Billige rejsetilbud, sommer og vinter

Billige rejser giver luft i rejsebudgettet til både sol og sne

Billige rejser, afbudsrejser eller Last minute ferie, kært barn har mange navne, har altid stor interesse. På traveltalk er det derfor med glæde vi introducerer en interessant rejsenyhed, nemlig at du kan søge og booke en lang række billige rejser direkte fra vor site via anerkendte danske rejseudbydere.

Den 10. december  2019 som eksempel kunne du komme til Hurgahda for kun kr 1199 kr/8 dage  per person med hotel  eller til Livigno på ski en uge for 2045 kr. Gå ind for at få en timeopdateret oversigt over de aktuelle afbudsrejser ud lige her og nu.

Luksushotel i Sharm el Sheikh til få penge, Egypten

Afnudsrejser til luksushotel i Sharm el Sheikh til få penge, Egypten

Billige rejser til sol og varme

Her er nogle af de mange sol rejsemål, der typisk har last minute rejser: Hurghada, Luxor og Sharm el Sheik. Last minute rejser til sol og strand.

Billige rejser til skiferien

Skiferie  som “Sidste øjebliks skiferie” til alle de bedste rejsemål i Alperne: Livigno, Canazei, Cervinia, Sestriere, Sauze d’Oulze, Bad Gastein, Ischgl og mange andre. Husk nye priser og muligheder fra dag til dag. Det er klogt at være lidt hurtig  🙂

Se alle de aktuelle priser på skiferie her fra Danski, Nortlander og Slopetrotter! 

Afbudsrejser til city breaks, Italien, Berlin mv

Her finder du en lang række rejsemål, der også er yderst interessante.

Flere rejsenyheder fra  hele rejseverdenen her.

Last minute rejser. Hurghada resort, Ægypten

Last minute ferie. Hurghada resort, Ægypten

Se altid de aktuelle priser her på virkelig billige rejser på traveltalk’s smarte Book din rejse/Last minute siden, de kan skifte flere gange i døgnet og nye priser og rejser kommer hele tiden til. Du sætter bare kryds i (x) Last minute og får hele udbuddet.

 

Ski resort Livigno

Ski rejsemålet Livigno nyder stor populært hos danskerne. Klik og se en last minute ferie  pris

Vinter 2021: Køb din skiferie direkte her.

Rejsenyt: Traveltalk præsenterer et samarbejde med 3 af Danmarks  største skirejse bureauer, så du kan købe alle deres skirejser direkte på www.traveltalk.dk. Det handler om Nortlander, Danski og Slopetrotters. Du finder også afbudsrejser.

Skiferie i Livigno

Skiferie i Val Thorens

Se også vor engelske rejseportal

Nyeste Rejseartikler