Michelin streetfood i Singapore for 1,50 USD ?

Scroll

Singapore streetfood med Michelin stjerne for under prisen på en hotdog?

Singapore streetfood er berømt, men det her er uden tvivl verdens billigste Michelin stjerne mad, og en utrolig historie. Få den her:

I Singapore er konkurrencen om de bedste måltider benhård,  især  blandt gadesælgere af Singapore streetfood, de såkaldte hawkers, som det kaldes i Singapore. Det er nærmest en national skat med en hel gade Hawker Street viet til Singapore street food. Men restauranterne kæmper også om gæsternes gunst. Det bliver flottere, større og mere eksperimenterede hele tiden, og stjerne fra Michelin strøs med lind hånd over byen.
Liao Fan Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice & Noodle ´s stand midt på gaden er gået en anden vej længe før ejeren vidste, at der var noget der hed Michelin og stjerner fra samme franske smagsdommer:

Her kan du prøve  Singapore streetfood på lækkert niveau: Chan Hon Meng’s berømte kylling med ris ret til 1.42, USD. Velbekomme!

singapore michelin street food 2

Nu også Streetfood i Singapore som restaurant. Kan man det?

I 2016, da Michelin fandt Liao Fan Hawker stedet, var successen så overvældende, at ejeren valgte at finde en partner og åbne en restaurant med plads til 80 gæster få meter fra gadekøkkenet, som stadig eksisterer i bedste velgående. Eneste pendent i Danmark er Harry´s Pølsevogn  med byens bedste hjemmelavede pølser, som var og er berømte på Nørrebro. besøgt af høj og lav i rigtig mange år og nu  ekspanderet til 2900, Hellerup! Deres hjemmelavede pølser burde Michelin også se på 🙂

Tilbage til Singapore:

singapore michelin street food
“Jeg vidste intet om Michelin og troede det var en vittighed”, en fuldt forståelig reaktion fra kokken.

Den nye restaurant tilbyder også take-out, og på 2. dagen for åbning stod folk i kø i timevis for at prøve den nu berømte for altid signatur ret: kylling og ris. Så enkelt kan det gøres – rigtigt.

Hawker Chan’s menu  er den samme i restauranten inklusive de også berømte “char siew noodler”, “pork rib hor fun” and Meng’s legendarisk berømte  “soya sauce chicken rice”.

Har du fået smag for Singapore?

Så læs mere om Singapore, den utrolige by, der bevarer østens charme og varme og kombinerer med byfornyelse på øverste hylde, utal af restauranter og oplevelser og et af verdens bedste social security systemer.

Singapore, en by med kæmpe ambitioner

Rejs med Singapore Airlines, læs om verdens bedste luftfartselskab her eller book direkte her. 

Kort oversigt

Populære rejseartikler