New York. Fra økonomi til luksus hoteller

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

New York, se de bedste hoteller fra economy til ren luksus

New York i en af ​​de rigeste og mest fashionable byer i verden og USas mest folkerige by med over 8 mill. indbyggere. New York er berømt for New York Stock Exchange, Frihedsgudinden, nanoteknologi og chipsfremstilling. Staten New York´s vinmarker, slebne diamanter og frugtplantager. New Yorks bruttoindtægt er langt over en billion dollars. Det siges, at hvis New York var et selvstændigt land, ville det være den 16. største økonomi i verden. New York er en blomstrende stat og by, og Times Square er New Yorks bud på et af de mest pulserende steder  i verden, og måske det mest eftertragtede sted at være nytårsaften. New York has it all. Lad os se på nogle hoteller i New York?

Erhvervsrejser: Optimer din forretningsrejseoplevelse

New York. Fra økonomi til luksus hoteller

 

 

Hvad er dine krav til hoteller i New York?

Hoteller i New York er ikke sjældent, overdådige, blændende og overvældende. New York Hotels er berømte for deres extreme fokus på service, rummelige indkvartering, summende natteliv, og altid venlige concierge, lækre restauranter på stedet, hotel teknologi, førsteklasses faciliteter. Husk at give gode drikkepenge, de kommer godt igen. Men for at sikre dig, at du bestiller det rigtige hotel til dig selv, bør du lige læse denne guide. Uanset om det er en romantisk ferie, et city-break eller et firmamøde, er New York hoteller kendt for deres evne til at opfylde ethvert rimeligt og urimeligt krav.

 

PlPlaza-hotel-New-York, USA
Plaza-hotel-New-York, USA

Plaza Hotel i New York

Plaza Hotel er et af New Yorks mest berømte hoteller. Dette er et tyve-etagers luksushotel beliggende i Central Park South. Bygningen er et historisk vartegn, og The Plaza har været i drift på stedet siden 1907.
Plaza Hotel emmer af historie og er også et af de mest berømte hoteller i verden. Plaza blev bygget til at ligne et fransk slot. Arkitekturen er fantastisk, ligesom detaljerne inde i hotellet er unikke. Se f.eks. the Ball room nedenfor, hvor utallige fester og brylupper for de rige og frie er gået ind i hotellets lange historie.

Plaza skiftede gear i New York i 2008 og er idag mere lækkert end nogensinde

I 2008 genåbnede hotellet efter en gennemgribende renovering på godt 400 millioner dollars, der delte bygningen op i et 282-værelses og et  152-deluxe-værelses hotel.

 

Plaza hotel suite, New York, USA
Plaza hotel suite, New York, USA

 

Plaza Hotel er et nationalt historisk monument siden 1986

Bygningen er et klassificeret monument i New York City siden 1969 og et nationalt historisk monument siden 1986.
Hotellet er rigt på stil, og det er disse små detaljer, der virkelig gør forskellen. Håndklæderne er opvarmede og så tykke, at du kunne bruge dem som dyner. Luksuriøse lagner er normen på Plaza Hotel. Dyner er fjerbeklædte (med syntetiske muligheder for allergikere), og puderne er de bedste puder, du kan købe for dollars. Plaza har 24-timers roomservice, og maden er Michelin klasse naturligvis. Roomservice er tilgængelig fra Plaza Hotels fire restauranter.
De luksuriøse og rummelige værelser på The Plaza har den nyeste iPad-teknologi og moderne badeværelser med 24 karat guldbelagte armaturer og separate regnbrusere.
Plaza Hotel tilbyder restauranter og barer i verdensklasse, såsom den elegante champagnebar, den berømte Rose Club, Plaza Food Hall, der serverer internationalt gourmetkøkken og Palm Court, en af ​​New Yorks bedste destinationer for morgenmad, eftermiddagste og barbid. cocktails om aftenen.

 

Plaza Hotel, Famous Grand Ball room,et af de mest berømte hoteller i USA

Plaza Hotel, Famous Grand Ball room, et af de mest berømte hoteller i USA

Grand Ballroom at the Plaza

Den storslåede Grand Ballroom Plaza har lagt værtskab til nogle af den mest berømte underholdning, begivenheder og de skøreste fester nogensinde. Det var her, Truman Capote var vært for sit legendariske sorte og hvide bal i 1966.
Plazas service tjenester omfatter Plazas shopping i verdensklasse, eksklusive butikker og gourmet butikker.  I dette område kan du shoppe “until you drop” med populære mærker som Louis Vuitton, Apple, Ralph Lauren, Tiffany & Co, Prada, Nike.
Plazas health & wellness-faciliteter omfatter et fitnesscenter, der administreres af La Palestra, en Warren-Tricomi-lounge, hvor du vil opleve en virkelig luksuriøs makeup, negle, frisørsalon.
Et massage- og behandlingsrum på Guerlain Spa, der omfatter dybvævsmassage, hot stone-massage, sportsmassage og svensk massage. Der tilbydes en række behandlinger, herunder aromaterapi og zoneterapi.

 

Plaza hotel, et ikon i the big Apple

Plaza hotel, et ikon i the big Apple

Plaza hotel

 

The Plaza Hotel in New York

Park Hyatt hotel i New York

Oprindeligt åbnet som Commodore Hotel i 1919 og omdøbt til The Grand Hyatt New York i 1980, har dette hotel været vært for mange berømtheder og gæster i mange år.
Park Hyatt-hotellet er et sted, hvor sjældne og uventede fornøjelser er  integreret i ethvert ophold og giver gæsterne mulighed for at opleve unikke og givende øjeblikke.

 

Park Hyatt-hotel fantastisk udsigt

Park Hyatt-hotel i New York

Gæsterne vil glæde sig over de mange ​​tankevækkende detaljer: betagende arkitektur bygget med autentiske materialer, betydningsfuldt interiør designet af verdenskendte designere og omhyggeligt forberedte kunstsamlinger. Designerne af Park Hyatt-hotellet giver det ultimative inden for stilfuld smag, mens de komplementerer destinationens unikke funktioner og kultur.

 

Park-Hyatt-New-York, Central-Park
Park-Hyatt-New-York, Central-Park

The Lobby of the Hyatt – Inspiration fra Påskeøen

Gæster, der ankommer til den store sal under deres ferie i New York, vil se Jaume Plensas to større end livet skulpturer, ved navn Awilda og Chloe, der minder om Moai på Påskeøen, den lille ø midt i Oceanien med de gigantiske skulpturer. Skabt af den samme hvide macael-marmor, der blev brugt i gamle romerske søjler, er den ene placeret i en “væg af vand” ved siden af ​​indgangen, mens den anden hviler på en hvid onyx-stensokkel nær indgangen. Plensa skabte skulpturerne, så de ser ud til at være i en drømmelignende tilstand, i håb om at tilskynde den travle verden til at stoppe op og tage sig tid til at drømme lidt, når de er på Grand Hyatt.
Han er en sand skaber af design, mode og arkitektur, der bragte Park Hyatt til live. På ydersiden satte den franske arkitekt Christian de Portzamparc et glitrende akvamarin glaspaneltårn på, mens indvendigt designede den canadiske indretningsarkitekt Yabu Pushelberg en designpalette på én gang. Funktionel og finurlig, sammensat af grå sten rumdelere En spektakulær dramatisk trappe ved indgangen til stueetagen. Personalets uniformer er designet af designere Narciso Rodriguez og Barneys i New York, mens værelsesfaciliteterne kommer fra parfumeriet Nolita Le Labo. Det bedste af det hele: Der er ingen officiel check-in skranke. Gæsterne bliver mødt af et iPad- udstyret personale, klar til at tage dem direkte til deres værelse.

Hyatts swimmingpool

Beliggende på bygningens 25. etage – og en samlet længde på 20 meter – er hotellets indendørs pool uden tvivl den længste af sin slags i byen. Selvom det hurtigt kan fyldes op i travle dage, er poolen ikke kun forankret i en væg af vinduer på Carnegie Hall. Det byder også på klassisk musik inspireret af de berømte maestroer, der spilles under vandet.

Værelser og suiter på Hyatt

Premium-værelserne og -suiterne udgør en luksuriøs bolig og leverer en betagende udsigt.

Mad og drikke

Den 2.000 m² store New York Central-restaurant er designet af Bentel & Bentel og har en lounge, restaurant og vingalleri med WineStation-teknologi, et innovativt vindistributionssystem, der giver gæsterne mulighed for at prøve en række forskellige vine.
Markedet er et 24-timers “take-away”-salgssted i hotellets hovedlobby. Det serverer lækre New York-godbidder til hotellets gæster og Grand Central-kvarteret.

SPA på Park Hyatt

Nalai Spa (Nalai betyder “ro” på Lenape-folkets sprog – de første indbyggere på Manhattan), Park tilbyder en luksuriøs tilgang til skønhed og velvære. Du møder kompetente spa-terapeuter, så du kan slappe helt af.

Book Hyatt her

Link til Park Hyatt hotel i New York

Ritz Carlton Central Park i New York

Der er så mange luksushoteller i New York, at det er virkelig svært at vælge det bedste af det bedste. Men hvis der kun er én mulighed, må det være Ritz Carlton Central Park. Besøgende i New York vælger jævnligt dette hotel i New York som creme de la ​​creme af ​​Big Apple-indkvartering.  Ritz Carlton ved virkelig, hvordan man ruller den røde løber ud for sine gæster, uanset om det er en VIP-stjerne eller en turist, der ønsker at blive forkælet og serveret for. Ritz Carlton Central Park er simpelthen Manhattans mest luksuriøse hotel og konkurrerer med ethvert luksushotel i verden.
Hotellets personale er altid et skridt foran dig, dørmanden, der tilbyder at fylde din isspand efter at have båret din bagage til conciergen, som udarbejder anbefalinger for dine måltider,  skræddersyet til din smag.
Du vil ikke finde esoteriske fusionsdrinks i baren på dette hotel, men snarere et udvalg af klassiske retter, herunder fantastiske versioner af en kosmopolitisk og en dirty martini. Stay classic, please.

Værelserne på Ritz Carlton i New York

Ritz-Carltons har 42 suiter og fem deciderede luksussuiter, med udsigt over Manhattan, tilbyder en betagende udsigt over byen. De byder på frodig udsigt over Premier Park View-indkvartering. To legendariske suiter, nyligt føjet til hotellets samling, tilbyder lige så indbydende udsigt over det indre NY.

The Ritz Carlton Hotel i New York

Book New York turen her

 

Four Seasons hotel New York, USA
Four Seasons hotel New York, USA

Four Seasons Hotel, New York City Center

Beliggende 82 meter fra World Trade Center, bidrager det nye Four Seasons New York Downtown-hotel til Lower Manhattans genfødsel efter 9/11.
Alle vinduer byder på en betagende udsigt over byen, inklusive den Santiago Calatrava-designede Oculus, en kunststruktur til en værdi af 3,9 milliarder dollar beliggende i World Trade Centers transportknudepunkt, som blev skabt som en håndgribelig modstandskraft i kvartererne.
Området er fyldt med butikker, såsom Brookfield Place (Gucci, Jo Malone, Burberry), Westfield World Trade Center (Dior, Caudalie, Tumi) og Soho-butikker. Der er også restauranter i alle retninger, der serverer pizzaer, pasta, skaldyr og alt, hvad du kan forestille dig.

Topdesigneren Yabu Pushelberg på Four Seasons Hotel

Den berømte designer Yabu Pushelberg stod for indretningen af ​​værelserne og gav også et moderne og smart touch til resten af ​​hotellet. Tidevandsmarmorvæggene giver slående visuelle effekter, samt en udstilling af forgyldte bøger i lobbyen og en iørefaldende hængende trappe.
Et af de steder, hvor Four Seasons Downtown “shines”, er hotellets spa. Syv forskellige tjenester såsom Luxury Green Caviar, en revitaliserende behandling og Executive Recharge, en hurtig massage af hoved, skuldre og nakke på 25 minutter, ideel til forretningsrejsende.
Det schweiziske hudplejemærke Dr. Burgener fik sin amerikanske debut i spaen, som også er det eneste sted i New York for Omorovicza of Hungary ansigtsbehandlinger.
Hotellets restaurant er en anden grund til at besøge. CUT by Wolfgang Puck er New Yorks første forpost, der ejes af den berømte kok Wolfgang Puck og byder på klassiske steakhouse-retter.
Lower Manhattan Hotel har også en 15 meter lang opvarmet pool og et fitnesscenter med en strækmaskine, flere elliptiske maskiner og personlige trænere til at guide dig gennem alle faciliteterne.
Dette familievenlige hotel i New York City tilbyder en række børnevenlige faciliteter, herunder mælk og småkager om natten, velkomstgaver, badekåber og børnemenuer.
Hotellets mest luksuriøse suite ligger på 24. etage. Royal Suite, der måler 2.400 kvadratfod (efter Manhattan-standarder), omfatter halvdelen af ​​etagen og inkluderer privat butlerservice, en 10-sæders spisestue og et komplet medierum.
Det er ikke let at bygge en indendørs pool og får det til at føles, som om du er udenfor og soler dig i solen, men Four Seasons gjorde netop det. Det storslåede billardrum med sine to-etagers vinduer er badet i naturligt lys.

Værelserne på Four Seasons Hotel

Værelserne har en palet af grå, tan og lyseblå og lilla både sofistikeret og raffineret. Bronze- og læderaccenterne tilføjer et lidt maskulint look.
Marmorbadeværelserne har dybe ovale badekar og separate brusere, gulvvarme og gulv-til-loft-spejle.
Du vil sætte pris på de tilpassede Four Seasons-senge, hvor du kan vælge, om du vil have en plys, fast eller signaturmadraspude. Når du er sulten, kan du gennemse minibaren, som er fyldt med lokale hyperlokale drinks og drinks.

Restauranterne på Four Seasons Hotel

Den 86-sæders spisestue (der er også en privat spisestue til 31 personer) og en 32-sæders lounge på CUT ligner middagsklubber. Med rubinfarvede stole og mørke vægge accentueret med guld går Puck tilbage til en anden æra.
Menuen byder også på energicatering: Restauranten serverer klassiske steakhouse-retter fremhævet af dets japanske Wagyu-oksekød.
Den komfortable atmosfære i loungen gør CUT til det perfekte sted for en klassisk New York-cocktail eller et glas vin fra restaurantens vinkort.
Wolfgang Pucks signaturrestaurant serverer morgenmad, frokost, middag og søndagsbrunch med en Bloody Mary-rejsevogn, der serverer variationer af den klassiske cocktail, herunder The Bloody Maria og The Bloody Carrot.

Four Seasons Hotel

Book New York turen her

Hilton Garden Inn, New York Times Square

Hilton Garden Inn New York Times Square ligger kun 0,3 km fra Javits Center og Times Square. Dette hotel er beliggende i hjertet af New Yorks forretningscentre og de berømte attraktioner.

Dette elegante hotel i New York tilbyder værelser med gratis trådløs internetadgang og skriveborde med ergonomiske stole. Nyd gratis morgenkaffe, moderne fitnesscenter og aftenroomservice.
Slap af i hotellets restaurant til lyden af ​​det amerikanske køkken, og oplev derefter den kosmopolitiske atmosfære i New York. Hilton Garden Inn New York Times Square South ligger inden for 500 meter fra Empire State Building, Madison Square Garden, High Line Park, Macy’s Herald Square og Broadway Theatre District.

18 km til LaGuadia lufthavnen i New York

LaGuardia Lufthavn ligger 18 km fra ejendommen, og JFK Lufthavn ligger 27 km fra Hilton Garden Inn Times Square South.
Det er et fremragende valg for rejsende, der er interesserede i nem adgang til det rigtige New York, udsigt over tagterrassen og byvandring.

At spise på The Hilton Garden Inn

Sæt dig ned for en bid mad på stedets restaurant, eller nyd en drink i baren/loungen. For nemheds skyld, en fuld  morgenmad serveres hver morgen fra 06:30 til 11:00 mod et tillægsgebyr.

Værelserne på Hilton Garden Inn

Et min. 42″ LCD-tv er tilgængeligt. Gæster kan holde sig forbundet med gratis Wi-Fi og gratis internet via kabel. Andre standardfaciliteter omfatter køleskab, mikrobølgeovn og værdiboks til bærbar computer.
Dette hotel blev renoveret i 2017 og tilbyder et fitnesscenter, gratis trådløs internetadgang på fællesområder og kaffe på fællesområder. Parkering er tilgængelig for USD 50 per dag. Det flersprogede personale i receptionen står til rådighed døgnet rundt for at hjælpe med concierge, renseri/vaskeri og bagageopbevaring. Yderligere faciliteter omfatter hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og gratis aviser.

The Hilton Garden Hotel i New York

Book New York her

Det franske kvarter

Uanset om du er turist eller på forretningsrejse, er French Quarter et godt sted at bo, når du besøger New York (NY). Derfra kan du få mest muligt ud af alt det, den travle by har at byde på. Takket være sin bekvemme beliggenhed tilbyder ejendommen nem adgang til byens must-see destinationer.

Hvor ligger French Quarters Guest Apartments i New York?

French Quarters Guest Apartments ligger i New York Citys Restaurant Row i downtown Manhattan, kun 10 minutters gang fra Times Square. Dette fransk-inspirerede hotel i New Orleans ‘French Quarter har smedejernsbalkoner, gaslamper og en facade, der minder om en svunden tid med New Orleans’ historiske charme.
Hotellet tilbyder overnatning til et kort eller længere ophold. Uanset om du er i byen et par dage eller mere end en uge, inviterer de komfortable og elegant indrettede værelser gæster til at føle sig hjemme med et tekøkken, store suiter og et venligt og hurtigt personale.

 

The French Quarters in New York

The French Quarters Guest Apartments

French Quarters Guest Apartments har 27 værelser, herunder 5 store suiter, alle elegant indrettede og afspejler New Orleans’ historiske karakter. Hotellets centrale beliggenhed i det centrale Manhattan, kun 4 gader fra metroen, gør det til et ideelt valg for gæster, der søger pension efter en lang dag med sightseeing. Hvert af hotellets værelser har 300-tråds sengetøj på overdådige topmadrasser, gratis Wi-Fi med aviser, rengøring og spisning på værelset. 
Hotellet har en restaurant inspireret af det franske kvarter på stedet. Bourbon Street Bar and Grille tilbyder retter “lavet fra bunden”, creoler, cajuns og grillet, baseret på friske ingredienser. Restauranten tilbyder også et bredt udvalg af øl, whisky og cocktails at vælge imellem. Gæster inviteres til at nyde den komplette Bourbon Street-oplevelse, fra den sene happy hour-frokost, som man siger, lad de gode tider rulle med det franske kvarter.
Nyd et væld af uovertruffen service og faciliteter på dette hotel i New York. The French Quarters tilbyder mange faciliteter på stedet for at tilfredsstille selv den mest kræsne gæst.

Alle værelser har gennemtænkte løsninger for at sikre uovertruffen komfort. Fritidstilbuddet ved hotellet byder på mange aktiviteter under dit ophold. The French Quarters er et idéelt sted for rejsende i New York, som efterspørger charme, komfort og bekvemmelighed.
French Quarters Guest Apartments tilbyder gæsterne en Big Easy-oplevelse i Big Apple.

 

Soho hotel New York
Soho hotel New York

Sohotel på Manhattan

Dette hotel på Manhattan, 200 m fra metrostationen og 300 m fra Little Italy, tilbyder gratis trådløs internetadgang og en 24-timers concierge-service. Værelserne har fladskærms-tv.
Hvert værelse har parketgulv og en iPod-dockingstation. Der er eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.
For nemheds skyld tilbyder hotellet bagageopbevaring og værdibokse. Der er også salgsautomater.
Sara D. Roosevelt Park ligger 100 meter fra Sohotel, og børnekunstmuseet ligger 1,6 km derfra.
SoHo er et vidunderligt valg for rejsende, der er interesserede i mad, restauranter og shopping.
Dette er den foretrukne del af vores kunder i New York, ifølge uafhængige kritikere. Dette område er også ideelt til shopping, med populære mærker i nærheden: Apple, H&M, Zara, Prada, Ralph Lauren.
Sohotel er et kvarter, og alle gode kvarterer inkluderer gode faciliteter for lokalbefolkningen. Da hotellet blev indviet, valgte Sohotel disse fremragende etablissementer til at slutte sig til sit samfund.

The Sohotel website

Hvad kan du hygge i New York?

Randolph Beer Tavern

Tavernen med 60 pladser er udstyret med Ford Model T-forlygter og materialer, der er gendannet fra hele kortet. Hytterne og bordene blev bygget af en 50 fods eg fra Maine, samt 100 år gamle brædder. Kentucky Tobacco Barn danner baren, og Dumbo-brosten dækker toppen af ​​baren. Brew-hundene har et valg af 36 håndværksstrømme fra 48 vandhanelinjer, som er specialbygget til at servere forskellige ølstile ved deres ideelle temperatur.

 

Piacere hotel restaurant n New York
Piacere hotel restaurant in New York

Piacere

Piacere er en original italiensk restaurant og vinbar. Dagen igennem serverer de fremragende bagte pizzaer bagt i en murstensovn, økologiske italienske specialiteter, hjemmelavet pasta og et spændende udvalg af italienske vine.
Forkæl dig selv med en perfekt italiensk middag i hjertet af Bowery, og prøv økologiske råvarer, førsteklasses ingredienser, økologiske vine og glutenfri pasta.

Garett Nolita

Dette er en venlig og diskret cocktailbar, meget populær blandt lokalbefolkningen, og tilbyder en afslappet og indbydende atmosfære med overlegen service.
Det er et godt sted at snuppe en bid i en venlig atmosfære. Nyd denne café i sydamerikansk stil, dekoreret med gamle mursten og en ventilator

Casa Bocado

Casa Bocado er en ny tilføjelse med mexicansk-inspireret køkken af ​​den berømte mexicanske kok Ivy Stark (tidligere Executive Chef for Dos Caminos, Rosa Mexicano og El Toro Blanco).
Escondido er et show designet til New Yorks kreative fællesskab, uanset om det er live-showcases, albumlytningsbegivenheder eller en stue.

Hotel Wolcott

Hotel Wolcott Åbnede i marts 1904, Hotel Wolcott er den største og mest sprudlende af Midtowns kommercielle strukturer. Både modigt og sofistikeret, dette hotel blev designet af en prisvindende, men idiosynkratisk arkitekt til en mystisk udvikler med en broget karriere.
Uanset om du rejser på arbejde, til en familieferie, en romantisk ferie eller en weekendtur med en ven, tilbyder det historiske Wolcott Hotel overnatning til alle til de bedste Manhattan-priser. For familier er der juniorsuiter med to soveværelser og også plads til tre. Forretninger og turister vil sætte pris på hotellets standard queen-værelser med queensize-senge eller vores juniorsuiter, med en queen-size seng og masser af plads til at slappe af eller holde møder i loungen. Og grupper af venner vil sætte pris på vores standard dobbelt- og tredobbeltværelser med henholdsvis to eller tre enkeltsenge. Der er både ryger- og ikke-ryger værelser til rådighed.
Hotellet har en førsteklasses beliggenhed på Manhattan, kun 3 minutters gang fra Empire State Building.

Hotel Walcott 

Hope to see you back again soon!  (closed march 22)

Rejser til USA

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

 

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler