Rejser til Apulien

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Estimated reading time: 5 minutes

Rejser til Apulien

Rejser til Apulien elsker italienerne selv. Apulien er blevet italienernes egen foretrukne region i Italien at holde ferie i.

august 21

Hvor ligger Apulien?

Apulien er en smuk region i det sydøstlige Italien. Den udgør “hælen” i den italienske støvle. Regionens areal er 19.345 km², og har cirka 4 millioner indbyggere. Den grænser op til regionerne: Molise mod nord, Campania mod vest, og Basilicata mod sydvest. Dem skriver vi også om.

Hvorfor rejse til Apulien på ferie?


Fordi klimaet er fremragende med lang sæson. Vi er meget langt sydpå. Og det er en smuk del af Italien. Og det er rimelige priser. Endeligt fordi det sikkert er et nyt rejsemål for dig? Hvis ikke, så fordi det er på tide at komme tilbage. Der er masser af aktiviteter på havet, på stranden, på golfbanerne.

Hvad er Altamura i Apulien?

Et spændende rejsemål i Apulien er Altamura

Altamura: Gravina in Puglia, with the Roman two-level bridge that extends over the canyon. Apulia, Italy

Er det sikkert at rejse til Apulien?

Ja det er. Hold øje med Corona situationen på UMs hjemmeside naturligvis.

Hvad skal man opleve på rejser til Apulien ?

Den vigtigste by i Apulien er Taranto. Det er en gammel græsk koloni og er en by mellem to have. Et besøg i det store National Archeological Museum er et absolut must. Af særlig interesse er den unikke samling af antikke smykker kendt som “Ori di Taranto”.
En anden spændende tur er i Itria-dalen. Her finder du Alberobello, der med sit lille historiske centrum, består af de berømte Trulli (små hvide huse med mørke, kegleformede tag). Der er også byen Martina Franca med sine mange barokkirker. Castellana Grotte er også besøg værd grundet byens fascinerende underjordisk grotte system, som blev opdaget i 1938.
Kører du mod Apuliens kyst fra Alberobello finder du smukke byer som Polignano a MareMonopoliOstuni og Fasano. Og er du sulten, er byen Altamura, med det eneste DOP-udmærkede brød i Italien, et must-see. Det er en smuk lille by, hvor gamle bagertraditioner bliver holdt ved lige i byens mange små bagerier, der laver det skønneste brød.
Apulien var Federico den Andens land, som var en af de hellige romerske kejsere. Det historiske islæt fra hans periode kan absolut ses i området. Det kan også anbefales at se slottet Castel del Monte, som er på UNESCO’s liste over kulturarv, og mange andre slotte i området nord for Bari.
Kilde Vindrose rejser)

Hvor skal man bo på rejse til Apulien?

Der er mange muligheder. Her er en af dem, vi anbefaler.
Nyd en ferie på Villa Americana Parkhotel i centrum af Rodi. Her er pool på hotellet og kun få minutter til stranden.
Villa Americana Park Hotel ligger i en oase af blomster og frugt lige ved kysten på Gargano Halvøen. Hotellet ligger lige i centrum af byen Rodi, med kun få minutters gang fra stranden og fra Marina di Rodi. Hotellet ligger midt i en smuk citronhave.


Villa Americana

Hotellet har intet mindre end 50 elegante værelser og alle er udstyret med aircondition og en-suite badeværelse. Derudover har Villa Americana Park Hotel egen pool, som er åben under jeres ophold, så der er rig mulighed for dejlige dage med afslapning og våde fødder. Skal de våde fødder kombineres med sand, så har hotellet egen shuttle bus til det flotte Lido Malibú beach-resort. Hotellet kan også være behjælpelige med at arrangere vinsmagning, madlavningsaftener og food tours.
Book her (vindroserejser.dk)

Hvem kan jeg rejse med til Apulien?

VIndrose Rejser er en klar mulighed. Dansk verdensmester i Italien. Se udvalget for rejser til Italien her i vor søgemaskine

Hvor lang tid tager flyturen?

Med en nødvendig mellemlanding, fra 4 timer og 20 minutter til plus 5 timer.

Kan jeg booke rejser til Apulien på Traveltalk?

Ja, du er et klik fra Book din rejse vor søgemaskine og der finder du Apulien også.

Har I andre artikler om Italien

Ja faktisk mange både sommer og vinter, Din rejse til Italien begynder hos Traveltalk Intro til rejser til Italien

Har i gode råd om italiensk mad?

Ja vi har en stor artikel om de fleste italienske klassiske madretter

Har I ideer til italienske vinrejser?

Ja vi har ideer til vinrejser i det meste af Italien, og råd til godevinindkøb

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler