Rejsebureauer

 - Danski

Danski, siden 1981 et af Danmarks absolut foretrukne skirejsebureauer

Danski har siden 1981 udvalgt de bedste skirejsemål i Frankrig, Østrig og Italien. Fokus har altid været på det gode skiløb og den bedste tid på pisterne. Når du rejser på skiferie med Danski, er du i trygge hænder. Her sidder man klar ved telefonen, når du ringer. De dygtige guider står klar til at tage imod dig, når du kommer til Alperne. Bureauets danske hotelpersonale og guider vil være der for dig hele ugen, og guiderne sørger også for, at du kommer sikkert hjem igen.Danski-skiferie-guider-1

Danski kan være stolte af, at de som de allerførste i 1981 sendte danske skigæster til Alpe d’Huez. Efterfølgende opdagede rejsebureauet Livigno i Italien, hvor de ligeledes var det første danske skirejsebureau, der sendte gæster hertil. I dag er de to destinationer også blandt de mest populære rejsemål hos Danski sammen med:

  • Alpendorf & Wagrain, Østrig: Perfekt til børnefamilier.
  • Obertauern, Østrig: Snesikkert, stort og godt til alle skiløbere.
  • Tignes, Frankrig: Et af verdens bedste skiområder.

Vil du være en haj på ski?

Danski tilbyder hvert år en skibootcamp for alle, der vil “ofre” en uge med nogle af Danmarks bedste skiinstruktører i Østrig, for at komme til next level med deres skiløb.

Specialister i familie skirejser

Danski er eksperter i familie skiferier til Alperne, og kan derfor også tilbyde børnevenlige destinationer. Når du rejser med rejsebureauet til en af de særligt udvalgte børnevenlige destinationer, får du:

  • Dansk skiskole
  • Børnevenlige og trygge hoteller tæt på pisten
  • Ugeprogram kun til børn
  • Børnemaskot, der giver de varmeste kram
  • Danske børneguider

Danski-skiferie-guider-2

Danski synes, at alle fortjener den bedste tid på skiferien – og derfor kan du roligt læne dig tilbage og nyde ferien, velvidende, at der er tænkt over alt. Jysk troværdighed i 37 år – det kan mærkes.

Læs om Danski´s geniale tilgang til at rejse solo på skiferie

Læs mere om Danski her på deres egen hjemmeside

Nyhed. Køb din skiferie her

Du kan nu købe alle Danski´s rejser direkte på traveltalk. Bla. disse rejsemål som Alpendorf, Bad Gastein, Ischgl, Obertauern, Schladming, St. Anton, Sölden, Saalbach-Hinterglemm, Wagrain, Zell am See. Alpe d’Huez, La Rosiere, Tignes, Val d’Isere, Val Thorens. Canazei, Livigno, Sauze d’Oulx.

Rejseinspiration fra Danski

Tag på Skibootcamp i Østrig

Udlev din indre skibums i en hel uge med Danski og top skiinstruktører
Danski.dk leverede os denne intro til meget bedre skiløb:
“Er du nået et punkt på pisten hvor du, teknisk, ikke rykker dig længere? Har du måske nogle dårlige vaner, der hindrer din udvikling? Vil du gerne lære at håndtere dit skiløb i sjapsne, opkørt sne eller måske på pukkelpisten – og sætter du pris på god afterski og socialt samvær? Så læs videre!
SkiBootCamp afholdes hvert år i Alperne og er for skientusiaster der, i fællesskab med andre, ønsker at tage deres skiløb ”to the next level”. Måske skal…

Familie skiferie til Alperne

Der kan være kort fra succes til fiasko, når det handler om kombinationen af børn og skiløb.
Familie skiferie er ikke altid nemt. Vi kender det alle sammen. På randen af sammenbrud midt på pisten. Den lille græder hysterisk, mens forældrene er tæt på at give op, for at slippe for mere vrøvl. Der er nærmest krisetilstand i den lille familie. Men så galt behøver det ikke at gå. Det jyske skirejsebureau Danski har 37 års erfaring med at arrangere familie skirejser til Alperne, og her får du nogle af de bedste råd, Danski har erfaret gennem årene.
Danski-familie-skiferie
Børnene…

Ta’ på en solo skiferie til Alperne

Begrebet “Solo skiferie” er et godt bud på at få nye venner på din skiferie
Elsker du sne, hvide Alpetoppe, powder, aperol sprits og generelt alt ved en skiferie? Er du træt af at se lækre billeder af folk, som står på ski, når du ikke selv er afsted? Føler du også, at det er din tur?
Solo skiferie løsningen løser det her scenarie: Mobilen i hånden. Instagram. Facebook. Skibilleder på stribe. Det kan være hårdt at følge med på sidelinjen og se på billeder af alle de, der deler deres skioplevelser overalt på de sociale medier. Især hvis landet ligger…

Alpendorf – Slaraffenland for børnefamilier & nybegyndere

Alpendorf, her kunne dine poders ski karriere godt begynde
Østrig er en af danskernes favoritter, når skiene skal findes frem, og det er ikke uden grund. Her venter skiløb for alle niveauer, børnevenlige områder og snesikkert skiløb. Den klare favorit blandt danske børnefamilier er Wagrain, men i samme skiområde finder du også den skjulte perle Alpendorf, som giver Wagrain kamp til stregen.
Når du ankommer til Alpendorf, mærker du med det samme den rolige og charmerende stemning der er i hele byen. Alpendorf er ikke den største by i Østrig, men her er alt, hvad du har brug for på skiferien…

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK