Skiing in the US: Jackson Hole + Lake Tahoe + Beaver Creek

Jackson Hole, skiferie i Wyoming, USA og 2 andre top skisteder “over there”

Jackson Hole – du nåede skihimlen og er stadig i live! It´s a miracle, og Jackson er topdollar skiløb.

Jackson Hole ligger i Grand Teton National Park i Wyoming og er verdenskendt for top ski konditioner, og det er ude tvivl et af de bedste steder at stå på ski i hele USA.

Jackson Hole, ski, USA

Jackson Hole, ski, USA

Byen Jackson selv ligger ca. en halv time fra skisportsstedet. Teton Village, der ligger ved foden af ​​bjerget er hjemsted for mange typer indkvartering samt restauranter og barer. “Jackson Hole” henviser til 80 km dal, der krydser bjergene. Navnet kommer fra en pelsjæger, der betragtede det som hans jagtområde. Nu er det dit.

Byen Jackson er et travlt center for området med et bredt udvalg af boliger samt adskillige kendte restauranter og cafeer, der tjener som hovedbase for de lokale skiområder. Med et stærkt cowboy-tema fordyber det besøgende i en lettere wild west setting og tilbyder hermed et interessant alternativ til den typiske alpine atmosfære, vi kender så godt.

Skiløbet begynder ca.  en halv time fra byen, hvis du opholder dig i hovedbyen, men landsbyen Teton ligger lige op til bjerget. Her kan skiløbere stort set stå lige ud af sengen for at fange den første stolelift med venstre arm og først vende tilbage sidst på skidagen efter en kort gåtur til hotellet. Et antal restauranter vil gør det svært at vælge aftenens menu, hvis du ikke ønsker at tage  i centrum for et endnu større udvalg.

Jackson Hole, piste map

Jackson Hole, piste map

Hvor skal man stå på ski i Jackson

Skiområdet omfatter 2.500 hektar usædvanligt varieret terræn. Det med europæiske øjne kæmpe stort, men hvor det virkelig skiller sig ud, er dets tilbud til avancerede skiløbere med det længste “lodrette” skiområde i USA og legendariske nedstigninger som Corbetts Couloir til at teste selv skiløbere fra højeste hylde atleter.

Verdenskendt for sit vanskelige terræn, Jackson Hole  er ikke berømt for at være et familieferiested, men når det er sagt, har det mere terræn for begyndere end på de fleste europæiske resorts, og undervisnings- og plejegebyret på Kids Ranch er fremragende. Du finder 250 hektar og 12 stier klassificeret som grønne, inklusive den store Moose Valley Trail og begyndereområdet ved siden af ​​Eagle’s Nest

Dette er et af de allerbedste steder i verden for skiløb for eksperter med et utal af stejle skråninger, fald, træer, du ikke rammer og næsten alt, hvad du kan drømme om.

Bedste tid for skiløb på året i Jackson

Jackson Holes episke snefald har fascineret skiløbere og snowboardere i årevis med et forbløffende gennemsnit på over 250 cm sne om året. Sneen er mindre pålidelig i starten af sæsonen, og hele195 hektar kan dækkes af snekanoner i det usandsynlige tilfælde, at sneguderne har brug for en hjælpende hånd. Senere på sæsonen leverer Jackson Hole rigeligt med sne.
Snefald er størst mellem januar og marts .Januar´snefald kan være ganske beskedent, så vælg en ferie mellem februar og marts, hvis du vil have mildere.

Hvis du står på ski i stærk vind eller snefald, skal du ned lavere ned ad bjerget for at få mest muligt ud af løb mellem de store fyrretræer.

Jackson Hotel outdoor pool in winter

Jackson Hotel outdoor pool in winter

Hvor skal man bo i Jackson

TERRA JACKSON HOLE HOTEL

Omgiv dig med et moderne design og total komfort i det LEED-Silver Hotel Terra-certificerede miljøbutik. Det prisvindende AAA Four Diamond-hotel ligger i hjertet af landsbyen Teton. Terra Hotel byder gæster velkommen med en komplet udvejsoplevelse kun få skridt fra lifterne og tilbyder overdådige faciliteter såsom en infinity-pool med udsigt over landsbyen, en Chill-spa, to restauranter og en kammertjener. Ja din kammertjener.

Terra Jackson Hole Hotel

Caldera House, Jackson Hole, USA

Caldera House, Jackson Hole, USA

CALDERA HOUSE

Caldera House ligger i landsbyen Teton ved foden af ​​Jackson Hole Mountain Resort og er et førsteklasses boutique-hotel med 5-stjernede hotelfaciliteter og beskyttet privatliv. Dette overdådige house består af otte rummelige suiter, hver med flere soveværelser og køkkenet til deres egen kok. Dette sted ved foden af ​​pisterne gør det til det perfekte sted til en afterski-cocktail og en frokostpause midt på dagen. Caldera House Spa & Athletic Club er velegnet til at oplade batteriet efter en dag i Jackson Holes imponerende terræn. Det døgnåbne fitnesscenter er komplet med Peloton-cykler og et yogastudie samt et udendørs opvarmet infinity-boblebad og en cedertræ sauna. Der findes en række forskellige massagebehandlinger og behandlinger til rådighed efter anmodning i behandlingsrummet eller i suiten. Old Yellowstone Garage serverer italiensk mad fra sin nye placering i Caldera House med et moderne twist. Caldera House Member’s Lounge er et ideelt sted til ethvert måltid eller social sammenkomst med sin udendørs gårdhave ud mod bjerget og dets klubindretning. Medlemmer af Alpine Club og Caldera House serverer morgenmad hver morgen, mens frokost og middag kan nydes i det gamle Yellowstone-køkken. De, der leder efter en pulserende eftermiddags oplevelse, finder den i hele restauranten. South Cable Cafe er det mest afslappede og afslappede spisested i Caldera House. South Cable er det perfekte sted at tanke op før eller under en travl dag i byen, åben til morgenmad og frokost. Placeringen lige ved siden af ​​den overliggende lift, du næstne kan røre,  ved Jackson Hole gør stedet “helt special”.

Caldera House

Five Diamond Four Seasons Resort

AAA Five Diamond Four Seasons Resort på Jackson Hole er den ideelle indkvartering for skiløbere, der søger luksus ‘lige ud til ​​pisterne, mens de står på ski i et af de mest krævende og adrenalinpumpende resorts i Nordamerika. Hotelfaciliteter inkluderer en fabelagtig udendørs pool med 3 udendørs spabade og en udendørs pejs, et avanceret fitnesscenter, spa med fuld service, Westbank Grill og Handle Bar-restauranter og Ascent Lounge til menu med kreative cocktails og populære after ski steder.

Five Diamond Four Seasons Resort

TETON CLUB

Beliggende i hjertet af Teton Village, ved foden af ​​det berømte Jackson Hole Mountain Resort, tilbyder Teton Club luksusindkvartering og faciliteter i en ultra bekvem beliggenhed. Teton Club, Jackson Holes første private boligklub, tilbyder indkvartering året rundt i luksuslejligheder i Teton Village. Hver bolig har en smuk stenpejs, et stort badekar og udsøgte møbler, der vidner om den vestlige arv i regionen. Dette luksushotel i Jackson Hole tilbyder også en række faciliteter på stedet. Gå ud af Teton Club og gå ind i det travle Village Commons-område i Teton Village, eller kør en kort afstand fra centrum af Jackson og besøg de ikoniske træbuer på Town Square. Vil du møde naturen? Kør en kilometer fra Teton Club og find dig selv ved porten til Grand Teton National Park, mens yderligere 45 fører dig til Yellowstone National Park. Forkæl dig med den luksus, bekvemmelighed og fornemme service, der findes i massevis af Teton Club, og se, hvorfor denne Private Residence Club fortsat er Jackson Holes bedst bevarede hemmelighed.

Continuum, Jackson Hole skiferie i USA

Continuum, Jackson Hole, skiferie i USA

CONTINUUM

Continuum ligger i landsbyen Teton. Jackson Hole Mountain Resort og Snow King Resort er værd at tjekke ud, hvis en aktivitet er på dagsordenen, mens dem, der leder efter attraktioner i området, kan besøge Amaze’n Maze at Jackson Hole og Alpine Slide fra Jackson Hole. Teton Ice Park og natur- og naturhistoriske safarier er også et besøg værd.

Continuum

OUTPOST: CRYSTAL SPRINGS 306 – SKI-TO-DOOR CONDO MED ADGANG TIL HOT HOT TUB OG POOL!

Denne lejlighed er beliggende i landsbyen Teton. Jackson Hole Historical Society and Museum og National Museum of Wildlife Art er et par de kulturelle højdepunkter, og nogle af de andre seværdigheder inkluderer

Amaze’n Maze in Jackson Hole and Alpine Slide af Jackson Hole. Teton Ice Park og natur- og naturhistoriske safarier er også et besøg værd.

https://www.outpostjh.com/rentals/crystal-springs-306/

SNOW KING RESORT HOTEL & LUKSUSBOLIGER

Snow King Resort Hotel & Luxury Residences befinder sig i Jackson. Områdets naturlige skønhed kan ses på National Elk Refuge og Grand Teton National Park, mens Jackson Hole Historical Society and Museum og National Animal Art Museum er kulturelle steder. Jackson Hole’s Alpine Slide og Jackson Hole’s Amaze’n Maze er også et besøg værd.

Caldera House, Jackson Hole, USA

Caldera House, Jackson Hole, USA

Lake Tahoe

Lake Tahoe ligger ved Californiens og Nevada-grænsen og byder på det amerikanske Vests varme samt de høje bjerge, der omgiver søen. Som omdrejningspunktet for 9 tilstødende skiområder er det en destination med nogle af de mest spektakulære udsigter i verden med bjergene, søen, byen og ørkenen Nevadan.

Lake Tahoe ski near lake

Reno-Tahoe Internationale Lufthavns nærmeste station er Mount Rose, et relativt lille skiområde med en høj koncentration af mere udfordrende terræn med farlige fald på bjergfladen. Syd for søen omkring kolonien South Lake Tahoe er himmelsk, måske regionens mest populære udvej – på 4.800 hektar, det er et af Amerikas største skiområder. I nærheden er det sydligste skiområde i Kirkwood, der er tilgængeligt via både liftkort og Heavenly Pass. Sierra-at-Tahoe ligger også syd for søen, og TransWorld SNOWboarding har kåret til 4. bedste udvej ved havet og bedste udvej ved havet. Hvis du er på vej vest for havet, finder du Northstar California, et mellemliggende drømmeland, samt parkbesøg med den største mængde kunstig sne nord for søen. Squaw Valley og Alpine Meadows er side om side mod vest såvel som hjemsted for mere end 370 stier. De sidste to stationer er ikke en del af Lake Tahoe Six Pack; Homewood er et andet lille feriested, en fjerdedel af Heavenly’s størrelse, og Sugar Bowl er den vestligste og modtager regionens højeste snefald. Diamond Peak, Tahoe Donner, Donner Ski Resort, Boreal Springs og Soda Springs er andre resorts.

Med et område af denne skala og resorts af denne kvalitet, på de store 20.210 hektar af de 9 vigtige resorts, finder du sandsynligvis mere end nok skiløb. For familier, der repræsenterer et stigende antal ryttere, findes overlegen kundeservice og praktiske stier, der dækker 19,4 procent af regionens stier. Mellemmænd er de mest populære, idet hver udvejsbjælke klassificeres som middelvanskelig med den højeste andel af deres stier.

Ski Lake Tahoe Six-Pack tillader skiløb i 8 nærliggende resorts. For stationer, der ikke er inkluderet, er billetter tilgængelige individuelt.

På grund af sit tempererede klima kan storme falde hurtigt ned, men med de fleste trædækkede resorts kan du undslippe det værste vejr og undgå fladt lys, hvilket i sidste ende gør skiopplevelsen mere behagelig.

Lake Tahoe Piste map

Bedste sæson for Lake Tahoe?

Som region er der ingen endelige sæson forslag til at stå på ski i Lake Tahoe. På grund af varierende vejrforhold i de senere år er det vanskeligt at få en idé om de bedste tider at besøge skidestinationen.

Forårskiløb er dog stadig et godt valg i denne region, da det meste snefald falder mellem januar og marts end på andre tidspunkter af sæsonen. Disse snefald kommer generelt i form af storme, når vejret skifter drastisk i en kort periode.

De gennemsnitlige solskinsdage på 75% om året på Lake Tahoe vil helt sikkert give dig en noce “tan”, men husk  solbriller og solen vil have tendens til at stimulere alles humør på pisterne.

squawvalley lodge.large_winter_loft-bar-at-olympic-valley-california

squawvalley lodge.large_winter_loft-bar-at-olympic-valley-california

SQUAW VALLEY LODGE

Squaw Valley Lodge er et feriested i lejlighedsstil, der tilbyder luksuriøs indkvartering og adgang til ski til dør. Et fuldt udstyret køkken, komfortable møbler og udsigt over bjergene er inkluderet i lejlighedsfaciliteterne. Besøgende på Squaw Valley Lodge har adgang til hotellets fitnesscenter, swimmingpool, boblebad, sauna, dampbad og spa-faciliteter. På Resort, Squaw Creek Golf Course, en 18-hullers mesterskabsbane, kan besøgende starte i løbet af sæsonen.

Squaw Valley Lodge ligger i de olympiske bjerge i et gågadeområde med gode indkøbsmuligheder. Northstar California Resort og Alpine Meadows Ski Resort er værd at tjekke ud, om en aktivitet er på agendaen, mens de der er interesserede i at udforske områdets naturlige skønhed, bør besøge Donner Lake og Commons Beach Park.

Med direkte adgang til pisterne tilbyder Squaw Valley Lodge faciliteter såsom spa- og afslapningsrum og en udendørs pool, der får dig til at føle dig hjemme. Der er gratis trådløs internetadgang og dvd-afspiller i alle 99 værelser, der er individuelt indrettede. Kabel-tv, kaffefaciliteter og bærbare fans er blot nogle få eksempler på de tjenester, du kan forvente.

Udnyt de nærliggende rekreative aktiviteter såsom skiløb ned ad bakke og snowboard om vinteren. Blødgøre dine muskler efter en dag på pisterne i et af de 6 boblebad, eller drage fordel af andre faciliteter såsom et fitnesscenter og et tyrkisk bad. Squaw Valley Lodge tilbyder skiundervisning, skipas og shopping på stedet for den ideelle skiferie.

BLUELAKE INN I TAHOE

Bluelake Inn i Tahoe ligger tæt på stranden i South Lake Tahoe. Heavenly Gondola og Heavenly Ski Resort er værd at tjekke ud, om der er et eventyr på dagsordenen, mens dem, der er interesserede i at udforske områdets naturlige skønhed, bør besøge Lakeside Beach og Zephyr Cove Beach. Selv et besøg værd er Magic Carpet Golf og Lake Tahoes balloner. Vores gæster nyder motelets centrale og rolige mødested.

Gæsterne på dette motel ved stranden kan nyde praktiske faciliteter på stedet såsom grill og picnicområde. Disse 68 værelser er udstyret med funktionelle faciliteter såsom køleskabe og mikrobølgeovne, kabel-tv og gratis WiFi. Kaffemaskiner, gratis lokale opkald og hårtørrer er også tilgængelige for besøgende.

Der er en udendørs pool og et spabad på Bluelake Inn i Tahoe. Der er gratis trådløs internetadgang på fællesområderne. Der er et forretningscenter på stedet. Hver morgen serveres der gratis morgenmad. Dette motel ved stranden har også terrasse, havegrill og flersproget personale. Der er rigelig parkering på stedet.

Tahoe’s Bluelake Inn er et røgfrit sted.

Northstar California Resort

Northstar California Resort befinder sig i Truckee. Commercial Row og Rocking Stone Tower er lokale seværdigheder, og områdets naturlige skønhed er synlig ved Donner Lake og Lake Tahoe-Nevada State Park. Vores gæster sætter pris på virksomhedens rolige beliggenhed.

Udnyt pisterne og en udendørs pool på Northstar California Resort om vinteren og kom tilbage om sommeren til et spil på ejerlejlighedens golfbane. Hver lejlighed har køleskab og mikrobølgeovn, plus gratis Wi-Fi og tv med kabelkanaler. DVD-afspillere, kaffe- og tefaciliteter og gratis langdistanceopkald er blot nogle af de faciliteter, der er tilgængelige for dig. Begrænset rengøringsservice er tilgængelig.

Om vinteren kan du drage fordel af pisterne og en udendørs pool på Northstar California Resort og vende tilbage til et spil på ejerlejlighedens golfbane om sommeren. Hver lejlighed har køleskab og mikrobølgeovn samt gratis WiFi og kabel-tv. DVD-afspillere, te- og kaffemaskiner og gratis langdistanceopkald er blot nogle få af de tjenester, du har lige ved hånden. Der er en begrænset service til rengøring.

Udnyt rekreative aktiviteter som alpint skiløb, langrend og snowboard om vinteren, og kom tilbage, når sneen smelter på stedets golfbane til en runde golf. Elsker beroligende svømning i boblebadet og forfriskende svømning i den udendørs pool efter en dag i sneen. Bekvemmeligheder som skiopbevaring, skitimer og udlejning af skiudstyr giver dig mulighed for at bruge mindre tid på pisterne med logistik og mere fitness.

Northstar California Resort

 

RITZ-CARLTON, BACHELOR GULCH

Ritz-Carlton, Bachelor Gulch ligger i Avon. Gerald R. Ford amfiteater og Vilar Performing Arts Center er kulturelle højdepunkter, og nogle af områdets attraktioner inkluderer Beaver Creek Tennis Center og Beaver Creek Stables.

Ritz-Carlton, Bachelor Gulch, Lake Tahoe

Ritz-Carlton, Bachelor Gulch, Lake Tahoe

Med direkte adgang til pisterne får The Ritz-Carlton, Bachelor Gulch deres gæster til at føle sig hjemme med faciliteter såsom spa med fuld service og en udendørs pool. Alle 202 værelser har dybe badekar og tilbyder også gratis Wi-Fi og senge med topmadrasser. Det er almindeligt at finde gratis internetforbindelse via kabel og sovesofaer samt smart-tv med satellitkanaler.

The Ritz-Carlton, Bachelor Gulch tilbyder 202 værelser med aircondition, pengeskab og gratis aviser. Senge med topmadrasser har premium-sengetøj. Et 65-tommer smart-tv tilbyder premium-satellitkanaler og betalingsfilm. Der er køleskab og kaffe- og tefaciliteter. Badeværelserne har separat badekar og bruser med dybe badekar, badekåber, designertoiletartikler og gratis toiletartikler.

Om vinteren kan du drage fordel af lokale fritidsaktiviteter såsom alpint skiløb og snowboarding. Efter en dag på pisterne kan du forkæle dig selv med en spa med fuld service eller berolige dine muskler i spabadet. Det er en leg at komme op ad pisterne med den gratis skibus fra dette bjergresort. Ritz-Carlton, Bachelor Gulch hjælper med at give den perfekte skiferie med skiopbevaring, udlejning af skiudstyr og skipas. Når solen går ned, kan du nippe til en afterski-drink i en af ​​feriestedets 2 barer / lounger.

Du kan tage dit måltid i en af ​​de 3 restauranter i dette kompleks, og du kan tage en kop kaffe på caféen. En computerstation er placeret på hotellet, og trådløs internetadgang er gratis. Dette luksuriøse resort tilbyder også en udendørs pool, en sauna og et fitnesscenter. Der er parkering på stedet samt en bilopladningsstation.

The Ritz-Carlton, Bachelor Gulch er et røgfrit hotel.

 

THE WESTIN RIVERFRONT MOUNTAIN VILLAS, BEAVER CREEK MTN

The Westin Riverfront Mountain Villas, Beaver Creek Mtn befinder sig i Avon i forlystelsesområdet ved en flod. Rejsende, der er på udkig efter lokale aktiviteter, kan prøve Beaver Creek Resort og Vail Ski Resort, mens de, der ønsker at opleve lidt kultur, kan stoppe ved Gerald R. Ford Amfiteater. Rejser du med børn? Tag Beaver Creek Tennis Center og Beaver Creek Stables.

Dette lejlighedskompleks tilbyder en pool med fuld service, forbindelser til skiløjperne og en restaurant. Der er gratis trådløs internetadgang på fællesområderne. Der er også en udendørs swimmingpool, et døgnåbent fitnesscenter og en bar / lounge. -condo er udstyret med gratis kablet og trådløs internetadgang, kabel-tv, en vaskemaskine / tørretumbler og en sovesofa. Gæsterne kan nyde faciliteter såsom køleskab og mikrobølgeovn, og der er også en altan og en dvd-afspiller.

Beaver Creek Mtn tilbyder ski-adgang og en udendørs pool samt et komplet service-hotel, The Westin Riverfront Mountain Villas. På dette lejlighedskompleks er der en restaurant og en café. På stedet er der en bar / lounge, hvor du kan slappe af med en cocktail. Gratis trådløs internetadgang er også tilgængelig på offentlige områder.

Beaver Creek Mtn

Rygeområder er godkendt af Westin Riverfront Mountain Villas, Beaver Creek Mtn.

Der er en udendørs swimmingpool og et spabad på stedet. Der er også direkte adgang til skiløjperne, et døgnåbent fitnesscenter og en sauna til rekreative faciliteter.

Snowbird: Skiferie i USA på de skarpeste ski

Skiferie i USA, Snowbird i Utah: rent pudder

 

Skiferie i Rocky Mountains, Canada

Den ultimative skiferie i Canada

Nyeste Rejseartikler