Karneval på Carriacou, Caribien

Partytime på Carriacou, Grenada´s lillesøster

Carriacou er den største søster ø til Pure Grenada, og dens Carnival-festival er en af de mest autentiske i verden. Den smilende charme fra Carriacou, blandes med dens dybe kulturelle traditioner for at skabe denne unikke begivenhed. Når vi taler om det unikke, skal vi nævne  ‘Kajak Mas’, som det kaldes kærligt, uden at nævne Shakespeare selv. Carriacou er ret sikkert det eneste sted i verden, hvor farverigt udklædte karneval deltagere udfordrer hinanden med deres bedste gengivelser af Shakespeares mest bemærkede linjer. Det er altså en pænt imponerende kultur.

Se også hoved-øen Grenada

Rejs til Grenada, Caribiens skjulte perle

En ny slags battle for sure! En fumble  betyder, at du bliver rørt på skulderen af din modstanders stok og du har tabt. Virkelig et skue at se på. Og Karnevallet har virkelig det hele som lysene  fra Monday Night Mas og farven og pragt fra Fancy Mas på Carnival tirsdag. Forvent masser af  optimistiske karibiske rytmer dag og nat, krydret med denbedste lokale street food.

Carriacou carneval

Carriacou carneval

Sikkerheden  er fin, og folks varme og venlighed stor. Carriacou Carnival  i slutningen af februar (24 feb i 2020) bør man ikke gå glip af, hvis man er på Grenada på det tidspunkt.

I 2o2o er karnevallet 24.februar, skifter lidt hvert år.

Rejs til Caribien

Grenada sunset on the beach of caribbean sea

Grenada sunset on the beach of Caribbean sea

 

 

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler