KLM

KLM

Flyselskabet blev etableret den 7. oktober 1919, hvilket gør det til verdens ældste flyselskab, der stadig opererer under sit oprindelige navn.

Med 34,1 millioner passagerer og 621.000 tons gods udgør flyselskabet og KLM Cityhopper hjertet i KLM-koncernen. Via et stort netværk af 92 europæiske byer og 70 interkontinentale destinationer tilbyder KLM direkte tjenester til vigtige økonomiske centre over hele verden.

I 2004 fusionerede Air France og flyselskabet til AIR FRANCE KLM. Fusionen skabte den stærkeste europæiske flyselskabskoncern baseret på to stærke mærker og hubs – Amsterdam Airport Schiphol og Paris Charles de Gaulle. Koncernen bevarer sin egen identitet og fokuserer på tre kerneforretninger: passagertransport, fragt og vedligeholdelse af fly.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

I Holland udgør flyselskabet kernen i moderselskabet, som yderligere omfatter Cityhopper, transavia.com og Martinair. Flyselskabet betjener alle sine destinationer ved hjælp af en moderne flåde og beskæftiger over 33.000 mennesker over hele verden. KLM er førende inden for luftfartsindustrien, og tilbyder pålidelig drift og kundeorienterede produkter, som er et resultat af deres politik om entusiasme og bæredygtig innovation.

Flyselskabet er medlem af den globale SkyTeam-luftfartsalliance, der tilbyder kunderne et omfattende verdensomspændende netværk. KLM-netværket forbinder Holland med alle vigtige økonomiske regioner i verden og fungerer som sådan som en stærk drivkraft for økonomien.

Visit Holland

Book din flyrejse


Verdens 10 sikreste flyselskaber

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »