Rejsebureauer i Norden

 - Dansk Bilferie

Dansk Bilferie

Dansk Bilferie er ekspert i kør-selv-ferie

Dansk bilferie har over 25 års erfaring med kør-selv ferier og er ekspert i både camping- og skiferier, der sikrer den sjoveste ferie for hele familien.

Rejsebureauet er i dag Danmarks største udbyder af luksuscamping i Sydeuropa og den største danske udbyder af skirejser til Norge, Sverige og Østrig. Det store udvalg garanterer familier en ferie, der passer til netop deres behov, hvert år.

En familie med passion for kør-selv-ferie

Dansk Bilferie er stiftet af en dansk familie, der ønskede at dele deres glæde ved kør-selv campingferie i Sydeuropa. Vi er glade for, at vores gæster deler den samme begejstring for kør-selv ferie og altid tager godt imod nye tiltag. Rejsebureauets passion er at give familien den bedste ferie med stor frihed, til billige priser og præcis efter familiens behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af de bedste og flotteste campingboliger på alle de bedste campingpladser, så vi med sikkerhed kan tilbyde det, der passer til netop din familie.

Dansk Bilferie er kør-selv-ferie med kvalitet

Hos Danmarks førende kør-selv bureau ydes professionel service og personlig rådgivning til netop jeres kør-selv-ferie. De erfarne rejsekonsulenter har selv besøgt feriedestinationerne og kan dermed give jer den bedste rådgivning og hjælpe med at finde jeres drømmeferie. Alle campingpladser, ferieboliger og skisportssteder er håndplukkede på topdestinationer som Italien, Kroatien, Frankrig, Spanien samt Norge, Sverige og Østrig.

Familievenlig og tryg kør-selv-ferie

Hos Dansk Bilferie har vi noget til enhver smag og ferieform. Alle campingpladser, ferielejligheder og skiboliger er familievenlige, og I får en stor tryghed og sikkerhed på ferien, når I rejser med Dansk Bilferie. Det er vigtigt for Dansk Bilferie, at familien kan holde ferie på de bedste destinationer i Europa helt uden bekymringer, hvorfor vi yder den bedste service både før, under og efter ferien.

Kør-selv til luksuscamping i hele Europa

Dansk Bilferie tilbyder over 500 lækre og populære campingpladser rundt omkring i Europa. Campingpladserne er nøje udvalgt med direkte adgang til strand, skønne poolområder eller tæt på en masse spændende oplevelser. Hos Dansk Bilferie finder I alt fra store og livlige campingpladser med vilde vandrutsjebaner til afslappende og rolige campingpladser i naturens smukke omgivelser – fælles for dem alle er den unikke campingferie-stemning, du ikke finder på andre typer ferier. Den afslappede stemning, det frie liv og de mange faciliteter og aktiviteter på campingpladserne skaber den perfekte ramme for en sjov og aktiv familieferie.

Den største danske udbyder af skirejser

Her finder I skiferie i alle prisklasser. I kan vælge at bo med wellness, ski-in/ski-out eller tæt på aktiviteter. I kan både tage nordpå til Sverige og Norge eller sydpå til Østrig. Alle skisportsstederne er børnevenlige med gode skiskoler og særlige områder, hvor børnene kan lege, mens de står på ski, og samtidig udfordres den erfarne skiløber. Kontakt os for gode råd og vejledning omkring hvilken skidestination, der passer til din families niveau og ønsker til en skiferie. Hvad enten du er på udkig efter den helt børnevenlige med kort afstand til børneområdet, de bedste skiskoler og mindre bakker, eller den vilde med lange, stejle løjper og hurtige lifter, så har vi en skiferie til dig.

De bedste ferielejligheder i hele Europa

I kan også tage på ferie med Dansk Bilferie i en ferielejlighed med høj standard, hvor familien kan komme helt ned i tempo og holde ferie på egne præmisser. Alle ferielejlighederne er gode og veludstyrede, hvor I kan vælge, om jeres ferielejlighed skal ligge tæt på strand, have et poolkompleks eller være i gåafstand fra turisme og pulserende promenader, eller ligge idyllisk med utrolige udsigter. Ferie i en ferielejlighed er især for jer, der ønsker lidt ekstra privatliv på ferien.

Dansk Bilferie er meget mere end kør-selv-ferie

Som årene er gået, har Dansk Bilferie udvidet rejsemulighederne til meget mere end kør-selv-ferie. Dansk Bilferie tilbyder desuden skiferie med fly til Sälen, Trysil og Åre, samt bus til Sverige, Norge og Østrig. Derudover kan I tage toget med Dansk Bilferie på ski i det nordlige Sverige, eller tage Badebussen til flere populære feriedestinationer i Sydeuropa.

Vi yder sikker bestilling alle 24 timer i døgnet

I kan bestille ferie sikkert hos Dansk Bilferie online 24 timer i døgnet på hjemmesiden www.danskbilferie.dk eller kontakte vores erfarne rejsekonsulenter på telefon 70 10 43 43 i åbningstiden, hvor I får dansk ekspertrådgivning. Ring gerne og få hjælp og inspiration til netop jeres familieferie. I kan også tilmelde jer vores nyhedsbrev med ferieinspiration, konkurrencer og de bedste tilbud.

Bilferie rejseforslag

Bilferie generel intro på traveltalk (2020)

Bilferie er også camping i Kroatien

Se det store udvalg og bestil familieferie på Dansk Bilferie´s hjemmeside: www.danskbilferie.dk

Rejseinspiration fra Dansk Bilferie

Nyeste rejseartikler

Populære rejseartikler

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

AfbudsrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

BackpackerTravelTalk - white arrow right

BilferieTravelTalk - white arrow right

CampingTravelTalk - white arrow right

CharterferieTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

FamilieferieTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

KrydstogtTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

LuksusrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

SafariTravelTalk - white arrow right

SejlerferieTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

SlotsferieTravelTalk - white arrow right

Sol & StrandTravelTalk - white arrow right

StorbyferieTravelTalk - white arrow right

WellnessTravelTalk - white arrow right

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Northlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters