Aktiv ferie i Kleinwalsertal i Østrig

Aktiv ferie i Kleinwalsertal er vandreture, klatring og cykling

Aktiv ferie i Kleinwalsertal åbner en dør af muligheder, også på dine fridage, hvor du bare vil nyde det hele. Roen og stilheden er utrolig Det flotte og bjergrige område i Kleinwalsertal byder på stor naturmæssig variation. Uanset om formålet med ferien er ”action & adrenalin” eller hyggeligt og afslappet samvær med familien, finder man det hele samlet på ét sted.

Kombinationen af god motion samt ren og frisk bjergluft er den bedst tænkelige energi-cocktail. Det er ikke bare noget, man mærker – det understøttes oven i købet af talrige medicinske undersøgelser. En ferie i Kleinwalsertal giver et boost, man kan leve højt på, længe efter at turen er overstået.

Masser af aktivitetsmuligheder på en aktiv ferie i Kleinwalsertal

Med 185 kilometer afmærkede vandreruter, fortræffelige canyoning-muligheder og adskillige højalpine klatreruter er de mere end to kilometer høje bjerge i Kleinwalsertal et sandt paradis for naturelskere.
Vandre- og klatreruterne fordeler sig på tre niveauer. I bunden af dalen finder man de lette og overkommelige ture, mens terrænet længere oppe bliver mere kuperet og krævende at bevæge sig rundt i. Højst oppe, hvor de rigtige klatreruter er anlagt på de rå klipper langt over trægrænsen, ligger de rigtig udfordrende ruter. Her kan man klatre helt op til 2.536 meters højde, og udsigten er intet mindre end enestående.

Garanti for action på en aktiv ferie i Kleinwalsertal

Er man til outdoor- og adventuresport, er Kleinwalsertal det helt rigtige sted, og en af de populære aktiviteter er canyoning. Med stedkendt guide går turen ned over klipper og gennem kløfter, hvor vandet i århundreder har gravet dybe render. Flere steder går man i vandet, andre steder er det muligt at svømme, og dukker et vandfald op, kommer man videre ved at hoppe eller rappelle.
En anden adrenalinfremkaldende aktivitet er klatring. Mens eksperter selv vælger ruter og sætter sikringer i bjergvæggen, kan mindre øvede prøve kræfter med en af Kleinwalsertals sikrede klatrestrækninger. Her er rutens stejleste passager sikret med stålwirer, og man er hele tiden koblet på wiren via sin klatresele.
Børnene er der naturligvis også tænkt på. Der arrangeres begynderkurser, hvor man lærer de basale teknikker inden for klatring og rappelling, og i klatreparken kan en familie få mange timer til at gå med de forskellige tovbaner, høje broer og sjove forhindringsbaner.

Et sandt vandre-eldorado

Men en aktiv ferie i Kleinwalsertal er meget mere end adrenalinfremkaldende oplevelser og klatring i det højalpine terræn. Kommer man for at slappe af, tanke ny energi og nyde samværet med familien, lokker området med både god mad, smukke naturscenerier og mulighed for wellness samt motion.
Vandrere kan vælge mellem flere markerede ruter. De lette ture byder på omkring fem kilometers vandring i let kuperet terræn, mens de middelsvære er dobbelt så lange og har flere højdemeter. Lægger man turen forbi en af områdets ”Genuss-hytter”, er kvaliteten i højsædet, når frokosten kommer på bordet, for alle råvarer er dyrket og forarbejdet lokalt.
De lette og middelsvære vandreture kan hele familien være med på, og man kan nemt tage af sted på egen hånd. En anden mulighed er at deltage i en af de guidede ture, hvor et bestemt tema er i fokus. Der arrangeres alt fra historiske vandringer og kulturelle ture til geologiske udflugter og kulinariske strejftog. På sidstnævnte ture besøger man forskellige steder, hvor lokale delikatesser som ost, speck og brød serveres for deltagerne.

Spar tid og book din aktiv ferie i Kleinwalsertal hjemmefra

Har man lyst til at deltage i et af de spændende arrangementer, er det muligt at melde sig til, når man kommer frem, men en anden løsning er at booke sin deltagelse på forhånd via kleinwalsertal.com. På den måde kan man i ro og mag planlægge sit individuelle program hjemmefra og bare nyde opholdet fra feriens første dag.
Et andet turistvenligt tiltag er de inklusivbilletter, der ofte følger med, når man bestiller overnatning. På mange hoteller og pensioner samt hos flere hytteudlejere er inklusivbilletterne, der blandt andet giver adgang til gratis transport med en række bjergbaner, inkluderet i prisen.

Det ideelle sted til cykelferie: Med på en “Rockey Mountain udfordring”?

Hårdt og krævende eller hyggeligt og afslappet? Alle muligheder er åbne, når man kommer til Kleinwalsertal for at cykle, for området byder på en lang række spor, der er opdelt i forskellige niveauer.
De lette familieruter er primært anlagt i dalene, hvor stigningsprocenterne er begrænsede, mens bjergene byder på fysisk krævende ture. Turen op i terrænet kan klares på en behagelig måde, for man hopper blot i en af de lifte, der kører om sommeren, og ved Heuberg Arena, Zaferna-liften samt Söllereckbahn er der mulighed for at medbringe cykler. Et besøg i Bikeparcour Hirchegg-Au garanterer både spænding, leg og udfordring.

Rocky Mountain Days

For cykelentusiaster er de årlige Rocky Mountain Days et af sommerens højdepunkter. Det canadiske cykelfirma, Rocky Mountain, stiller special-mountainbikes til rådighed for de gæster, der har lyst til at teste det nyeste udstyr, og der arrangeres fælles ture i terrænet. På disse ture deltager både turister og de lokale guider samt professionelle kørere fra Rocky Mountain-holdet.

Mere aktiv ferie og bjergklatring

Er Wilder Kaiser højt nok til dig ?

Passion for bjerge og ekstrem klatring

Mere Østrig: Er du blev lidt varm på Kleinwalsertal ?

Så læs mere på: www.kleinwalsertal.com

https://www.kleinwalsertal.com/

Nyeste Rejseartikler