Direkte til Rhodos fra Ålborg, Nordjylland

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangører

Rhodos direkte fra Nordjylland via Aalborg Lufthavn

Rhodos direkte fra Aalborg Lufthavn? Ja da. Nu kan du rejse med Spies til dejlige Rhodos direkte fra Aalborg Lufthavn – i skolernes sommerferie 2021.

Den populære græske ferieø, Rhodos, byder på masser af skønne ferieoplevelser. På øen finder du lækre strande langs det azublå hav, hvilket gør øen til et oplagt valg for dig, der elsker badeferie.

Græske øer, dit rejsemål for sol og romantik

Derudover emmer Rhodos af græsk feriestemning, og øen bærer præg af sin spændende kulturhistorie, der bestemt også har sin charme.

Der er direkte afgang til Rhodos fra Aalborg  med Spies om søndagen i skolernes sommerferie med priser fra 2.999,- (obs. priser og udbud kan variere).

Rhodos, Prasonisistrand helt mod syd på øen

Rhodos, Prasonisistrand helt mod syd på øen

Prasonisi Beach
Prasonisi-stranden er den mest unikke af strande, fordi den kun eksisterer ved lavvande, hvor den er landfast med Rhodos.  Ved andre lejligheder er Prasonisi faktisk en lille ø i Rhodos sydlige ende. Stranden har en fantastisk udsigt over både Det Ægæiske Hav og Middelhavet og de barske bjerge, der omgiver området. Vestsiden af ​​Prasonisi er meget blæsende, så det er populært blandt windsurfere og kitesurfere. Den østlige side er beskyttet og mere organiseret med liggestole og parasoller, cafeer og restauranter, så det er fremragende for familier, der kommer til at slappe af eller nyde det lave vand og sandstranden.

Elli Beach
Elli-stranden ligger i Rhodos by, så det er i gåafstand fra byens centrum, men dens nærhed gør den meget populær. Det har enhver tænkelig komfort; parasoller og liggestole, strandtaverner og restauranter samt en række vandsport, dykning og beachvolley. Selve stranden er sten, og vandet er koboltblåt og perfekt til svømning i dagens varme. Et fantastisk sted for alle at nyde.

Faliraki Beach og Faliraki Nude Beach
Dets nærhed til byen Rhodes betyder, at Faliraki Beach er en af ​​de travleste og mest populære strande på øen. Det er godt organiseret med farverige parasoller og solsenge, vandski, windsurfing og dykning til rådighed. Det er ideelt til familier, men det er også stedet at gå, hvis du leder efter en fest i en af ​​de barer og taverner på resorts, der sælger den mest lækre mad på øen. En kort afstand fra hovedstranden ligger den nudiststrand Faliraki, en lille sandstræk, der er organiseret med flere liggestole og parasoller, en strandbar, der sælger god mad og en større skare, der undgår livet på jagt efter et mere roligt miljø og afslappet. dag…….

Mere om Rhodos og de græske øer

Græske øer, dit rejsemål for sol og romantik

 

Mere om Aalborg Lufthavn

 

Se Spies tilbuddet her

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler