De østrigske bjergsøer

De østrigske bjergsøer leverer en dejlig ferie

De østrigske bjergsøer er imponerende dybe, smukke og interessante af flere årsager. Der er altid en bådtur og charmerende cafeer og restauranter i nærheden. Der er masser af udfoldelses muligheder på søen. Så er de en del af den perfekte ferieoplevelse i Østrig. Klipperne nærmest  vokser ud af vandet, stejle og majestætiske bjerge eller blide som i østlige Østrig.  Hvad skal man lave på de østrigske søer, ja måske sejle, stå på vandski, surfe  eller fiske og svømme? Der er altid direkte adgang til søerne med bil og cykel, campingvogn og motorcykel.

5 udvalgte bjergsøer i Østrig til din sommerferie

Østrig har mange smukke søer, der er populære turistmål. Her er nogle af de mest imponerende og interessante:

Wolfgang-søen (Wolfgangsee): Denne maleriske sø er omgivet af bjerge og er et populært sted for vandsport som vandski, sejlads og svømning. Der er også masser af vandrestier i det omkringliggende område.

 

St. Wolfgang søen

St. Wolfgang søen

Læs mere om Wolfgang søen

Hallstatt-søen (Hallstätter See): Denne sø ligger i den naturskønne landsby Hallstatt, som er kendt for sin charmerende traditionelle arkitektur. Besøgende kan nyde svømning, sejlsport og fiskeri i søen samt udforske landsbyen og nærliggende saltminer.

Hallstatt søen. Østrig

Hallstatt søen. Østrig

Læs mere om Hallstatt søen

Zell-søen (Zeller See): Denne store sø er en populær destination for vandsportsentusiaster med aktiviteter som vandski, wakeboarding og sejlads. Søen er også omgivet af maleriske byer og landsbyer, hvilket gør den til et fantastisk sted at udforske regionen.

Zell am See set fra oven

Læs mere om Zell am See

Attersee-søen (Attersee): Med krystalklart vand og en fantastisk bjergkulisse er Attersee-søen et populært sted for svømning, fiskeri og sejlads. Der er også masser af vandrestier i det omkringliggende område.

 

Attersee Øvre Østrig

Attersee Øvre Østrig

Læs mere om Atter søen

Fuschlsee: Denne lille sø er kendt for sit krystalklare vand og naturskønne omgivelser. Besøgende kan nyde svømning, sejlsport og fiskeri samt vandreture i de nærliggende bjerge.

Ud over vandsport og andre udendørs aktiviteter tilbyder mange af disse søer muligheder for sightseeing, shopping og spisning. Besøgende kan også udforske nærliggende attraktioner såsom slotte, museer og historiske vartegn.

Fuschl søen i Østrig

Læs mere om Fuschel søen 

Disse websteder giver information om de aktiviteter, attraktioner og overnatningssteder, der er tilgængelige i områderne omkring søerne.

Sommerferie til Østrig med tog

Sommerferie til Østrig med tog

Østrig og den aktive sommerferie

Østrigs Turistbureau for mere info

Østrigs Turistbureau

Sommerferien i Østrig på højt niveau

Nyeste Rejseartikler