Agistri, alt om de græske øer og denne perle

Agistri, alt om de græske øer og denne perle

Agistri fortjener større kendskab som rejsemål.  Agistri-øen er specielt nem at nå,mindre end en time væk fra Athen og er en af de populære græske øer til weekendture fra landets hovedstad. Agistri i Grækenland tilhører den saroniske gruppe af øer sammen med Poros, Aegina, Spetses og Hydra. Dens relativt tætte afstand til disse øer gør det til en perfekt base for ø-hop mellem de saroniske øer. En fed rejseide?

Agistri´s store fordele er blændende strande og kort afstand med nem transport fra Athen

Agistri er mindre end en time væk fra Athen og er en af de populære græske øer for weekendture fra landets hovedstad. Agistri i Grækenland tilhører den saroniske gruppe af øer sammen med Poros, Aegina, Spetses og Hydra. Dens relativt tætte afstand til disse øer gør det til en perfekt base for ø-hop mellem de saroniske øer.

Topstrande på på Agistri

Takket være dens ekstraordinære naturlige omgivelser og de fascinerende Agistri-strande er Agistri-øen Grækenland en populær destination for athenerne. Der er noget særligt over at besøge rejsemål, som de lokale selv ville vælge. Du kan finde Agistri hoteller, restauranter, taverner og sikre strande. Når du kommer fra Skala, hvor en af øens havne også ligger, vil du støde på de bedste Agistri-strande, Aponissos og Dragonera. Bakket op af frodig natur tilbyder de den perfekte stemning til afslappende dage på stranden.

 

Rejser til de græske øer, største danske oversigt

https://www.traveltalk.dk/rejser-til-de-graeske-oeer/

 

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler