Mellemøsten leverer nogle af verdens bedste golfoplevelser

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Mellemøsten leverer nogle af verdens bedste golfoplevelser

Mellemøsten leverer nogle af verdens bedste golfoplevelser,  som rejsekoncept er golfferie i Mellemøsten som i Dubai præget af nærmest ubegrænsede midler og helt anderledes klima, natur og geografi, der kræver nytænkning af golfarkitekterne. “Sand” er ikke kun i bunkers. Der er for det meste også tonsvis af ofte naturligt sand out of bounds og udgør et visuelt element, der også påvirker din måde at spille golf på betydeligt. Den bratte overgang fra græs til sand markerer meget “pædagogisk” hvor du ikke skal slå hen, og så ved vi jo alle, hvad der sker. Du slår derhen. Linksbaner er nærmest fraværende bort set fra Yas Links Abu Dhabi, med 8 huller langs den arabiske golf, og klubhusene er rene paladser. Vidste du, at Thomas Bjørn allerede i 90’erne redesignende Dubai Creek? men det kan du læse mere om herunder.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Golfbaner i Abu Dhabi på Yas Island

Hvert år eller hvert andet laves der mange rangeringer af Mellemøstens golfbaner, (her minus Tyrkiet og Egypten) men alle af de baner der når bare top 20 er i verdensklasse. De fleste golfbaner i Mellemøsten af høj karat ligger i Dubai og Abu Dhabi, men de andre lander som Qatar, Kuweit m. fl. er også med. Tag lidt lommepenge med og glæd dig!

yas-links-4-the-leading-abu-dhabi-golf-club

Yas-links-4-the-leading-Abu-Dhabi-golf-club

Yas Links golfbanen på Yas Island i Abu Dhabi

Golfferie i Mellemøsten kunne meget vel begynde her. Yas Links golfbanen er et milliard projekt, der tog hele 3 år at etablere under den verdensberømte golfarkitekt  Kyle Phillips kyndige ledelse, en bane  lige ud til den arabiske  golfbugt meget passende og en integreret del af en vision om at give kræsne gæster lidt af det hele fra øverste hylde. Det er også undtagelsen, for her har vi faktisk det tætteste vi kommer på en linksbane i Abu Dhabi og omegn. Dubai er ca. 1,5 timer herfra.

yas-links-4-the-leading-abu-dhabi-golf-club

Yas-links-4-the-leading-abu-dhabi-golf-club

Yas Links golfbanen er en fremragende golfbane, konstant nr 1-3 i autoritative rankings  og 5 km fra byen. De andre store oplevelser er den berømte Formel 1 racetrack hvor der hvert år afholdes tællende løb med absurde præmiesummer. Desuden skal du nok finde tid til at besøge Ferrari World tema park: Alle tre attraktioner få km fra hinanden. Der er også en super hyggelig marina, der lieg som binder hele projektet sammen.

Banen krævede at 3.5 km kystlinje blev modelleret ind i golfbanen og 100 millioner m3 sand blev lagt ud. Der er udbredt enighed om, at hul 9 er det bedste af par fire hullerne, og at hul 18 er fantastisk med kystlinien hele vejen til venstre. Hvert transport slag er en udfordring. Og du skal også lige finde den snævre green. Bag 9  regnes for de bedste huller og de 4 sidste er en udfordring. Generelt kan man sige, at Kyle Phillips som et gennemgående tema udfordrer dig til at vise din indre hero. Her lokkes og trues du til at være modig, slå over vand eller slå direkte mod svære greens for ellers mister du for mange slag, men du tilgiver banen og bøjer dig for dens kvaliteter. Det er en værdig mesterskabsbane. Og en golfferie i Mellemøsten værd any day.

Yas golfbane hjemmeside.

Booker dit firma tider eller laver rejser til denne golfbane, så lad os høre fra dig.

Mere rejseinspiration fra Abu Dhabi. Læs om Formel 1 banen, ogm Ferrari museet mv.

Golfferie i Mellemøsten: Dubai

Golfferie i Mellemøsten er toppen af poppen. Her er som opvarmning den imponerende liste over relevante golfbaner i Dubai.

Green golf court with palms and lakes in dubai creek, united arab emirates

Green golf court with palms and lakes in Dubai Creek, United Arab Emirates

 • Dubai Creek Golf & Yacht Club
 • The Track, Meydan Golf
 • The Emirates Golf Club
 • Address Montgomerie
 • Jumeirah Golf Estates
 • Al Badia Golf Club
 • Arabian Ranches Golf Club
 • Trump International Golf Club Dubai
 • JA The Resort Golf Course
 • Els Golf Course
 • Sharjah Golf And Shooting Club
 • Hyatt Regency Dubai Golf Park

Dubai Creek Golf & Yacht Club

Dette er muligvis den første golfbane af overlegen kvalitet i Dubai. Og stadig en seriøs god golfbane, der bliver bedre år for år, som en velholdt golfbane burde blive.

Designet af European Golf Design & Thomas Bjorn, kaptajn for Ryder Cup i 2018 og før det en rutineret og vindende Tour-spiller.

Læs alt om golfferie i Dubai

Golf i Dubai, en nem guide til de fornemme baner

Er du til flere golfrejse mål ?

Nu nemmere at komme til Qatar og fede golfbaner

 

Golfferie i Tyrkiet ved Middelhavet

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler