Romantik i Salzburg

Romantiske Salzburg er stedet, hvis du drømmer om utraditionelle og romantiske omgivelser

Romantiske Salzburg er helt unik, og det er det svært at forestille sig noget mere charmerende end de slotte, parker og bjerglandskaber i Salzburg, hvor verdens mest berømte musical, ”Sound of Music”, blev til.

Musikelskere vil for altid forbinde Salzburg med den kendte musical, for store dele af den er indspillet i Salzburg, og en lang række af de locations, hvor optagelserne fandt sted, kan stadig besøges. Og der er ikke tale om kulisser, for filmens handling er baseret på de virkelige begivenheder, der fandt sted i kølvandet på Familien von Trapps ophold i og flugt fra Salzburg. Årligt besøger 300.000 gæster byen for at gå i Familien von Trapps fodspor.

I Salzburg kan man blive viet fem forskellige steder, der alle kan relateres til filmen. Den ene mulighed er det smukke Mirabell-slot, hvor gæsterne bliver modtaget med velkomstdrinks i parken med de mange brønde og springvand, hvorefter festen fortsætter i Marmorsalen.

Kapitelplatz, Salzburg

Kapitelplatz, romantiske Salzburg

Et alternativ til Mirabell-slottet er Leopoldskron-slottet. Også her er omgivelserne majestætiske, og det vil være oplagt at holde festen i ”Den venetianske Sal”, der er kostbart udsmykket. Ønskes mere diskrete omgivelser, kan man i stedet vælge pavillonen i Heilbrunn Slotspark – et perfekt sted, hvis romantikken er det primære.

Naturligvis er også Villa Trapp med på listen. Boligen, hvor den rigtige Familien von Trapp boede, kan også lejes til bryllupsfesten.

Læs mere om det romantiske Salzburg og Østrig på en af Danmarks´s største Østrig rejseportaler

Læs mere om Østrig på vor introside til Østrig, se all posts

Se lige dejlige Graz, en overset gave ?

Graz – nydelsens by

Nyeste Rejseartikler