Calabrien i Syditalien for en ultra autentisk rejse i uberørt natur og historie

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Rejser til Calabrien, nyd Italiens bedste strande?

Calabrien konkurrence! Lige nu kan du vinde en værdikupon værdi 3000 kr.  til ophold i Calabrien for 2. Kan kun bruges til ophold i aftalte periode ind til nytår. Transporten får du til billig pris gennem vor rejsepartnere. 

Calabrien eller Kalabrien eller Calabria (It) er en af ​​de mest kendte regioner lokalt i Italien og rigeste i kultur, gastronomi og natur, herunder lækre strande.

Når det er sagt, er det stadig ikke i nærheden af ​​den mest besøgte region i landet, hvilket er fantastisk for alle på jagt efter mere uopdagede rejser, der undgår de dejlige, men ofte overrendte rejsemål, ingen nævnt, ingen glemt. Så hvis du tænker på, at Calabrien betyder, at der ikke er meget at besøge og opleve i denne region, tager du fejl! Vi, der samlet på redaktionen har rejst i Italien i mere end cento anni (betyder 100 år) og er også en berømt roman og endelig en udbredt skål på godt helbred, har spillet golf som de første, har spist den lækreste mad, plukket de friske appelsiner, grædt og grinet, opdaget ny vin og fået gamle venner, ved, er det et enestående sted. Så tæt på Sicilien, Sardinien, Nordafrika, et kulturelt knudepunkt i 1000 vis af år. Hvor arabisk, afrikansk og italiensk kultur og historien mellem de 3 i et varmt og smukt klima former oplevelsen.

coastline and beaches in summer, Calabria - Italy.

Kyst og strande i Calabrien Italien.

Derfor fortæller vi om Calabrien, som oplever ny interesse som også Apulien gør, Italiens hæl. Lad os give et par tips til steder at besøge, ture og grunde til at besøge denne ægte perle i det sydlige Italien. Læs videre for at lære, hvor vidunderlig en rejse til Calabria kan være!

Rejser til Apulien

Hvad og hvor er Calábria?

Inden vi sætter os i flyet, er det vigtigt at vide lidt om denne region, dens historie og dens kultur. Kort sagt, Calabrien er en region i det sydlige Italien, der udgør støvlens “tå”. Apulia/Apulien er hælen. Calabriens hovedstad er Catanzaro, og regioenens nuværende befolkning er omkring 2 millioner.

De ældste byer i regionen går tilbage til de gamle romere, hvilket betyder, at dette sted er hjemsted for en masse historie samt traditioner, der har krydset århundreder. Tilstedeværelsen af ​​Arbëreshë -samfundet (folk af albansk oprindelse, der etablerede sig i Italien mellem VX og VXII århundreder) er blot et eksempel på mangfoldigheden og den kulturelle rigdom, Calabria indeholder.

Calabrien er også kendt for at have nogle af de smukkeste strande i hele Italien, men det er noget, jeg vil fortælle mere om senere. Så hvad er de vigtigste grunde til at besøge Calabrien?

Strande Calabrien af en helt anden kaliber

Hvorfor besøge Calabrien?
Derfor har jeg opdelt denne næste del af denne intro i sektioner som følger:

Historie
Bjerge
Strande
Byde de lokale velkommen
Køkken

Se også den store historie om Italiens køkken

Historien om Calabrien

Som jeg har sagt ovenfor, er Calabria en region, der er utroligt rig på historie. Nogle landsbyer, såsom Pentadattilo, har eksisteret i næsten 3.000 år og har bygninger, der har holdt i århundreder. Der er også slotte, man skal se, som Cosenza, Normando-Suevvo og Reggio Slot, for at nævne nogle få. Så hvis du er i humør til at besøge Italien og opsuge lidt af landets utrolige historie, er du helt sikkert det rigtige sted.

Bjergene i Calabrien

Jeg tror, ​​at en af ​​de største fordele ved denne del af Italien er regionens mangfoldighed i landskab. Et af de tydeligste eksempler på dette er bjergkæden Apenninerne, der krydser hele Calabrien og er en af ​​dens mest markante eudtryk, en umådelig lang bjergkæde. For alle, der ønsker at besøge bjergene og udforske dem, er et tip at tage til Sila National Park, hvor du kan have ramt pisterne på skiferie, men så har du også en historie at fortælle derhjemme. Trods sin sydlige placering kan du også stå på ski i Calabrien. Temmeligt overraskende!

Strande i Calabrien

Som jeg har nævnt, giver et besøg i Calabria dig chancen for at nyde mange typer landskaber. Så Calabrias strande kan ikke forlades denne liste over grunde til at besøge regionen.

Udover at have strande, der appellerer til enhver smag, kan du også vælge mellem to forskellige have, da regionen deler en kyst med Det Ioniske og Det Tyrrhenske Hav.

De mest kendte strande er Tropea, Capo Vaticano og Pizzo. De er alle dejlige og et besøg værd!

Byde lokalbefolkningen i Calabrien velkommen

En anden egenskab, der får regionen til at skille sig ud, er de varme og imødekommende mennesker. Generelt er det italienske folk kendt for deres venlighed. Imidlertid møder italienere fra syd virkelig denne betegnelse, de omfavner dig og taler højt og levende og gerne.

Selv i de mere turistmæssige dele af Calabrien er det ikke ualmindeligt at møde mennesker, der ønsker at lære mere om dig som turist. Der er dejlige og åbne mennesker, vi mødte.

Og i de mindre byer er det selvfølgelig endnu lettere at se, hvordan de lever og behandler hinanden. Du kan helt sikkert foretage sammenligninger mellem Calabrien og den italienske arv generelt. For os er Italien ofte kun Norditalien fra skiferie i Dolomitterne til vinrejser i Toskana, til den klassiske, dejlige tur til Rom, men Italien er er meget mere.

Maden i Calabrien

Køkkenet er en anden ting at tage til efterretning i Calabrien, og er måske en af ​​de vigtigste grunde til, at folk tager til Italien generelt i første omgang!

Det calabriske køkken er ekstremt rigt og smagfuldt, lavet til dem, der kan lide at sætte pris på pasta og skaldyr, da det er nogle af regionens specialiteter. Vi væltede os i blæksprutter lavet på 10 forskellige måde, med den mest friske citron og fine gamle vineddike. Det er som at drikke havet selv, udsøgt enkelt og lækkert med lokale vine. Dem skal vi nok komme tilbage til.

Limoncello - Nobili di Calabria - Sibarizia vendita online di prodotti  tipici calabresi

Nogle bemærker de friske citroner, det jo også fint nok,  og søde appelsiner, som du kan plukke direkte på golfbanerne. Vi vil slå et slag for Limoncello fra Calabrien, som er perfekt efter en god middag.

Nogle af de mest typiske retter i regionen er Paccheri alla Mediterranea, der kombinerer cannelloni – pasta med sværdfisk og aubergine eller Tagliatelle med torsk, for ikke at nævne det brede udvalg af desserter og vine, som du også kan prøve. Så hvis du planlægger at besøge Calabrien, skal du være klar til at tage et par kilo på (hvilket helt sikkert vil være det værd). eller tabe dem på forhånd ?

Læs det meste om Italiens lækre mad her

Italiensk mad fra Trento til Sardinien

 

Rejsen til Calabrien

Lufthavne i Calabrien, Italien
Calabria /Calabrien har flere små lufthavne, men disse er de to mest kendte og som modtager flyvninger dagligt: ​​Lamezia Lufthavn og Reggio Calabria lufthavn.

Vi udvider løbende denne rejseguide for Calabrien.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler