Skiferie i Tyskland

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Kør-selv skiferie til Tyskland

Kør-selv skiferie til Tyskland er lettere overset, men helt oplagt, da turen er kortere end til mange af de andre europæiske skidestinationer. Du skal kun køre 4-5 timer i Tyskland for at nå et mere end godkendt skiområde.
Her bringer vi et par af de bedste forslag til en skiferie i Tyskland, velegnet for familie skiferien, en lang weekend eller dig der vi opleve noget nyt på brædderne. Eksemplerne er fra Skiferie.dk.

Harzen hyggeligt skiløb med masse sne

Harzen hyggeligt skiløb med masse sne

Tyskland er perfekt til familie skiferie

Ikke mindst har skisportsstederne i Tyskland den perfekte afstand og størrelse til familie skituren. Områderne er overskuelige og skimulighederne er så meget bedre, end de fleste ved, så der er bestemt mange gode grunde til at holde jeres næste skiferie i Tyskland. I får altid varieret terræn i vore forslag, hvor både nybegyndere, garvede skiløbere og børn kan være med. Skiområderne har pister til alle niveauer med både blå, røde og sorte pister, som I kan suse ned af. Derudover kan I kan udforske de mange hyggelige landsbyer omkring de forskellige skisteder, spise lækre lokale specialiteter og få mange spændende oplevelser med hjem i bagagen.

Book din skiferie til Harzen her: søg Tyskland+ Harzen

Klar til en mini skiferie ? Eller årets oplagte skiferie no. 2

Den korte afstand fra Danmark gør desuden Tyskland attraktiv for mini skiferie og weekendski med familien, da I ikke behøver kører mange timer for at kunne stå på ski.

Book din skiferie til Tyskland på vort bookingsite med førende danske skirejsebureauer som skiferie.dk og med Scandlines for færgen fra Rødby til Puttgarten.

De nok 3 bedste skirejsemål i Tyskland

Tre skirejsemål skiller sig ud i Tyskland

Berchtesgaden Book her

Harzen Book her

Winterberg, Book her, læs mere herunder

Berchtesgaden ski view

Berchtesgaden ski view

Berchtesgaden, når skiferie i Tyskland er både godt skiløb og smukke omgivelser

Berchtesgadener Land består af ikke mindre end 6 ski områder og byder både på fantastisk skiløb for begyndere og erfarne samt en hyggelig og stemningsfuld by. Selve Berchtesgaden er en utrolig hyggelig by. Byen ligger meget smukt, med udsigt til Alperne. Du er faktisk i den nordlige del af alperne med utrolig udsigt sydpå.

Berchetesgaden ski området med stor udsigt

Berchtesgaden ski området med stor udsigt

Alt for familien  i Berchtesgaden

Berchtesgaden byder på lækker svømmehal med børneområde, saltbade og god mulighed for at regenerer efter en god dag på ski eller ude i naturen, saltmine hvor man kommer ind under jorden med spænde mulighed for rutschebane ned i minien og sejltur på sø inde i bjerget, Hitler´s Ørneborg og meget mere. Mange hyggelige restauranter og en flot gågade. Skal du have børnene med på skiferie, så er det oplagt at tage til Berchtesgaden. Området er et perfekt alternativ til de nordiske destinationer, hvor man nemt kan sende de mindste af sted på egen hånd, og samtidig opleve den hyggelige sydtyske mentalitet.

Winterberg Tyskland. hurtig skilift til 8 pers

Winterberg, Tyskland. hurtig skilift til 8 pers, så er der plads til hele familien?

Derfor skal I vælge Winterberg til skiferien

Winterberg er perfekt til en kort mini skiferie eller en forlænget weekend på ski i Tyskland, da der er hele 34 pister, som I kan boltre jer på! Der er fokus på både børnene, nybegyndere samt de rutinerede skiløbere. Til børnene er der et farverigt 10.000 m2 stort børneområde med gode danske ski-instruktører (Skischule Kahler Asten).

Winterberg kan sagtens måle sig med de populære ski-destinationer i Skandinavien, og faktisk er det næsten ca. på størrelse med de kendte svenske skiområder Idre Fjäll (28 km pister) og Lindvallen (40 km pister).

Det er så også stedet, hvor flest danskere tager på skiferie i Tyskland.

Winterberg skal bare prøves

Som rutineret skiløber, kan I glæde jer til at udforske områdets store skiterræn med brede blå pister, hvor I rigtig kan nyde jeres carvingsving til de stejle røde og sorte pister. Vi kan især anbefale erfarne skiløbere at prøve kræfter med pist nr. 14, som udmærker sig ved at være den stejleste pist nord for Alperne.

Udover alle de varierende pister, er skiområdet også kendt i hele Tyskland for deres 14 suveræne oplyste pister, der danner rammerne for hyggeligt aftenskiløb, som er åbent hver tirsdag og fredag fra kl. 18.30-22.00.

Hvis du er til freestyle, så er Winterberg også stedet for jer. Her ligger der nemlig en helt fantastisk Snowpark kaldet Shredland Snowpark Winterberg. Både nybegyndere og øvede kan kaste sig ud på de mange rails, flat-boxes og kickers. Hvis dette ikke er vildt nok, så finder I også et område, hvor I kan prøve kræfter med skihop.

Wintersport Arena Sauerland

Har I købt et liftkort på 3 dage eller derover, så gælder det til det samlede skiområde kaldet Wintersport Arena Sauerland. Området dækker over 65 km pister fordelt over flere skiområder i nærheden af Winterberg i Tyskland. Her har I rig mulighed for at udforske nye skiområder, da der hele vejen rundt i det nærliggende bjerglandskab findes mange mindre skiområder.

Skiområdet Willingen og liftkort

Det er meget populært at tage til Willingen, som ligger blot 35 minutters kørsel fra Winterberg. Her finder I hele 17 km blå, røde og sorte pister, hvoraf den længste er på 2 kilometer, som byder på varierende skiløb.

Skidestinationen er ikke større end at man altid kan finde hjem igen, og Willingen er derfor i særlig grad velegnet til skiløbere med børn. Hver onsdag, fredag og lørdag fra kl. 18.30-21.45 byder Willingen f.eks. på aften-skiløb med hele 11 oplyste pister. Udover pisterne, finder I også 2 sjove kælkebakker i Willingen, som går igennem det sneklædte tyske landskab. Kælkebanerne kan naturligvis benyttes både af børn og barnlige sjæle.

For liftkort i Winterberg Klik her

Skiområdet Altastenberg

En anden af danskernes favoritter er nabobyen, Altastenberg. Det vil med sikkerhed være et stort hit blandt børnene, da der i bunden af dette område er et sjovt og hyggeligt børneområde med et “magisk tæppe” (transportrullebånd).

Skiområde er lidt mindre med sine 11 km, så mor og far kan sagtens tage en pause for at nyde sneen og solen, mens børnene udforsker områdets 17 pister på skiene.

Tag toget til Winterberg

Har I ikke bil eller bare ønsker I at slappe helt af på vej ned til Winterberg, så kan I nemt og hurtigt tage toget fra Danmark til Winterberg. Hvis I hopper på toget fra Københavns hovedbanegård, så kan I være i Winterberg 10 1/2 time efter med EuroCity og IC toget. Fra Hamborg er der ca. 5 1/2 time til Winterberg med toget.

Prisen er også lige til at overkomme. Det er nemlig muligt at komme hele vejen derned fra kun 340 kr hver vej fra København til Winterberg. Billigere og nemmere bliver det ikke! Perfekt til den forlængede weekend på ski eller den korte skiferie.

Populære boliger i Winterberg

Hos Skiferie.dk tilbyder vi et bredt udvalg af boliger til skiferien i Winterberg. Der er dog i særdeleshed to indkvarteringer som vores gæster er helt vilde med:

  • Hochsauerland byder på et af Tysklands bedste badelande samt utallige aktivitets mulige såsom bowling, basketball, børneklub og meget mere
  • Pension-Gästehaus Waldhof er et hyggeligt mindre morgenmadspensionat til en super skarp pris!

Tyske Winterberg har alt dét, de kendte og store skidestinationer i Østrig også har – nemlig masser af charme, hygge samt pulserende og livlig afterski. Både på pisten og i byen spilles der op til dans på de mange hyggelige værtshuse, moderne barer samt autentiske og charmerende skihytter med afterski.

Med over 45 skihytter og 40 diskoteker, barer og restauranter, er I derfor garanteret en festlig aften efter dagens skiløb på pisterne i tyske Winterberg. Så hvis I ikke kan vente med at synge med på “Anton aus Tirol”, så er det bare at bestille skiferien til Winterberg i Tyskland allerede i dag!

Harzen skiferie

Harzen er vort nærmeste skirejsemål sydpå

Harzen kender de fleste, der nogensinde har sat sig i bilen for at køre en ferietur sydpå eller på hyggelige busrejse. Med ca. 4.5 timer fra den danske grænse og smuk lave samt Goslar og meget andet at besøge, er det blevet en kær ven af det danske rejsefolk.

Som som skirejsemål konkurrerer Harzen med de sydsvenske muligheder fra Isaberg og nord, og holder godt fast, fordi du få ægte skiløb i afmålte mængder til en meget rimelig pris fra lift til afterski.

Harz skiområde med masser af sne

Harz skiområde med masser af sne

Tager I på skiferie til Harzen, kan I opleve skiområderne:

  • St. Andreasberg, der ikke er stort, men meget hyggeligt og har mange fordele. Man bruger ikke lang tid i lange liftkøer, det er billigt, det er nemt at finde hinanden og atmosfæren på stedet er super hyggelig. Området har 44 km langrendsløjpe hvis nogen i selskabet skulle have lyst til det. Området her byder på 2 stolelifte og 2 x slæbelifte.
    Ca. 33% af pisterne er blå, 17% røde og hele 50% betegnes som svære. På toppen af bakken ligger en hyggelig restaurant hvor priserne er meget rimelige.  Priserne for liftkort ligger på ca. 28€ pr voksen for 1 dag og 46€ for et 2 dages liftkort. For børn ligger prisen fra 17€ for 1 dag og og 27 for 2 dages liftkort.
  • Wurmberg er et lille men familie/begyndervenligt skiområde. Området har i alt 12 km pister og den længste nedfart er 4,3 km. Området har 1 gondollift, en stolelift og 4 slæbelifter. Ca. 80% af pisterne er blå, 7% røde og 13% er sorte pister. Spredt  i områder er der forskellige små restauranter, og ønsker I at leje ski, kan det gøres ved bunden af stoleliften.

Book dine skiferie til Tyskland

Berchtesgaden Book her

Harzen Book her

Winterberg, Book her

 

Rejser til hele Tyskland sommer og vinter

Traveltalk udvider løbende dækningen af store Tyskland som rejsemål. Tyskland kan det meste som feriemål: camping, vinrejser, familiehygge, skiferie, bjergferie gourmetrejser.

Rejser til Tyskland fra storbyferie i byer som Berlin, Hamburg, vandreture, golfrejser og skiferie. Få overblikket over rejser til Tyskland her.

Rejser til Tyskland fra Vesterhavet til Bayern.

Skiferie i hele verden, mere end 100 rejseforslag

Her får du det helt store ski helikopter view fra virkelig gode nabopister i Sverige til de største skioplevelser i Canada og Asien.

Book din skiferie her direkte hos førende danske rejsebureauer

Nyeste Rejseartikler