Turistkontorer

 - Sveriges Turistkontor

Sveriges Turistkontor hjælper os, når vi skal på ferie i Sverige, Vort store naboland hører til de meste besøgte for danskerne året rundt. Sverige er repræsenteret i Danmark med Sveriges Turistkontor, som enhver kan kontakte for mere information. Se link herunder.

Der er kun fire kilometer mellem Helsingør og Helsingborg – mellem Danmark og Sverige – og dele af Sverige har været dansk i mere end 800 år.

Alligevel er man ikke i tvivl, når man ankommer til Sverige. Det er et andet land, selv om det samtidig virker hjemligt og bekendt . Sprog og kultur ligner, men her er andre skikke, for eksempel ingen St. Hansbål men midsommerfest med dans om Majstangen, og naturen er anderledes, stor og dramatisk.

Hvad man i Danmark kun kan opleve i begrænset omfang eller slet ikke venter en færge- eller brotur væk: klipper og fjelde, skærgård, dybe skove, vildmarken og allemandsretten.

Her er også gamle byer, moderne metropoler. Historie, museer, kultur, kur og velvære og ikke mindst gastronomiske oplevelser.

Sverige har det hele for hele familien, et kæmpe naboland, en kæmpeoplevelse, lige  om hjørnet.

Og den store oplevelse, hjælper Sveriges Turistkontor i Danmark med at formidle.

Traveltalk.dk vil løbende dele inspiration og viden om Sverige som rejseland. Se mere  her om Sverige 

Se også Sveriges Turistkontors egen hjemmeside for mere om Sverige som rejseland.

Rejseinspiration fra Sveriges Turistkontor

Camping 200 km nord for Polarcirklen

Lapland, den sidste virkelig vilde natur i Europa.
Camping i Lapland, Sverige året rundt, er måske en af de mest givende oplevelser af overvældende natur, du nogensinde vil være så heldig at give dig selv og dem du rejser med. Du er 200 km nord for polarcirklen i Sverige, et stort land med kun ca. 12 millioner mennesker. Og langt de fleste af dem er mere end 1000 km syd for Lappland. Det er dig og naturen, det er samerne og rensdyrene.
Hvad er Lapland, og hvad hedder indbyggerne?
Lapland, er en provins i det nordligste Sverige. Det grænser til Jämtland, Ångermanland,…

Ishoteller ? Sparker du dynen af om natten, så er her løsningen

Ishoteller er for dig, der vil prøve noget helt nyt og hot.
Ishoteller  er topmode i den mere eventyrlystne del af hotelspektret. Her bor du i et rigtigt hotel med alt udstyr og fedt design, men overnatter i temperaturer under 0 grader!  Hvordan virker det ? Og svaret er ikke “koldt”.
Du sover i varme tæpper og lækre skind, og gæster beretter, at det den mest utrolige gode nattesøvn. Ofte er ishotellerne fyldt med isskulpturer og det fantastiske er, at de bygges hver vinter og smelter hvert forår. Undtagen ganske få eller kun en undtagelse. I Kiruna er bygget et ishotel,…

Camping i Sverige

Camping i Sverige fra Skåne til Lapland
Camping i Sverige byder på over 500 fantastiske campingpladser fra Skåne i syd til Lapland, nord for polarcirklen. Du kan campere i og nær  dejlige storbyer som  Stockholm, Gøteborg og Malmø, på mange skærgårdsøer, i hyggelige fiskersamfund eller i  utrolige naturområder omgivet af store skove og brusende floder, også helt mod nord, og det kan være en tur på 2000 km. Sverige et et kæmpe land som bekendt med mere end 2000 km fra syd til nord, men turen til den nære  del af Sverige og mødet med “et helt andet campingland” kan…

Kolarbyn Eco-lodge

Kolarbyn Eco-lodge rendyrket “tilbage til naturen” oplevelse
Kolarbyn Eco-lodge er en glimrende eksempel på, hvis vi skal være lidt filosofiske, den franske filosof Emile Rousseau´s berømte mantra “Tilbage til naturen”. Der er noget ultra spartansk og dog hyper moderne over Kolar Eco Lodge konceptet.
Kolarbyn Sverige inde i en meget hyggelig hytte med varme skind på sengene og ild i “pejsen”
Så besøg Sveriges mest primitive vandrehjem for en dag eller en uge i Kolarbyn? Her er hverken vand fra hanen eller el fra stikket. Der er faktisk ikke noget stik eller nogen hane.  Du sover med tæt på garanti…

3 ugentlige afgange fra CPH med Singapore Airlines til Stockholm

Singapore Airlines træder ind på den skandinaviske arena
Med Singapore Airlines til Stockholm ? Mon der findes en meget bedre måde at komme til Stockholm ? Nu har Singapore Airlines 3 ugentlige afgange fra København  med den berømte service berømt fra de lange distance alle 70 minutter til Stockholm. Man fristes til sige; “Gid det ville vare lidt længere!” But all good things come to an end. Så er det bare at glæde sig over Stockholm og så til hjemturen!

Singapore Airlines er et internationalt, ambitiøst flyselskab med base i Singapore. Det beflyver en lang række ruter i Asien så vel…

TravelTalk - White suitcaseKort over Sveriges Turistkontor

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK