Københavns Lufthavn Parkering: We park/You fly

Det er helt uden stress at parkere i Københavns Lufthavn.

Tag stressen ud af din flyrejse fra Københavns Lufthavn Parkering. Vi tilbyder en lang række parkeringsmuligheder, du kan vælge imellem hjemmefra stille og roligt, så er der check på den del af rejsen også. Vi kan endda parkere bilen for dig, så bliver det ikke nemmere, og der er tid til at komme rigtigt godt afsted. Her er al info om parkering i Københavns Lufthavn Parkering. 

Her er introen til www.traveltalk.dk´s side om CPH Airport:

“Københavns Lufthavn, Kastrup er den største lufthavn i Danmark. Takket være sine mange internationale ruter servicerer den foruden København, Sjælland og Øresundsregionen, også store dele af Sydsverige.
I 2013 satte lufthavnen rekord med 24,1 millioner passagerer, heraf 22,2 millioner udenrigspassagerer. I 2015 satte lufthavnen rekord igen, med 26.610.332 passagerer, en forøgelse på hele 3,8 %. Det er dermed den største lufthavn i Norden. Med sine 22.000 ansatte på én adresse er lufthavnen Danmarks største arbejdsplads. Det er dog kun omkring 2.000, der er ansat i Københavns Lufthavne A/S; resten er beskæftiget i andre af de cirka 500 virksomheder, der driver forretning i lufthavnen….” Læs mere

Læs mere Københavns Lufthavn

Se her Københavns Lufthavn: Det har aldrig været nemmere at købe Taxfree

Københavns Lufthavn Taxfree: Det har aldrig været nemmere at købe Taxfree

Nyeste Rejseartikler