Lagapsi i Bicol og Philippinerne

Lagapsi i Bicol og Philippinerne

Lagapsi i Bicol, Phillippinerne husker nogle måske gennem tågerne af lava asker, der sænker sig over vor kollektive hukommelse. Den og Pino Tupo og Island, remember, flyforbud osv. Naturen har store kræfter. Det er her i en af verdens smukkeste lande, hvor de store vulkaner i verden. bla. er og spyr deres foragt for verdens fortrædeligheder ud med en besættende skønhed og til tider risiko, ikke for vulkanen, men for os andre, der om ikke så længe drager den vej forbi. Kryds fingre tak. 

Nej, så farligt er den del heller ikke statistisk set, og selv Etna på Sicilien er faktisk en aktiv vulkan. Til gengæld gælder, at jorden bliver overmåde frugtbar og man så snart det virker bare lidt sikkert igen, så vender man tilbage og påbegynder det vulkan afhængige landbrug, efter måske at have mistet det hele, fordi parcellen lå lidt for langt oppe af bakken.

Rejser til Filippinerne

Rejser til Filippinerne fra Boracay til Palawan

Filippinsk mad, et spansk inspireret fusionskøkken

Filippinsk mad, et historisk fusionskøkken

 

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler