Hurtigruten

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Hurtigruten fra fragtskib til world-wide cruiseline

Hurtigruten er et nærmest ikonisk fænomen. Det begyndte med skibsfart, der har bundet Norge sammen i over 100 år og stadig gør det. Det er videreudviklet til en oplevelses- og personlig udviklings rejseform, der byder skibsgæster fra alverdens lande velkommen til en række unikke cruises, der kan defineres som en samling af enestående naturoplevelser, kombineret med kulinarisk forkælelse, videnstilegnelse om natur og historie og nye venner du har delt noget positivt med. Rejseanledningen kan være privat eller i en ramme af forretningsmøder, fejring af en begivenhedg meget mere. Du er din egen opdagelsesrejsende for en uge eller to i komfortable og trygge rammer med Hurtigruten.

Fantastisk sejltur til Sydpolen

Det er er mange cruiselines, også større og mere luksuriøse. Men et koncept som Hurtigrutens,  findes reelt kun i Norge. Udover det har skibsruten også en enestående tur til Sydpolen, for de, der ikke kan komme langt nok væk og dog tæt nok på uberørt natur, og stedet der rummer 80% af al verdens ferskvand – endnu.

Og nu tilføjes også også andre cruises rundt i verden. Hurtigruten er blevet international og er for alle, der er ægte opdagelsesrejsende uden at ville slippe komforten undervejs.

Hurtigruten, idag en verdensomspændende Cruiseline

Idag er Hurtigruten en bogstavelig talt verdensomspændende CruiseLine med krydstogter i Nord- og Syd- og  Melleamerika. I Europa, over Atlanterhavet  og rundt om Grønland, Svalbard og Island, men altid på de helt specielle kvalitetspræmisser, Hurtigruten står for i dag mere end nogensinde. Vi vil fortælle mere herom på www.traveltalk.dk

Læs en række historier om Hurtigruten, der forhåbentlig giver et indtryk af denne specielle rejseform til søs og de mange spændende rejsemål. Der burde være en masse inspiration at hente for alle, der vil have en rejse, der trods fuld komfort rækker lidt længere ud efter oplevelserne !

Antarktis

Antarktis, den ultimative opdagelsesrejse

Bestil din rejse anywhere her

Kort oversigt

Nyeste rejseartikler