

Øen er ægte tropisk livsstil og tilbyder også hoteller til den yderst romantiske bryllupsrejse med fantastiske Overwater Bungalows. Forkæl dig selv, bliv på et af disse luksushoteller, og oplev at kaste dig ned i havet lige fra dit private soldæk eller se solnedgangen over uforstyrret havudsigt. Anbefalede hoteller inkluderer Hilton Moorea Lagoon Resort & Sofitel Moorea Ia Ora, selvom du finder flere valg af luksusresorts i Bora Bora.

Fakta om Mooera

Moorea er en ø i øgruppen Selskabsøerne i Fransk Polynesien, der ligger i den sydøstlige del af Stillehavet. Øen indgår i Frankrigs oversøiske områder. Moorea ligger 17 kilometer nordvest for Tahiti, hovedøen i Fransk Polynesien. Øen har et areal på cirka 134 km² og et indbyggertal på cirka 12.000 personer.

Rejsefakta om Oceanien

Polynesien´s top rejsemål

Hawaii

hawaii

Bora Bora

Rejsen til Bora Bora midt i Polynesien

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler