Island som rejseland

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Island som rejseland

Island som rejseland  blev et af de første opnåelige rejsemål i kølvandet af Corona: Regeringen i Island meddelte nemlig, at de havde besluttet at annullere obligatorisk Coronavirus-test og karantæne for udenlandske turister. De nye regler trådte i kraft den 10. december 2020.

Når turisterne kommer ind i landet, skal de og øvrige udenlandske besøgende nu præsentere et negativt testresultat for COVID-19, taget mindre end 14 dage før besøget, eller et antistof-testresultat. Eller Coronapas.

Færøerne

Færøerne

Island som rejseland er hermed blevet væsentligt mere interessant

”Disse foranstaltninger er designet til at begrænse risikoen for infektion i landet over grænsen. Vi håber også, at udviklingen af effektive vacciner vil give os mulighed for at genoverveje restriktive foranstaltninger i de første uger af det nye år, ”sagde Islands islandske premierminister Katrin Jakobsdouttir.

For øjeblikket skal udenlandske turister sættes i karantæne i to uger og tage en COVID-19 test to gange – ved ankomsten og efter et seks-dages ophold i selvisolering.

Hold dig jævnligt orienteret om rejser til Island er tilrådelige på Udenrigsministeriets side for Corona og rejser

Island på traveltalk

Introartikel til Island som rejseland

Begynd her hvis du vil vide mere om Island som rejseland. Landet med geysere, vulkaner og noget af den nordlige klodes smukkeste natur er et yderst attraktivt rejsemål for danskerne, men det er ikke billigt at rejse til 1/2 vejs mellem Danmark og USA. Så planlæg turen omhyggeligt, især i disse tider, hvor Island byder velkommen, men du hele tiden skal vurdere situationen.

Island, utrolige rejseoplevelser  i Nordatlanten

Rejs til Island

Islandsrejser

Islandsrejser

Rejser til Island

 

Visit Island, den officielle rejseguide

Nyeste Rejseartikler