Den største ø i Guadeloupe: Den smukke vulkan ø Basse Terre

Scroll

Basse Terre, en af to store øer i Guadeloupe tæt på Florida

Basse Terre er en af to største øer på Guadaloupe og udgør det, man kalder “le papillon” eller sommerfuglen Mod vest er det Basse-Terre, en vulkansk bjergø, der trods navnet (basse betyder lav) er den højeste på Guadaloupe med vulkanen La Soufrière  dækket med tæt frodig regnskov og tropisk vegetation og med sin egen Guadeloupe National Park.

Idyllic panoramic view of lush green vegetation and Caribbean sea in the tropical island Guadeloupe. Town Basse Terre in background.

Idyllic panoramic view of lush green vegetation and Caribbean sea in the tropical island Guadeloupe. Town Basse Terre in background.

Mod øst men så tæt de to øer er forbundet med en bro, ligger Grande-Terre,  et kæmpe limstens plateau omkranset af skønne hvide strande og et fashionabelt turiststed. Syd her for ligger La Désirade, lidt privat og uberørt af “tidens tand”. Her er det den ikke ufarlige iguana, der er konge. Les Saintes, er en petite ø med en af verdens smukkeste bugter, og endelig Marie-Galante der igen har smukke sandstrande og en imødekommende befolkning, også værd at gæste.

Find din rejse til Guadeloupe

“Guadeloupe eller på engelsk  the Guadeloupe Islands,  er et mini ø-rige på franske hænder ikke så langt fra Danmark,  som man kunne tro, faktisk “kun” 7300 km i direkte linje og under 500 km fra Florida.  Det er mere end een ø, dog er de andre øer relativt små, som regel mindre end  km i længde.
Her er de 5 øer der samlet beskriver Guadeloupe bedst;  Basse-Terre, Grande-Terre, La Désirade, Les Saintes and Marie-Galante. 5 øer med stor bio-diversitet og skønhed. Le papillon – sommerfuglen.”

Se vor rejseintro til Guadeloupe

Læs mere om Caribien.

Visit Guadaloupe 

Rejser til Caribien

Populære rejseartikler