Tyrkiets smukke badebyer ved Middelhavet

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Tyrkiet lige op til Middelhavet

Tyrkiets smukke badebyer ved Middelhavet er både kendte og ukendt. Vi ved bare ikke helt hvor smukke de er og vor luksiriøst du kan bo for meget få penge sammenlignet med F.eks. Maldiverne, og er vamt og løllert. Så læs lidt mere med,

De bedste tyrkiske rejsemål bortset fra Istanbul ligger næsten alle ved Middelhavet. En perlerække langs den enorme og smukke Middelhavskyst. Vi fokuserer på det vestlige Tyrkiet, der grænser op til Middelhavet fra Bodrum til Fethiye. Kriteriet er Middelhavet mellem tæerne, lækre hoteller og sol nok til et par vinter måneder tilbage i Danmark. Boutique hoteller er også en del af konceptet: små udsøgte designer bevidste hoteller for dig, der ikke vil bo sammen med alle de andre.

Ligger Tyrkiet i Europa eller Asien?

Tyrkiet ligger hovedsageligt geografisk i Asien, men er også det nærmeste land, du kan nå i Asien fra det meste af Europa. 3% af Tyrkiet er faktisk i Europa. Tyrkiet har fantastisk natur og måske den smukkeste del af Middelhavet og lige så fantastiske hoteller, golfbaner og så meget at se og nyde. Her ser vi nærmere på overnatningsstederne og området i Bodrum, Marmaris og Fethiye. Alle beliggende lige ved Middelhavet og i det sydvestlige Tyrkiet med overnatningsmuligheder med nem flyvning med Turkish Airlines. Og dette er fra øverste hylde af hoteludvalget i Tyrkiet.

Rixos-Premium-Göcek, Tyrkiet

Boutique hoteller og seaside resorts i Tyrkiet. Rixos-Premium-Göcek, Tyrkiet

Rixos Premium Göcek (Dalaman)

Med sin fantastiske beliggenhed i hjertet af Göcek naturreservatet tilbyder Rixos Premium Göcek et luksuriøst tilflugtssted med udsigt over det blinkende Ægæiske Hav, beliggende mellem to lystbådehavne. Her kan du slappe af midt i den naturlige skønhed af fyrreskove, rolige haver og en afsondret privat strand. Hotellet tilbyder et altomfattende koncept, der kombinerer ekstraordinære restauranter og barer, førsteklasses underholdningssteder, der også giver en række spisemuligheder og fremragende wellness- og sportsfaciliteter. Villaerne med en eksklusiv atmosfære af stilfuld elegance til et romantisk tilbagetog eller eksotisk tilflugtssted kan nås på fem minutter med speedbåd fra feriestedet. Rixos Premium Göcek er velegnet til gæster fra 13 år. Rixos Premium Göcek ligger 700 meter fra Göcek, 20 kilometer fra Dalaman lufthavn, 28 kilometer fra Fethiye og 100 kilometer fra Mugla.

Rixos-Premium-Göcek, Tyrkiet

Seaside hotels in Turkey.Dalyan Resort Turkey . Amanruya, Bodrum, Turkey

Boutique hoteller og seaside resorts i Tyrkiet. Dalyan Resort Turkey. Amanruya, Bodrum, Tyrkiet

Amanruya, Bodrum, Tyrkiet, en privat landsby indskrevet i tusinder af års historie

Det turkisblå ægæiske hav omgiver Amanruyas private strand, mens gamle fyrreskove dufter af harpiks. Den landsbylignende vej snor sig midt i olivenlunde og cypresser på Bodrum-halvøens fredfyldte nordkyst og er et afsides retreat med en overflod af plads og privatliv. Amanruyas gæstepavillioner ligger ved de mest private bugter i området  og er fritstående hver for sig med usædvanligt store private pools. Slyngede stier fører til ejendommens hjerte, hvor restauranter, spa og bibliotek med tre etager har udsigt til en infinity-pool i marmor. Ud over ejendommen ligger gamle græske og romerske ruiner i spektakulære naturlige omgivelser, herunder Unesco-beskyttede Efesos, Priene, Miletus og Didyma. Disse kulturelle relikvier kæmper om din opmærksomhed mod de solkyssede strande og landsbyer, der ligger som glemt af tiden med de smukkeste fotos til minder om en ferie, hvor tiden stod stille.

Tag til Amanruya, Bodrum

 

Strandhoteller i Tyrkiet. Dalyan Resort Tyrkiet

Strandhoteller i Tyrkiet. Dalyan Resort Tyrkiet

Dalyan Resort, to lækre boutique hoteller og seaside resorts i Tyrkiet

Dalyan Resort og Dalyan Resort Spa-hoteller er to søsterhoteller ved siden af ​​hinanden med i alt 100 værelser beliggende centralt i Dalyan lige ved siden af ​​Dalyan-floden. Dalyan Resort har en særlig kategori, og Dalyan Resort Spa har Boutique Hotel-certifikat. Begge hoteller tilbyder fremragende valg for at hvile dit sind og din krop, perfekt til at slappe af og efterlade de daglige stress. Lev en ferie i total komfort og luksus, væk fra hjemmet. Lad glæden ved fuglenes kvidren i træerne over dig fylde dig, og havet vekslende farver bringe dig tilbage til en tid, hvor bare de enkle glæder i livet var alt, hvad du søgte.

Lær Dalyan Resort & Dalyan Resort Spa Hotels at kende

Dalyan Resort og Dalyan Resort Spa Hotels ligger ved bredden af ​​Calbis (Dalyan-floden) og danner de ideelle omgivelser for gæster, der søger stille og uspoleret natur. Begge hoteller ligger over floden fra den antikke by Caunos og Rock Tombs og bærer spor af lykisk arkitektur. Indrammet af en malerisk udsigt over Lycian Rock Tombs, tilbyder begge hoteller elegante valg af indkvartering og en fantastisk udsigt.

Se  Dalyan Resort

Strandhoteller i Tyrkiet. Stranden ved luksushotellet, Bodrum, Tyrkiet. Mandarin-hoteller, Bodrum-hotel-lækker træterasse

Strandhoteller i Tyrkiet. Stranden ved luksushotellet, Bodrum, Tyrkiet. Mandarin-hoteller, Bodrum-hotel-lækker træterasse

Mandarin Oriental, Bodrum, top eksempel på Boutique hoteller og seaside resorts i Tyrkiet

Bodrum er et 5-stjernet luksusresort på Bodrum-halvøen med udsigt over det rolige, krystalklare vand i Det Ægæiske Hav, Mandarin Oriental. Med smukt designede værelser og rummelige suiter, innovative gourmetrestauranter og omfattende fritidsfaciliteter er vi et luksuriøst tilbagetog ved stranden med en elegant asiatisk stemning.

Mandarin Oriental ser frem til at byde dig velkommen tilbage til Mandarin Oriental, Bodrum i 2021 med spændende overraskelser. Se vores nye video ovenfor.

Mandarin Oriental, Bodrum

Sunset scene in Bodrum with the view of the ancient Bodrum Castle or the Castle of St Peter, Turkey

The sunset scene in Bodrum with the view of the ancient Bodrum Castle or the Castle of St Peter, Turkey

Seaside hotels i Tyrkiet: Hvad skal man lave i og i nærheden af Bodrum

Bodrum er en by på Bodrum-halvøen, der strækker sig fra Tyrkiets sydvestkyst ind i Det Ægæiske Hav. Byen har to bugter med udsigt over Bodrum Slot. Denne middelalderlige fæstning blev delvist bygget med sten fra mausoleet ved Halicarnassus, et af de syv vidundere i den antikke verden, afsluttet i det 4. århundrede f.Kr. Byen er også en gateway for nærliggende strandbyer og resorts.

Ferieboliger i Bodrum, stadig best buy

Tyrkisk mad, introduktion til det rige, tyrkiske køkken

Tyrkisk mad, alt om det lækre og sunde verdenskøkken.

 

Rejs med Turkisk Airlines

Hvad skal man lave i og i nærheden af Mamaris

Fethiye er måske Tyrkiets ukronede prinsesse, utrolig historie og en beliggenhed ud til Middelhavet. Få historien, den er lang, men du kan jo vælge og vrage. Det er bare et fantastisk UNESCO liste sted, med nok at opleve til 10 rejser.

Fethiye: Middelhavets juvel

Den tyrkiske riviera

Den tyrkiske riviera, lige ud til Middelhavet

Golf i Tyrkiet

Golfferie i Tyrkiet ved Middelhavet

Istanbul. Besøg porten til Asien og Europa

Istanbul, den historiske by mellem øst og vest

Belek

Belek

Alanya

Alanya, den største turistmagnet på Tyrkiets Riviera

Intro til rejser i Tyrkiet

Hoteller i hele verden

Hoteller du bare skal besøge (fra hele verden)

Hoteller i hele verden

Cypern venter dig med 1o stærke rejseforslag

10 gode grunde til at holde ferie på Cypern

Køb fast ejendom i Tyrkiet?

Måske det kunne være noget for dig. Priserne er stadig rimelige og den del af Middelhavet regnes for noget af det smukkeste med meget moderne og apellerende fast ejendom for en længere periode ophold eller en smuttur. Få historien her.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler