Skirejser til Italien med Slopetrotter Skitours, mere skiløb for færre penge

TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Skirejser til Italien med Slopetrotter Skitours: Derfor skal du tage på ski i Italien.

Skirejser til  Italien med Slopetrotter ? Der er altid et hav af muligheder, når årets skitur skal planlægges, og det kan hurtigt virke som et større projekt. Derfor giver Slopetrotter Skitours dig her fire gode grunde til, hvorfor det kan være en god idé at rette blikket mod støvlelandet i syd, når skiferien skal bestilles.

Introduktion til alle skirejsemål på traveltalk

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

1. Italienske priser og luft i budgettet

Skiferie er for mange en større post på budgettet – men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Der er nemlig ofte penge at spare hvis du rejser udenfor højsæsonen, booker tidligt eller bare lader skiferien gå til i Italien.

I Italien er prisniveauet generelt lavere, end hvis du tager en skiferie til Frankrig eller Østrig. Det betyder at pengene rækker længere, og at du får lidt mere luft i budgettet. Det er nemlig ikke kun på mad og drikke, hvor der er penge at spare. Det gælder også indkvarteringer, shopping, skiskole og skileje. I Italien kan du for 6-7 dages skileje nøjes med at slippe omkring 500 kr. hvor du i Østrig og Frankrig hurtigt kommer over 1000 kr.

Skiferie i Italien i Canazei, verdens største sammenhængende skiområde

Skiferie i Italien med Slopetrotters i Canazei, verdens største sammenhængende skiområde

2. Et verdenskendt køkken

Det er ingen hemmelighed at Italien emmer af store gastronomiske oplevelser. Det italienske køkken har altid haft en stor kærlighed til mad, hvilket også forklarer hvorfor det er et af de mest elskede køkkener i verden.

Det er dog svært at sige italiensk mad uden at sige italiensk vin. Uanset hvilken restaurant du besøger, kan du være sikker på, at der er rigtig god vin at finde på vinkortet. Selv hvis du ikke er ekspert inden for vinbranchen, så kan du med ro i maven altid spørge efter husets vin.

Hvis du lader skiferien gå til Canazei anbefaler Slopetrotter Skitours restauranten El Pael, der flere gange har været i Michelinguiden. Her finder du fx også Osteria La Montanara, til et mere afslappet, men stadig utroligt lækkert restaurantbesøg.

Skiferie i Italien

Skiferie i Italien med Slopetrotter

3. Oplev verdens største skiområde på skirejser til Italien med Slopetrotter

Det er også i Italien at du finder verdens største skiområde, Superski Dolomiti. Her får du noget af det bedste skiløb i Alperne. Området byder på over 1.200 km. pister, hvilket svarer til en tur fra København til Canazei i bil – det er sikkert at sige, at du ikke løber tør for pistekilometer her.

Den mest populære og kendte destination i området er Canazei. Byen er en sand klassiker, som aldrig skuffer! Her får du skiløb til alle niveauer, alt indenfor gåafstand, masser af byliv og ægte italiensk atmosfære. Det er også i dette område at du finder destinationen Val Gardena. Byen er blandt andet kendt for at afholde World Cup skiløb hvert år, og har netop vundet prisen som Italiens bedste skiområde anno 2018.

Det er også i Superski Dolomiti at du får skiløb op til 3.264 meters højde, gletscher-skiløb på Marmolada bjerget og dagsturen Sella-Ronda.

4. Familien i fokus på skirejser til Italien

Selvom Østrig for mange er en klassiker, når det kommer til familieskiferie, så skal du ikke undervurdere nogle af de italienske destinationer. Specielt Passo Tonale og Livigno kan noget helt specielt på din skiferie i Italien, hvad enten du rejser med større eller mindre børn.

I Passo Tonale finder du mange børnebakker og blå pister, som gør området helt perfekt til nybegyndere og børn. Samtidig er skiområdet nemt at overskue – så nemt at det stort set er umuligt at fare vild. Det betyder, at du trygt kan lade børnene udforske skiområdet på egen hånd efter endt skiskole-dag.

Skirejser til Italien. Livigno

Skirejser til Italien. Livigno

Ingen gennemgang af skiferie i Italien uden Livigno, som danskerne elsker. På skiferie i  Livigno er der noget for enhver smag, uanset niveau eller præferencer. Skiområdet er ikke for stort, hvilket er helt perfekt, når du er afsted som nybegynder eller med børn. Derudover er Livigno meget snesikker. Det vil sige der er faktisk altid god sne fra november til maj, hvor sommersæsonen så småt tager over med mountainbiking og high altitude træning for alle, der tager deres sport seriøst.

5 stærke skiråd til en billigere skiferie fra Slopetrotter

Skiferie i Alperne

Se også skiferie i Østrig.

Freeride ValThorens

Freeride Val Thorens

Skiferie i Frankrig

Skiferie Livigno

Skiferie Livigno

Skiferie i Italien

Samnaun ski terrasse

Skiferie i Schweiz

Skiferie i Spanien

Skiferien i Norge

Norge

Skiferien i Sverige

Sverige

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Skiferie uden for Europa:

Last minute skirejser til Italien ?

Du har en ferie uge du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Book dine skirejser til Italien via Traveltalk.dk

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også  afbudsrejser. Klik her og start din søgning.

Skirejseforsikring, så det bliver en tryg ferie

Østrigs turistbureau giver disse vigtige råd, som sikrer du med ro i sindet kan tage på skiferie: Det kan blive rigtig dyrt, hvis uheldet er ude på skiferien, og du ikke har en skirejseforsikring, der dækker. Udover en ansvarsforsikring, er det også tilrådeligt at tegne en ekstra ulykkesforsikring, hvis du tager på skiferie, idet skiløb/snowboarding mange steder anses som en ekstremsport. Nogle forsikringer dækker, hvis du tager på en enkelt skiferie, men ikke, hvis du jævnligt tager afsted. Andre dækker almindeligt løb på pisten, men ikke off-pisteløb, osv. Du bør altså sikre dig hjemmefra, at din forsikring dækker. Her er nogle af de ting, du skal være opmærksom på:

Tjek at din rejseforsikring dækker hele familien for skirejser til Italien

  • Tjek at hele familien er dækket og skrevet ind i policen, hvis det er påkrævet
  • Tjek at du er dækket ved off-piste skiløb, hvis du eller nogen i din familie er af den eventyrlystne type
  • Husk også, at en rejseforsikring altid kun dækker skader og sygdomme akut opstået på rejsen. Derfor kan du have brug for en medicinsk forhåndsvurdering for at vide, om forsikringen dækker.
Skirejser til Italien. Når sneen daler ned over Kitzbüheler Alpen, flokkes glade skiløbere på de velpræparerede pister, mens børn i alle aldre suser ned ad de mange kælkebaner. Andre oplever for første gang eventyret ved at styre sin egen hundeslæde, og på de frosne vandfald klatrer vovehalse lodret op med isøkser i hænderne.

Skirejser til Italien. Når sneen daler ned over Kitzbüheler Alpen, flokkes glade skiløbere på de velpræparerede pister, mens børn i alle aldre suser ned ad de mange kælkebaner. Andre oplever for første gang eventyret ved at styre sin egen hundeslæde, og på de frosne vandfald klatrer vovehalse lodret op med isøkser i hænderne.

Når sneen daler ned over Kitzbüheler Alpen, flokkes glade skiløbere på de velpræparerede pister, mens børn i alle aldre suser ned ad de mange kælkebaner. Andre oplever for første gang eventyret ved at styre sin egen hundeslæde, og på de frosne vandfald klatrer vovehalse lodret op med isøkser i hænderne.

Book din skirejseforsikring her

Læs mere om: Skiferie Italien
Læs mere om: Slopetrotter
Læs mere om: Skiferie med familie – Italiens bedste destinationer
Læs mere om: Bedste afterski steder i Canazei
Læs mere om: Ferie rejser til hele Italien

Rejser til Italien

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler