Nortlander Business på ski

Nortlander Business: Firma skitur til Alperne

Til hverdag sidder I med svære og krævende beslutninger eller arbejdsopgaver der slider på sammenholdet, prøv at tage nogle få dage ud af kalenderen, og få styrket sammenholdet blandt jeres kollegaer i Alperne. Her giver kombinationen af sport, hygge og det at være ude i det fri, en rigtig god dynamik blandt medarbejderne. Det er det Nortlander Business  kan levere. 

Styrk dine teams i Alperne med Nortlander Business

Teambuilding er vigtigt for dit firma, for at komme til at arbejde bedre sammen og lære hinanden at kende igennem alle aspekter. Jeres firmaskitur er at tage teambuilding til et nyt niveau og kan være med til at øge værdierne i jeres firma. Her vil man komme til at opleve ham nede fra bogholderiet stå at skråle med på schlager-sange på den nærmeste afterski bar, eller den stille medarbejder der pludselig tager styringen for at finde vej på pisterne. Det sociale vil være i fokus på de fleste ture, hvor også mulighederne for andet end skiløb er til stede. Det kan være alt fra restaurantbesøg, picnics, afterski og teambuilding ude i det fri. De meget ambitiøse firmaer, der gerne vil have endnu mere ud af turene, har også mulighed for brug af blandt andet konferencelokaler, hvor de innovative tanker kan blive sluppet løs.

En stigende efterspørgsel for firmature blev identificeret af Nortlander, og siden har det erfarende skirejsebureau oprettet en afdeling, der hedder Nortlander Business, som tilbyder firmaskiture til Alperne. Firmaskiturene til Alperne har et fokus på høj kvalitet, professionalisme og fleksible rammer. Her blander man i den grad business med “pleasure”, og flere vælger også at invitere deres kunder med for at få et bedre samarbejde og kendskab til hinanden.

“Det handler om at komme væk fra de faste rammer på skrivebordet og komme ud at opleve noget sammen. Der er noget mentalt i at komme ud. Man fjerner de mure, der normalt kan være og giver de ansatte mulighed for at møde kollegaer fra andre dele af virksomheden.” – Tobias Bruun, B2B & Group Sales Manager ved Nortlander Business.

Nortlander Business har stor succes, og de mange tilfredse kunder vidner om, at konceptet er stærkt. På turene er der tid til at pleje kontakterne og at få udvidet netværket samtidig. Man får nedbrudt barriererne på en firmatur, og det skaber et godt grundlag for let at falde i snak.

“Som leder handler det for mig om at bygge et stærkt hold, og jeg kan se, at vi kan levere mere effektivt og innovativt, fordi vi tør sparre højt med hinanden. Fordi vi har vist vores styrker og svagheder overfor hinanden i Alperne og har fået et tættere forhold til hinanden.” – Sigurd Jensen, chef i konsulenthuset Deloittes Corporate Finance afdeling.

Hvorfor I skal tage afsted

Jeres firma skal tage på en firmaskitur, hvis I vil:

  • Udvide netværket både internt og eksternt
  • Have mere tid til at møde og snakke med hinanden
  • Have mulighed for at levere en række faglige input
  • Have mere inspirerende og kreative konferencer
  • Medvirke til, at kollegaerne har lettere ved at gå til folk i andre afdelinger
  • Have en firmatur specielt sammensat til at passe netop jer

Valg af destination og hotel

Når der skal vælges destination og hotel for jer som firma, er det vigtigt at tænke over, hvad I har brug for, og hvad I forventer af en skiferie med firmaet. Her har Nortlander Business 3 gode bud på destinationer for firmaskiture, samt forslag til hoteller:

Obertauern i Østrig: Destinationen ligger højt, så der er godt grundlag for snesikkerhed – hvilket bliver understøttet af de flere års gode snestatistikker. Derudover er der 100 kilometer pister samt en hyggelig og livlig by.

I Obertauern anbefales det som firma at bo på Hotel Marietta. Her får I et 4-stjernet hotel, flere konferencerum, mulighed for separate spiselokaler, spaafdeling med pool og mulighed for adgang til egen bar – altså et godt grundlag for en suveræn firmaskitur.

Val d’Isere i Frankrig: I Val d’Isere får I noget af det bedste skiterræn og udfordringer til alle niveauer, fordelt på de 300 kilometer pister.

I Val d’Isere anbefales det at bo på Victoria Lodge. Her får I et 4-stjernet hotel, hvor alt er samlet, restaurant, wellness, fitness, lounge område – perfekt til afslapning og hygge sammen med kollegaerne.

Ischgl eller St. Anton i Østrig: Det er to klassikere, med mulighed for perfekt skiløb og afterski. Mooserwirt skal besøges når den står på afterski i St. Anton og Trofana Alm skal besøges når den står på afterski i Ischgl. På begge destinationer får I mange piste kilometer og funktionelle liftsystemer.

I Ischgl anbefales det at bo på Hotel Sylvia og i St. Anton anbefales det at bo på Hotel Edelweiss. Begge hoteller giver mulighed for at arbejde med det sociale og det faglige på jeres firmaskitur.

Nortlander om skiferie med guldkant, den ekstra kvalitet på skiferien

Book din skiferie her

Nyeste Rejseartikler