Wurzeralm i Østrig, ny ski destination for danskerne

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Wurzeralm, ny skimulighed i Østrig – set herfra

Wurzeralm i Østrig har Europas hurtigste svævebane, der tager dig op til 1.400 m højde på kun 7 minutter, hvor et skiparadis for begyndere, øvede eller øvede skiløbere samt snowboardere, carvere og off-piste skiløbere venter på dig.

Pyhrn-Priel Wurzeralm

Pyhrn-Priel Wurzeralm

Wurzeralm i smukke Warscheneck i Pyhrn-Priel-regionen

Wurzeralm ligger på den betagende kulisse af Warscheneck i Pyhrn-Priel-regionen i det sydlige Øvre Østrig og kan hurtigt og nemt nås via Pyhrn-motorvejen (A9).

Skiområdet, omgivet af et vidunderligt bjergpanorama, tilbyder sine skifans en bred vifte af fremragende pister og perfekt præparerede pister på 22 km pister. Syv opstigningshjælpemidler, røde og blå pister, to dalpister (hvoraf den ene har mulighed for at lave sne) og en Sunny Kids Park for morgendagens skistjerner tilbyder alt, hvad en skiløbers hjerte begærer.

Pyhrn-Priel, Wurzeralm piste kort

Pyhrn-Priel, Wurzeralm piste kort

Den hurtigste kabelbane i Europa

Den hurtigste kabelbane i Europa tager dig på ingen tid omkring 1.400 m over havets overflade til Wurzeralm bjergstation, hvorfra du finder et skiparadis for begyndere, avancerede skiløbere, snowboardere, carvere og dybsne skiløbere. Det højeste punkt, Frauenkar, ligger på 1.870 meter og byder på en fantastisk udsigt over de omkringliggende to tusinde meter lange toppe og dalen. De mange adventure pister med bølgeløb, slangeløb, speedbane og en permanent racerbane med tidtagning fuldender tilbuddet. Særlige tilbud som “Familiesøndage” lover sjov og action med eventyrstationer, konkurrencer og mange fordele for hele familien.

Familievenligheden kommer også til udtryk i dette skiområde ved andre attraktive familietilbud. For eksempel behøver børn op til 10 år kun et snemandskort til 4 euro om dagen, hvis de samtidig køber et forældrekort (familie-id påkrævet).

Du kan opleve hygge og hygge i de lune hytter og restauranter på Alm. De fremragende restauranter inviterer dig på lækker lokal mad.

Relevante links til skiferie i Østrig

https://www.traveltalk.dk/oestrigs-turistbureau/
https://www.traveltalk.dk/skiferie-i-oestrig/
http://Bookdinrejse.dk

Nyeste Rejseartikler