Golf i Ajman kan nemt kombineres med golfturen til Dubai

Mød Top golfbanen Al Zorah. Golf  i Ajman er få km fra Dubai.

Golf  i Ajman? Jada. Det er en kort taxitur fra Dubais lufthavn. Ajman har udover en fantastisk 16 km strand med lækre hoteller også et par dejlige golfbaner. Den nyeste er fra 2015.

Mød den fantastiske Al Zorah Golfklub, der administreres af det verdenskendte golf admin firma Troon Golf og beliggende  kun 25 minutter fra Dubai International Airport. Dvs du kan nemt både spille golf i Ajman og i Dubai på en golfferie.

E bane  i verdensklasse placeret midt i et smukt, naturligt bevaret miljø med markant mangrove og uforstyrret natur. Det er tilmed det er det den berømte golf arkitektgruppe Jack Nicklaus Design, der står bag banen.

Den spektakulære Al-Zorah Golfklub par-72 tilbyder et smukt design med velplejede fairways og greens men det er den måde, Nicklaus Design-teamet har beskyttet det naturlige miljø, mens det skaber det layout, der virkelig fanger øjet.

I alt karakteriserer en million kvadratmeter mangrove Al Zorah Golf Club og understreger snarere end trænger ind den naturlige mangrove natur. En overflod af naturlige sandområder, rigt dyreliv og 12 km ved vandet tilføjer den følelse af rig skønhed og biodiversitet. Store kystområder med et konstant skiftende tidevandssystem udgør også en unik udfordring for spillerne.

Al-Zorah Golfklub i Ajman

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler