Rejser til Ajman, Dubais lillebror, super lækre strande, shopping og golf

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Ajman, et lilleput land med meget at byde på

Rejser til Ajman, Dubai´s  relativt ukendte “lillebror” og det mindste af de 7 emirater kun en kort køretur fra Dubai. Flere danske rejsebureauer arrangerer ture og udflugter hertil. Ajman er også hovedstad i Emiratet  i De Forenede Arabiske Emirater. Den ligger på Den Arabiske Halvø ved kysten af Den Persiske Golf, umiddelbart nord for nabobyen Sharjah, som den er vokset sammen med. Tempoet  er mere roligt end i tjekkede Dubai.

Den lange hvide strand i Ajman og luksushotellerne

Stranden  er den største atttraktion.  Ajman er især kendt for sin lange flotte sandstrand, som strækker sig hele 16 km langs den persiske golf. På stranden er der masser af plads, og der er flere slags vandsport. Du kan f.eks. leje en vandscooter. Strandens bagkant er den lækre strandpromenade, hvor du finder  restauranter, små caféer og butikker.  Bag ved promeaden ligger en perrække af førsteklassess- og luksushoteller.

Rejs til Ajman med danske rejsebureauer

Mange ved ikke, at der arrangeres en del rejser hertil ud af Danmark, også i kombination med en tur til Dubai. Eller omvendt.

Her er et par muligheder:

Apollo Rejser har Ajman på programmet. I 2020 kan du gøre en rejse for ca. 5600 kr og op. Med Apollo bor du midt på strandpromenaden på det femstjernede Fairmont – med en storslået havudsigt. En stor infinitypool, spa, en upåklagelig service og flere restauranter og lounges med mad af første klasse fra hele verden garanterer at du får en afslappende ferie på et hotel, som kan betragtes som en oase i oasen.

Spies har også rejser til Ajman. “På Ajman Hotel kan du glæde dig til afslappende spabehandlinger, et skønt poolområde og en privat strand samt restauranter og barer med lækre madretter og drikkevarer. Fairmont byder på samme høje klasse, både hvad angår beliggenhed, barer og restauranter. Uanset hvilket hotel du vælger, får du svært ved at finde et hotel af samme standard til samme pris et andet sted.”

Golfrejser til Ajman

Landet har også et par dejlige golfbaner. Den nyeste er fra 2015.

Mød den fantastiske Al Zorah Golfklub, der administreres af det verdenskendte golf admin firma Troon Golf og beliggende  kun 25 minutter fra Dubai International Airport. Dvs du kan nemt både spille golf i Ajman og i Dubai på en golfferie.

E bane  i verdensklasse placeret midt i et smukt, naturligt bevaret miljø med markant mangrove og uforstyrret natur. Det er tilmed det er det den berømte gold arkitektgruppe Nicklaus Design, der står bag banen.

Den spektakulære Al-Zorah Golfklub par-72 tilbyder et smukt design med velplejede fairways og greens men det er den måde, Nicklaus Design-teamet har beskyttet det naturlige miljø, mens det skaber det layout, der virkelig fanger øjet.

I alt karakteriserer en million kvadratmeter mangrove Al Zorah Golf Club og understreger snarere end trænger ind den naturlige mangrove natur. En overflod af naturlige sandområder, rigt dyreliv og 12 km ved vandet tilføjer den følelse af rig skønhed og biodiversitet. Store kystområder med et konstant skiftende tidevandssystem udgør også en unik udfordring for spillerne.

Al-Zorah Golfklub i Ajman

 

Rejser til Ajman

Apollo Rejser 

TUI

Spies

Besøg også Dubai,  nu du er så tæt på i Ajman

En kort køretur fra Ajman finder du pulserende Dubai. Du kan læse om Dubai her

Dubai og biler, især de dyre

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler