Yas Island i Abu Dhabi

Yas Island i Abu Dhabi er den ultimative legeplads

Yas Island i Abu Dhabi giver dig en koncentration af udfoldelsesmuligheder, som er svære at matche i denne verden. Med tæt på uanede ressourcer blev Abu Dhabi planlagt helt fra grunden for små 30 år siden fra at være en lille fiskerby,  og Yaz Island lige ved havet og tæt på lufthavnen kom til senere, men hvilket sted. En af verdens bedste golfbaner, en allerede ikonsik Formel 1 bane med sæsonens afsluttende løb og Ferrari museum. Vi kunne blive ved. Den menneskeskabte ø er ca 7.1 km lang, så her er i den grad plads til at slå vingerne ud og sætte det indre legebarn fri.

Abu Dhabi formel 1 banen

Abu Dhabi formel 1 banen

Formel 1 på Yas Island i Abu Dhabi, den store sæson afslutning

Sæsonens sidste løb i det kæmpe Formel 1 format afvikles i Abu Dhabi. Det er er det hele afgøres, og de store penge udbetales. Verdens øjne hviler på byen, og Formel 1 fans fra hele verden strømmer til. Det sker  2-25 november, 2018 og hedder: FORMULA 1 2018 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX.

Læs mere her om Formel 1 i Abu Dhabi

 

Ferrari World at Yas Island in Abu Dhabi. Legendary retro cars Ferrari. Drive, auto.

Ferrari World at Yas Island in Abu Dhabi. Legendary retro cars Ferrari.

Ferrari World ligger også på Yas Island i Abu Dhabi

Et museum til ære for Ferrari´s legacy, naturligt placeret ved Formel 1 racerbanen. Det her er verdens første museum uden for Italien til ære for Ferraris utrolige bedrifter på racerbanen. (Der er et museum ved Ferrari fabrikken i norditalien også). Tag børnene med, der er mulighed for at køre simulatorløb for hele familien. Det er kartingbane, der er rigtige Ferraris og instruktører til det hele. Det er en kæmpe oplevelse at få sat billeder og historie på Enzo Ferraris livsværk og prøve kræfter med hans biler.

yas island, Ferari museum,Driving experience

Du finder mere om Ferrari museet på Yas Island her.

Yas links-course-gallery-3-yas-links

Yas links-golf course, en af Mellemøstens allerbedste baner

Golfrejser i verdensklasse til Yas links banen i Abu Dhabi

Spiller du golf ? Udmærket, så husk køllerne, for her får du en golfoplevelse i verdensklasse på Yas Island i Abu Dhabi. Her venter Yas links golfbanen, der ligger lige ud til bugten og altid er på toppen af lister over bedste golfbaner i Mellemøsten. Læs også artiklen her om Yas link golfbanen på www.traveltalk.dk om den svære, men uforglemmelige golfoplevelse, der venter.

Golfrejser til Mellemøsten også Abu Dhabi

Her er vor Golfrejser til Mellemøsten. Læs om topbaner i Dubai mv.  også til Abu Dhabi: De flyttede 100 millioner sand, og så gik man igang med at bygge en af Mellemøstens bedste golfbaner, en international mesterskabsbane.

 

Yas Hotel, Yas Island, Abu Dhabi

Yas Hotel, Yas Island, Abu Dhabi byder velkommen

Luksushoteller på Yas Island

Hvis du ikke vil bo i selve Abu Dhabi, så slå dig ned nogle dage på Yas Island.  Her er alt fra prismæssigt overkommelige 3 *** hoteller til f.eks, det viste hotel her, der ligger midt på Formel 1 banen. Ja løbet går gennem bygningen af dette eksempel på original arkitetur og design, for ikke at sige placering.  Du har Yas Beach inden for få minutter, marinaen og alle de andre oplevelser. Vil du bo her under Formel 1 ugen, så skal du nok være tidligt ude.

Book dit hotel ophold i Abu Dhabi her

Det var highlights fra Yas Island i Abu Dhabi. Vi kommer tilbage !

Rejs til Mellemøsten

 

 

https://www.traveltalk.dk/golfferie-i-mellemoesten/

Læs om mindst golfrejser til andre golflande: som Thailand, Spanien, Portugal, Frankrig

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler